Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Hivatalos: Kimi Räikkönen aláírt a Citroenhez  (Megtekintve 245709 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. December 03, 16:03
Válasz #1001

Bizsu

• fejleszt?mérnök
  • **
  • Információ Nem elérhető
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Na remélem ez mostmár végleges, és végre pontot tehetünk a "Kimi hova szerződik" szappanopera végére.
A Kimisek is megnyugodhatnak végre, nézzük a jó oldalát jártasak lesznek a WRC-ben is.

2009. December 03, 15:58
Válasz #1000

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Na, akkor most az idő lesz a legnagyobb ellenfele.

2009. December 03, 15:57
Válasz #999

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Räikkönen aláírt a Citroenhez

Az Autosport.com információi szerint megszületett a megállapodás Kimi Räikkönen és a Citroen rali világbajnokságban szereplő csapata között. A hivatalos bejelentésre néhány órán belül sor kerülhet.

A szerződés szerint a finn pilóta a teljes szezont a WRC-ben fogja végigversenyezni, kivéve az Új-Zéland Ralit, mert azon a csapat nem vesz részt. Kimi ott lesz az Artic Ralin is.

Miután a Citroen fő támogatója a Red Bull, sokan elképzelhetőnek tartják, hogy Räikkönen 2011-ben visszatér a Forma-1-be az energiaital-gyártó valamelyik csapatával, de az Autosport.com információi szerint erről egyelőre nem tárgyaltak.

„Ennek nincs kihatása Kimi további Forma-1-es karrierjére, ha szándékában állna a visszatérés. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy 2011-től valamelyik Red Bull F1 pilóta helyére fog kerülni." - idézi a honlap a forrását.

formula.hu

2009. December 03, 06:08
Válasz #998

Bizsu

• fejleszt?mérnök
  • **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Bizony már jó lenne.Valójában annyiról lehet szó hogy nem igazán kell senkinek.Irreálisan sokat kértek érte a Mclarentől is.A mítoszát 2008-09-ben Massa lerombolta a ronggyá verésével.Meg kellene értenie hogy ő már nem ér többet kb. Trullinál és akkor lett volna helye. :eusa_naughty:

Pontosan tudja Kimi, hogy mit várt tőle a meki, ha kell egy VB nekik bohócnak hát fizessék is meg.

2009. December 03, 01:15
Válasz #997

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Nem bánnám már ha Kimi húzna egy nagyot a vodkás üvegéből és rábökne már valamire és kész itt fogok versenyezni 2010-ben.
Kezd idegesítő lenni ez a herce-hurca McLaren-Mercedes-Citroen, f1 vagy rally, kész agyrém. Borzolják vele az emberek idegrendszerét, nem is értem mire jó ez az egész.
O0 ;D ;D :good:
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2009. December 02, 19:46
Válasz #996

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Nem nagyon fogta fel, hogy ma már nem ő diktál. Az a pénz, amit kérnek, az még Schumchertől is túlzó lenne.

2009. December 02, 19:05
Válasz #995

Szlavo

• Gengszter Dzsigoló
  • Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Bizony már jó lenne.Valójában annyiról lehet szó hogy nem igazán kell senkinek.Irreálisan sokat kértek érte a Mclarentől is.A mítoszát 2008-09-ben Massa lerombolta a ronggyá verésével.Meg kellene értenie hogy ő már nem ér többet kb. Trullinál és akkor lett volna helye. :eusa_naughty:
No nitro,no turbo,simple Bmw power...

2009. December 02, 13:29
Válasz #994

Bizsu

• fejleszt?mérnök
  • **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Nem bánnám már ha Kimi húzna egy nagyot a vodkás üvegéből és rábökne már valamire és kész itt fogok versenyezni 2010-ben.
Kezd idegesítő lenni ez a herce-hurca McLaren-Mercedes-Citroen, f1 vagy rally, kész agyrém. Borzolják vele az emberek idegrendszerét, nem is értem mire jó ez az egész.

2009. December 01, 20:15
Válasz #993

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Räikkönen ügynöke: Kimi még mindig csak tárgyal!

Kimi Räikkönen ügynöke, és otthoni szóvivője, Riku Kuvaja ezúttal az Autosport magazinban megjelenteket tagadta.

Úgy tűnik, hogy a finn „mega-szappanopera” legújabb részei az esti „műsorsávra” vannak időzítve. A „beharangozók” ellenére Kimi továbbra sem kötelezte el magát a Citroen-hez.

Tegnap késő este a finn „Jégember” ügynöke és otthoni szóvivője az IS hasábjain tagadta az MTV3 által megjelentetett hírt, miszerint Räikkönen aláírt a francia gyártó WRC Junior csapatához, és jövőre teljes szezont húz le a legnagyobbak között.

Ma délelőtt a brit Autosport magazin arról számolt be, hogy a következő 24 órában 2007 világbajnoka aláír a Citroen-hez.

Nos, Riku Kuvaja ezúttal az MTV3-nak tagadta  a megjelenteket, és egyben megerősítette, tovább folynak a tárgyalások közte, és a kérői között. Kuvaja nem volt hajlandó megnevezni Räikkönen tárgyalópartnereit.

„Ha van valami, akkor azt el fogjuk mondani.” – tette hozzá Kuvaja.

Az MTV3 lehetségesnek tartja, hogy Kimi egy, vagy több F1-es csapattal is tárgyalásban áll.

2009. November 30, 22:05
Válasz #992

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
En eszt nem ertem...ennyire hamar reagalt az az ugynok a hirre ? :d eleg fura hogy ra egy fel orara jon ez a hir....no de mind1 en mar megszoktam 
De ez nagyon nem buli amit csinalnak  :4:

2009. November 30, 21:59
Válasz #991

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Räikkönen ügynöke: Kimi NEM írt alá a Citroen-hez!

Nem sokkal ezelőtt Kimi Räikkönen ügynöke, és otthoni szóvivője, Riku Kuvaja a finn ILTA-SANOMAT-nak kategorikusan kijelentette, 2007 világbajnoka nem írt alá a Citoren Junior csapatához.

Csapó 3263… A Räikkönen finn „mega-szappanopera” egy rövid reklám után folytatódik. A finn MTV3 televízió ma este arról számolt be, hogy honfitársuk, a „Jégember” aláírt a Citoren-hez, és jövőre  a WRC-ben a Junior csapatban fogja róni a köröket.

Hivatalos megerősítést továbbra sem kaptunk ezzel kapcsolatban. Sokat nem kellett várni, és alig két órán belül a szintén finn ILTA-SANOMAT cáfolta az MTV3 Räikkönen-ről szóló legfrissebb hírét.

Pontosabban Räikkönen ügynöke, és otthoni szóvivője, Riku Kuvaja, aki a lapnak elmondta, szó sincs arról, hogy munkaadója aláírt volna a Citoren-hez.

IS információ szerint Kimi és menedzsmentje folytatja a tárgyalásokat egy esetleges 2010-es F1-es szerződéssel kapcsolatban.

A legnagyobb esélyes a Mercedes GP. A német gyártó legújabb gyári istállója leghamarabb nem sokkal karácsony előtt hozza nyilvánosságra, hogy ki lesz Nico Rosberg csapattársa a következő szezonban.

_____________________________________________________________________________________

Apám ez rekord!
Fél órája tettem be a "hírt" , és tessék itt a cáfolat!
Na asszem ez volt az utolsó Kimis Rallys f1-es kamuzós hír amit én a fórumra betettem!
Ez már több mint katasztrófa, káosz!  :closedeyes:

2009. November 30, 21:21
Válasz #990

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
 :zizi: ezen en mar csak rohogni tudok....pfuaaa ha hivatalos lesz akkor elhiszem...

2009. November 30, 21:19
Válasz #989

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Kimi Räikkönen aláírt a Citroen-hez!

Az MTV3 finn televízió megtudta, Kimi Räikkönen aláírt a Citroen WRC csapatához.

Ezzel egy hosszú hetek óta tartó finn „szappanopera” végéhez érkeztünk. A rajongók reménykedtek, de nincs mit tenni, Kimi Räikkönen jövőre a Rali-Világbajnokságban (WRC) fog szerepelni.

A finn MTV3 televízió megbízható forrásból megtudta, a finn „Jégember” a Citroen gyári csapatához írt alá. Räikkönen a  francia gárda junior részlegénél fog versenyeznie egy a Sebastien Loeb és Dani Sordo által használt Citroen C4 WRC-vel.

Az autó egy az egyben a Loeb és a Sordo csapata által felkészített gép lesz.

Kimi csapattársa valószínűleg a francia Sébastien Ogier lesz. Ogier idén a világbajnokságot megelőzően részt vett a Monte Carlo-ralin egy Peugeot 207 S2000-essel. A 25 éves pilóta nem sokkal később csatlakozott a Citroen Junior-hoz.

Räikkönen fizetését a hírek szerint a Red Bull energiaital gyártó cég állja. Az osztrák cég meg nem erősített információk szerint 3 évre szóló kontraktust íratott alá a „Jégemberrel”.

Kimi egy gyors teszt után valószínűleg ott lesz a januárban megrendezésre kerülő Arctic Lapland-ralin.

A Red Bull F1-es csapatánál Mark Webber szerződése jövő év végén lejár. A tervek szerint az ausztrállal 2011-ben már nem számolnak, mivel Kimi érkezik a helyére, és lesz Sebastian Vettel csapattársa.

___________________________________________________________________________________

Komolyan mondom, nem unják még ezt?Mert én már nagyon!
Mondjuk én már a Hivatalost se hiszem el, majd amit látok márciusba, na azt elhiszem :)

2009. November 29, 17:57
Válasz #988

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Hát én is remélem hogy nem fog kiszállni a renault. Nagyon rossz lenne az F1-nek.Toyotának nem volt értelme hogy maradjon .Azon a téren hogy nem tudtak jó pilótát igazolni. Nekem se tetszik az hogy egyesek húzzák az ideinket. Én legjobban a BNW sajnálom hogy kiszállt. Nick.Heidfeld megérdemelné a mercedesnél a szabad helyet. Egy szóval a mostani történések nekem se jönnek be. Az idei évbe az volt a legjobb hogy Alonso a ferrari hoz került.
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2009. November 29, 17:35
Válasz #987

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Hát ez már egyre csak szánalmasabb. És ez december 13-ig ez lesz, a népet hülyítik baromságokkal. A renault is elmehet a búfrancba, most már amit művelnek az is szánalom, úgy látszik az f1-ben annyi döntésképtelen ember van hogy már az is nevetséges egyben szánalom. még rágják át ezerszer hogy maradnak vagy nem! Remélem maradnak, mert akkor Kubica nem megy a mercihez így talán halvány reménylángocska még marad hogy Kimi marad. Tudom ez szenyaság de már tele van a kis t...m ezzel az egésszel, meg a renaultval is, ami egész évben ment, jaj kiszállok jaj na jó mégse. Én a toyotás dolgot is úgy gondolom hogy baromságot csináltak, megfutamodtak, pedig szerintem pont rosszkor mikor erősek voltak.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek