Hat elegge...aze az utobbi napokban mar latszik rajtam hogy megvisel hogy nincs net
.Haza jovok sulibol agyba fekszek es semmi kedvem...anyukam eszt meglatta..elkezdi:Gyere Alexandra adgyak penzt menye a boltba vegyel valamit..mondom nem kell...akkor gyere fozek neked valami jot...szegeny probal vigasztalni dehat nekem az internet olyan mind a levego
...be kell vallanom internet nelkul ugy erzem hianyzik valami fontos a napjaimban...no de kibirom...kibiroom..eddik a max 2-3 het volt amit kibirtam net nelkul... 
Nagyon függő tud lenni az ember tőle!
De talán még jobban mint bármi más technikai dologtól!
Mobiltelefon, dettó, annélkül már sztem élni se tudnánk!
A net meg minden mástól eltekintve a legnagyobb függőséget tudja okozni, bizonyított tény!
És már csak luxusnak sem mondható, mert szint mindenhez kell!
Én pl internetről tanultam meg főzni!(Néha a hócipőm is tele van, mert az arányok mellé nem írják oda h mennyiségileg mit hozunk ki belőle, aztán néha kevés, néha meg 1 hétig is ehetnénk)
De hát jó! Ez van! Emlékszem mikor beköttettük a netet, apu tök mérges volt, h mit tudok itt ülni órákat, aztán megtanulta kezelni a gépet, és érdekes módon ő is órákig ül előtte, és ami a legrosszabb h észre sem veszi!