Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Társalgó  (Megtekintve 924802 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Augusztus 24, 19:37
Válasz #1091

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Karun Chandhok
Michael Schumacher
Jenson Button
Kimi Räikkönen
Ayrton Senna
Juan Manuel Fangio
Jacques Villeneuve
Jim Clark
Talmácsi Gábor
Valentino Rossi
Casey Stoner
Németh Balázs
Tóth Imre
Zsaumgartner Bolt
Egy kicsit ciki............ :blush:
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2009. Augusztus 24, 19:34
Válasz #1090

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Most olvasom éppen, de Ivancia már annyi féle fan, hogy már én se tudnám megjegyezni őket ::-) :)

2009. Augusztus 24, 19:32
Válasz #1089

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
még a világ legegyszerübb programjával{Paintal} is lehet néhány érdekes dolgot csinálni
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2009. Augusztus 24, 19:30
Válasz #1088

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Jó az új avatarod Ivancia!  ::-)  :D

2009. Augusztus 24, 19:23
Válasz #1087

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Látom lett egy újabb JV fan a fórumon.  ;D

2009. Augusztus 24, 17:42
Válasz #1086

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Tényleg gyönyörű szép!

2009. Augusztus 24, 17:08
Válasz #1085

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
Hivatalos képek a Maserati GranCabrióról

Napvilágot láttak az első hivatalos képek a GranTurismo vászontetős kabrió változatáról, a GranCabrióról.

GranCabrio új fejezetet nyit az olasz gyár történetében, hiszen ez a Maserati első négyüléses kabriója. Az új modell mindenben követi a nagy elődöket, az összetéveszthetelen Pininfarina-dizájn mellett a hagyományoknak megfelelő az új vászontető is, amely "a nyitottság élményével gazdagítja az érzékeket, a komfort vagy a teljesítmény feláldozása nélkül" - áll a hivatalos közleményben.

A GranCabrio a leghosszabb tengelytávval rendelkező kabrió lesz a piacon, ami garanciát jelent arra, hogy a hátul ülők lábának is lesz elég helye. Bár hivatalos műszaki adatokat még nem közöltek, de a gyártó állítása szerint a hatalmas belső tér gondoskodik arról, hogy a GranCabrióban "a hátul ülők nem egyszerű statiszták, hanem az előadás teljes értékű főszereplői" lesznek az utazás során.

Az eddigi információk szerint az új modell csak a GranTurismo S 440 lóerős, 4,7 literes V8-as motorjával érkezik, de a későbbiekben elképzelhető a 4,2 literes, 405 lóerős V8-as beépítése is.

A GranCabriót hivatalosan a Frankfurti Autószalonon mutatják be, árusítása pedig 2010 tavaszán kezdődik.

: augusztus 24, 2009, 17:06:42
NAGYON SZÉP!!!!!
Eddie Jordan

2009. Augusztus 20, 23:49
Válasz #1084

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Így van, én is ezt mondom Kimi szurkolók tartsunk össze!!  :friends:

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Augusztus 20, 23:41
Válasz #1083

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Idézet
ha kell megmondom én! De ha mondjuk nem annyira akkor úgyis te megmondod, én meg helyeslek szorgalmasan!!
;) :D Pontosan ::-)

Egyrészt, mi Kimi szurkolók, tartsunk össze, másrészt természetes hogy számíthatsz rám! :friends:

2009. Augusztus 20, 23:33
Válasz #1082

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Köszi! Én is így gondolom, ha kell megmondom én! De ha mondjuk nem annyira akkor úgyis te megmondod, én meg helyeslek szorgalmasan!!  :D
Tök jó hogy nagyjából egyezik a véleményünk. Azért is jó mert számíthatók rád!  O0

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Augusztus 20, 23:07
Válasz #1081

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Persze,igazad van!
De néha az ember nem tudja visszatartani, és kijön belőle az állat ::-)
Akkor majd helyetted is (durván, de moderáltan) megmondom a frankót, ha te nem teheted :D
De azt hiszem,most sincs gondod az ilyennel, megmondod te a frankót, ahogy illik,ez jó! ;)

2009. Augusztus 20, 23:01
Válasz #1080

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Hát igen, csak tudod, nem akarom hogy olyan fórummá váljunk mint azok a fórumok, hogy egymást elküldözgetjük melegebb éghajlatra. megpróbálok szépen nem megbántóan hozzászólni témákhoz. Azt szeretném, hogy mindenki normálisan elbeszélgetne egymással, minden anyázás nélkül. Sajnos ez néha nehéz, idegesek az emberek, ezt tapasztalom, én is néha úgy megmondanám, d eráaádsul moderátor is vagyok, szóval oda kell figyelnem az ilyenekre. De azért szerintem rendesen elmondom mi a véleményem, meg mi bánt.  ^-^

2009. Augusztus 20, 22:41
Válasz #1079

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Mindenkinek van egy véleménye, akár milyen,ha jó,ha nem, ha tetszik valakinek,ha nem, de szólás szabadság van, ha ezen "megsértődött" szomorú, és ha nem jön, azzal is beismerte,hogy nekünk van igazunk ;)

Én se szeretem ha cseszegetik, pedig aztán nekem az nem fáj, de megvédem,mert tudom hogy remek versenyző, és remek ember!
Másik meg, ezért van a fórum, hogy megvitassuk a Forma 1-es dolgokat, és ez ami volt az előbb, semmiség, láttam én durvább vitákat is, szóval ez a fórummal jár ::-)

2009. Augusztus 20, 22:31
Válasz #1078

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
De most komolyan elhitted, vagy azt gondoltad ez meghülyült. Hát én aztán úgy védem Kimit hogy az csak na, és ha én úgy gondolom hogy az úgy van akkor nehéz meggyőzni, de nem mondom nem lehet, mert ha rájövők ,hogy az nem úgy van azt elismerem. Látod először mit írtam, már akkor a vérnyomásom az egekben volt. Sajnos nem bírom ha bántják, van amikor nem húzom fel magam de sajnos megint túl sokan bántották az elmúlt napokban és hát már írtam is, hogy nálam felgyülemlik, és akkor keményen megvédem. amit írtam az azért volt mert nem akartam mégjobban belemneni mert szerintem éjfélig is elvitatkoztunk volna, és inkább ráhagytam. Lehet hogy többet nem jön a fórumra, ezt is néztem nem akarok senkit sem elűzni, nem tehetek róla de néha nem tudom magam visszafogni. Nagyon remélem vissza jön még, ha nem jövök egy taggal! ;)

2009. Augusztus 20, 22:13
Válasz #1077

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Na,ugye hogy nem is annyira megható? ::-)

A Gönczi is csak nyomja a szöveget, lehet meg se hallgatta, maga a szöveg az jó, csak nem ebben a verzióban :)

Igen,mikor láttam mit írtál, lepergett előttem az életem :D

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek