Räikkönen ügynöke: Kimi NEM írt alá a Citroen-hez!Nem sokkal ezelőtt Kimi Räikkönen ügynöke, és otthoni szóvivője, Riku Kuvaja a finn ILTA-SANOMAT-nak kategorikusan kijelentette, 2007 világbajnoka nem írt alá a Citoren Junior csapatához.
Csapó 3263… A Räikkönen finn „mega-szappanopera” egy rövid reklám után folytatódik. A finn MTV3 televízió ma este arról számolt be, hogy honfitársuk, a „Jégember” aláírt a Citoren-hez, és jövőre a WRC-ben a Junior csapatban fogja róni a köröket.
Hivatalos megerősítést továbbra sem kaptunk ezzel kapcsolatban. Sokat nem kellett várni, és alig két órán belül a szintén finn ILTA-SANOMAT cáfolta az MTV3 Räikkönen-ről szóló legfrissebb hírét.
Pontosabban Räikkönen ügynöke, és otthoni szóvivője, Riku Kuvaja, aki a lapnak elmondta, szó sincs arról, hogy munkaadója aláírt volna a Citoren-hez.
IS információ szerint Kimi és menedzsmentje folytatja a tárgyalásokat egy esetleges 2010-es F1-es szerződéssel kapcsolatban.
A legnagyobb esélyes a Mercedes GP. A német gyártó legújabb gyári istállója leghamarabb nem sokkal karácsony előtt hozza nyilvánosságra, hogy ki lesz Nico Rosberg csapattársa a következő szezonban.
_____________________________________________________________________________________
Apám ez rekord!
Fél órája tettem be a "hírt" , és tessék itt a cáfolat!
Na asszem ez volt az utolsó Kimis Rallys f1-es kamuzós hír amit én a fórumra betettem!
Ez már több mint katasztrófa, káosz!