én annyira nem...még nem igazán megy a 100%os szúrkolás...Örültem mikor Vettel VB lett..de azért még mindig nem tudok senkinek se úgy srúrkolni mint Kiminek :/..úgy nem igazán jó F1et nézni hogy nincs kinek szúrkolj...
Nekem megy, mindenféle büntudat, és önsajnálat nélkül

Kimi továbbra is pótolhatatlan marad, és kedvenc marad, csak mostmár a WRC-ben. :)Vettelt nem semlegesként választottam kedvencnek, hisz már tavaly is drukkoltam hogy meglegyen neki. Mika és Kimi a szívemben 3/4 helyet foglal örökre, a csücsök maradt a kicsinek

Sok jó kis helyen is elfér ugye...

És szerintem az normális ha nem ugyanúgy szurkol az ember... én a 3 világbajnokom közül egyikknek sem ugyanúgy drukkoltam..először azt hittem Mika a felülmulhatatlan... aztán Kimire dettó...áhh fenéket, mindhármat egyformán szeretem, mindháomért ugyanúgy vitázom bárkivel....ugyanolyan fanatikus barom tudtam idén is lenni, mint tavaly meg azelőtt!

Hát én tudok alkalmazkodni, helyzetekhez, ez az év erről szólt nekem, ugy kb a Ringig. Talán ott sikerült felfognom h valószínű Kimit nem láthom már soha többet, és mit tehetek? Bele kell törődnöm, úgymond tovább kell lépnem, ugy mint 9 éve!És ez a továbblépés nem azt jellenti, hogy mindent elfelejtettem ami Kimivel kapcsolatos! Soha senki nem fogja őt kiverni a fejemből, a lelkemből! De Vettelt sem! Sztem én nem is tudnék sportot úgy nézni, hogy nincs akiért drukkoljak!