Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Hivatalos: Kimi Räikkönen aláírt a Citroenhez  (Megtekintve 245711 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Október 21, 15:46
Válasz #701

Replica

• Felipe Massa
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Ja csak hogy ezek a fiúk, versenyről versenyre az életüket kockáztatják(Van válság vagy nincs akkor is)!
Ugyhogy megérdemlik a sztár fizetést!
Vannak, akik jobban megérdemlik, ez tény. Viszont vannak, akik nem. A csapat is inkább a fejlesztésekr költi a pénzté, nem sztárgázsira. A Mclaren ezért sem fizet Raikkönennek.
: 2009. október 21. - 15:45:18
Ne legyetek már naivak, a menedzsere Kimi belegyezésével kér annyi pénzt, amennyit! Minden versenyzőnél így van, előtte megkérdezi a versenyzőt is, hogy mit szól hozzá.

2009. Október 21, 14:08
Válasz #700

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Megérdemlik, de azt nem hiszem el, hogy Kimi-nek csak a pénz a fontos.. Egyáltalán ő beleszól ebbe az egészbe, vagy mindent a menedzsere intéz? Nem hiszem el, hogy 15millió euróval nem érné be, főleg úgy hogy most fog kapni a Santander-Ferraritól közel 40milliót... Én elgondolkoznék a Toyota ajánlatán, mert látjuk, hogy képesek jó autót kreálni, csak győztes pilótát nem képesek leszerződtetni. :) Kimi ott tuti az első számú lenne mindenben. Mellé bekerül az új japán gyerek, és 2012-ig marad biztosan a toyota.

Sztem a menedzsere...van annyi pénze mint égen a csillag!Valami oka van annak, h ennyit hezitálnak, csak nem tudom mi az!De nem hinném h a pénz miatt!
Nem 40 misit, hanem majdnem 50-et asszem, 49 et egészen pontosan, ha hinni lehet nekik!
De többféle verziót hallodta már én is!

2009. Október 21, 13:59
Válasz #699

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Ja csak hogy ezek a fiúk, versenyről versenyre az életüket kockáztatják(Van válság vagy nincs akkor is)!

Megérdemlik, de azt nem hiszem el, hogy Kimi-nek csak a pénz a fontos.. Egyáltalán ő beleszól ebbe az egészbe, vagy mindent a menedzsere intéz? Nem hiszem el, hogy 15millió euróval nem érné be, főleg úgy hogy most fog kapni a Santander-Ferraritól közel 40milliót... Én elgondolkoznék a Toyota ajánlatán, mert látjuk, hogy képesek jó autót kreálni, csak győztes pilótát nem képesek leszerződtetni. :) Kimi ott tuti az első számú lenne mindenben. Mellé bekerül az új japán gyerek, és 2012-ig marad biztosan a toyota.

De biztos vagyok benne, hogy csak 1 csapat jöhet szóba Kimi-nél.
: 2009. október 21. - 13:58:59
Na erről beszélek...

Räikkönen ügynöke még mindig túl sokat kér

A Toyota nem fogja tudni teljesíteni Kimi Räikkönen elvárásait, amennyiben nem enged belőlük. A finn ügynöke túl sokat kér.

A japán istálló már egyszer ajánlatott tett 2007 világbajnokának szolgálataiért. Akkor azonban Räikkönen ügynöke kevésnek vélte az ajánlatot.

John Howett, a Toyota Forma-1-es csapatának elnöke, már akkor is soknak érezte a pénzt, így úgy tűnt gyorsan pont kerülhet az ügy végére. Azonban a Toyota ismételten letett egy ajánlatot, ám ismételten sikertelenül járt.

„Egy olyan összeget mondott nekünk, ami nagyon magas. Azonban azt mondta két lehetőség van. Jelenleg várunk.” – mesélte a történteket Howett a Montrsport Aktuell-nek.

Räikkönen a Ferrarinál évi 25 millió euró körül keresett, és ügynöke állítólag ezt az összeget szeretné kisajtolni a finn új állomáshelyéből, a McLarenből vagy a Toyotából.

F1-live

2009. Október 21, 08:21
Válasz #698

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
A mai helyzetben (válság) nem biztos, hogy így van.

2009. Október 21, 00:02
Válasz #697

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Szerintem megérdemlik a pilóták a sztár gázsit mert amennyit teljesítenek...az  nem semmi.
Kimi szerintem megfogja kapni a maga fizetését a Mclarennel is.
A mai helyzetben (válság) nem biztos, hogy így van.

2009. Október 20, 23:45
Válasz #696

shedi

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Szerintem megérdemlik a pilóták a sztár gázsit mert amennyit teljesítenek...az  nem semmi.

Nagyon remélem, hogy sikerül megegyezniük.  :friends:

2009. Október 20, 19:45
Válasz #695

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton

2009. Október 20, 19:28
Válasz #694

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Vicc az, hogy Raikkönennek nem a pénz számít. ;D Persze, ha annyira számítana a legjobb autó, és annyira nem érdekelné a pénz, akkor azt tenné, amit anno Senna, hogy odamegy a mekihez és azt mondja: én ingyen is vezetnék nálatok!
A meki nem fog sztrárgázsit adni, ugyanis elég nekik Hamilton fizetése.

