A Toyota újabb ajánlatot tett Räikkönen-nek
A japán istálló emelte a tétet, egy igencsak komoly ajánlattal állt elő.
Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy Kimi Räikkönen a hírekkel ellentétben nem írt alá a McLaren-Mercedes-hez.
A Mercedes-Benz Motorsport alelnöke, Norbert Haug korábban elmondta, hogy Räikkönen nagyon gyors, kiváló versenyző, de jelenleg nem tudnának hatalmas fizetést kínálni neki.
A Toyota jövője továbbra sem biztosított a Forma-1-ben, ám a japánok ennek ellenére tárgyalásokat folytatnak a finn világbajnokkal is.
A Toyota csapat elnöke úgy nyilatkozott, hogy Kimi menedzsere túlságosan is nagy összeget kért a 2010-es szerződés aláírásáért cserébe.
Nos, Howett és a gárda valószínűleg meggondolta magát, és emelete a tétet.
„Benne vagyunk a játékban. Letettük az ajánlatunkat az asztalra, ami a mostani piacon igencsak komolynak mondható. Szerintem jól együtt tudnánk működni, és tudjuk, az autónk gyors, vele pedig még gyorsabb lenne.” – mondta tegnap John Howett Brazíliában.
Belső információk szerint Räikkönen menedzsere évi 27 millió eurós fizetést, plusz győzelmek után 500 ezer eurós bonuszt kért.
F1-live.hu
: 2009. október 19. - 23:07:49
Nem semmi az ajánlat. De nem értem, hogy miért kell a pénznek ilyen nagy szerepet játszania... Mondjuk innen látszik, hogy a Toyota nem akar kiszállni, d valahogy be kell biztosítani magukat 2012-ig. Kimi-vel nagyon jól járnának, és én nem akarom leírni a Toyotát, mert tudnak...