Elmaradt ma pár órám, megyek haza, abban az utcában, aminek a fele vasútátjáró, na onnan fordul ki egy kocsi, befordultam és látom, hogy a síneken megállt a vonat, ott van a rendőrség és még pár kocsi. Nem mentem közelebb, tudtam hogy nem lehet átmenni (gyalogosokat, bicikliseket átengedtek volna), megkérdeztem volna ott akik az utcán nézték hogy mi volt ott, de túl egyértelmű volt... Szóval visszafordulok, kerültem egy szép nagyot, háromnegyedóra múlva megnéztem a másik oldalról, még minden ugyanúgy volt. Otthon megnéztem a híreket, egy nőt gázolt halálra a vonat, a helyszínen meghalt, a tilos jelzés ellenére akarta áttolni a biciklit... a 09:54-es vonat jött, akkor történt, azóta ott volt a rendőrség meg a vonat. Álíltólag volt nagy duda, meg szirénázás, otthon hallották is. Szüneten voltunk a csajokkal, kint voltunk, csönd volt, nem volt messze a vasút, mégsem hallottunk akkor semmit.
Akkor is annyira megrázóak az ilyen balesetek, ha nem is látja az ember.

Nem lesz majd jó reggel átmenni a vasútátjárón... Annyira rossz olyan helyeken járni, amiről tudod hogy ott 24 órán belül meghalt ott valaki, ráadásul elég tragikus módon. Meghát hogy le is van feste a sín, nem lehet elfelejteni. De miért nem lehet körülnézni? Mert gondolom a szokásos, hogy úgy sem jön a vonat, velem ez nem történik meg gondolat van a legtöbb ember fejében... Nem sajnálom az ilyen embereket, vegyék komolyabban a jelzéseket!