2009. Október 20, 18:45
Válasz #693

shedi

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
A sajtó már megint össze-vissza zagyvál mindent. Ez a toyotás ügy is tipikus melléfogás a részükről, már megint nem látják a fától az erdőt.  :8:
Komolyan nem veszik észre, hogy Kimit nem a pénz érdekli és sztem egyértelmű, hogy Kimi menedzsere azért akar jobb ajánlatot kapni, hogy a pilótája ára jobb legyen és a McLarentől is több pénzt csikarhasson ki. Mármint, hogy NEKI is több legyen a jutaléka. Kimi kerek perec megmondta, hogy kivárja a legjobb ajánlatot és nem fog elhamarkodottan döntést hozni.  O0 Egyébként szerintem Abu Dhabi környékén már sokkal okosabbak leszünk jövő évi szerződés fronton, és végre vége lesz ennek a lavinának amit a kedves Ferrari indított.  :whistle:

2009. Október 20, 12:09
Válasz #692

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Akinek nem inge... én így értettem. Ezek szerint, nektek ingetek? :) Nem gondoltam volna!

Hát tudod, nekem teljesen megfelel így, és nem is akarok "minőségi drukker lenni"!
Sajnálom ha így látod....így jártunk! :boxed3-h4h:

2009. Október 20, 11:18
Válasz #691

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Tina! Azt kifelejtetted ,hogy még alpáriak is vagyunk. Tök jó, megkeseredett, alpári minőségtelen Kimi drukkerek vagyunk!  :2funny:

Igen észre vettem ő már csak tud mindent, hát talán mert minőségi drukker! Úgy látszik a  minőségi drukkerek tudnak! Replica esetleg leírnád, hogyan válhatunk minőségi drukkerré? Valamilyen tanfolyamon kell részt venni, és kapok ilyen eredetiségi bizonyítványt, és akkor így már megfelelünk és minőségiek leszünk?  ;D  :2funny:
Akinek nem inge... én így értettem. Ezek szerint, nektek ingetek? :) Nem gondoltam volna!

2009. Október 20, 08:42
Válasz #690

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Sztem ez a pénz dolog kamu!
Raikkönen elmondta, h nem fog olyan csapathoz leszerződni, ahol vajmi kevés esélye van a vb-re!Amivel én eggyet is értek!
Na most jelenleg a toyota ilyen, az ok h felálnak néha a dobogóra, meg most Kobayasi is megmutattam,h hát izé!
Sztem Kimit abszolút nem a pénz motíválja,(hisz annyi van neki mint égen a csillag), ez csak kifogás, mert nem akar a Toyota pilótája lenni!
Ám csak akkor lesz nagy pofáraesés, ha a Toyota mégis jó lesz jövőre! ::-)

2009. Október 19, 23:10
Válasz #689

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
A Toyota újabb ajánlatot tett Räikkönen-nek

A japán istálló emelte a tétet, egy igencsak komoly ajánlattal állt elő.

Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy Kimi Räikkönen a hírekkel ellentétben nem írt alá a McLaren-Mercedes-hez.

A Mercedes-Benz Motorsport alelnöke, Norbert Haug korábban elmondta, hogy Räikkönen nagyon gyors, kiváló versenyző, de jelenleg nem tudnának hatalmas fizetést kínálni neki.

A Toyota jövője továbbra sem biztosított a Forma-1-ben, ám a japánok ennek ellenére tárgyalásokat folytatnak a finn világbajnokkal is.

A Toyota csapat elnöke úgy nyilatkozott, hogy Kimi menedzsere túlságosan is nagy összeget kért a 2010-es szerződés aláírásáért cserébe.

Nos, Howett és a gárda valószínűleg meggondolta magát, és emelete a tétet.

„Benne vagyunk a játékban. Letettük az ajánlatunkat az asztalra, ami a mostani piacon igencsak komolynak mondható. Szerintem jól együtt tudnánk működni, és tudjuk, az autónk gyors, vele pedig még gyorsabb lenne.” – mondta tegnap John Howett Brazíliában.  

Belső információk szerint Räikkönen menedzsere évi 27 millió eurós fizetést, plusz győzelmek után 500 ezer eurós bonuszt kért.

F1-live.hu
: 2009. október 19. - 23:07:49
Nem semmi az ajánlat. De nem értem, hogy miért kell a pénznek ilyen nagy szerepet játszania... Mondjuk innen látszik, hogy a Toyota nem akar kiszállni, d valahogy be kell biztosítani magukat 2012-ig. Kimi-vel nagyon jól járnának, és én nem akarom leírni a Toyotát, mert tudnak...

2009. Október 18, 15:21
Válasz #688

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Tina! Azt kifelejtetted ,hogy még alpáriak is vagyunk. Tök jó, megkeseredett, alpári minőségtelen Kimi drukkerek vagyunk!  :2funny:

Igen észre vettem ő már csak tud mindent, hát talán mert minőségi drukker! Úgy látszik a  minőségi drukkerek tudnak! Replica esetleg leírnád, hogyan válhatunk minőségi drukkerré? Valamilyen tanfolyamon kell részt venni, és kapok ilyen eredetiségi bizonyítványt, és akkor így már megfelelünk és minőségiek leszünk?  ;D  :2funny:

ÁÁÁÁÁÁ, na mi alpáriak aztán ne is állmodjuk "minőségi" kitüntetésre!
Tanfolyam? :1: Komoly volna, csak ne Replica legyen az oktatónk, mert akkor egyből meghasalunk!
(Jó tanár pofára osztályoz) ;)

2009. Október 18, 15:14
Válasz #687

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek