Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Räikkönen  (Megtekintve 367094 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Szeptember 16, 19:48
Válasz #985

Cole

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Ja, akkor csak ez is PR, hogy felkeresték a Renault-ot? :)

2010. Szeptember 16, 19:35
Válasz #984

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Szvsz, a Renaultba sem fog beleülni, de hogy a Lotus, az ki van zárva!

2010. Szeptember 16, 12:21
Válasz #983

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Jövőre nem lesz még versenyképes a Lotus, de a Renault jó alappal rendelkezik. :)A Renault nagyon jól bánik a versenyzői szerződésekkel, tehát elképzelhető, hogy 1éves szerződést akarnak a menedzserek azt meg is kapják.  :)

2010. Szeptember 16, 11:23
Válasz #982

Moilanen

• *
  • Forma 3000 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Team Lotus (az igazi :P)
  • Kedvenc pilótád: Heikki Kovalainen
Räikkönen menedzsere: Igen, beszéltünk a Renault-val

A francia istálló után Kimi Räikkönen menedzsere, Steve Robertson elismerte, valóban felvették a kapcsolatot a csapattal a jövő évet illetően.

A finn „Jégember” továbbra sem mondott le arról, hogy 2011-ben újra a Formula-1-ben versenyezzen.

Az elmúlt pár napban visszajött a remény a finn azon szurkolói számára, akik újra a Forma-1-ben akarják versenyezni látni kedvencüket.

Robert Kubica szerződése biztos a csapatnál, addig az orosz újonc, Vitaly Petrov ugyanezt már nem mondhatja el magáról. Az ő helyére érkezhet a „Jégember.”

„Igaz, hogy beszéltem Boullier-el (Eric – Renault csapatfőnök). Szeretnénk, hogy az összes lehetőségeinket feltárjuk a jövő évet illetően, és ezért kérdeztük meg Kimi-vel, hogy mi a helyzet a Renault-nál.” – mondta Robertson.

A legerősebb lehetőség azonban továbbra is az, hogy Räikkönen 2011-ben is raliban versenyez.

„Ebben az időben rengeteg pletyka lát napvilágot a médiában. Vannak olyan pletykák, miszerint Kimi a NASCAR sorozatban folytatja, de ez bizonyosan nem lehetséges.” – folytatta.
____________________________________________________________________________________

Na itt a következő! :) Asszem egy ideig el lesznek ezzel a két hírrel, és felváltva fognak a hülyébbnél hülyébb eszmefuttatásokkal dobálózni!  :-\ Hát marha jó lesz, már alig várom! Pfffffffffffff
Mindenesetre én sem hiszek el semmit, majd max jövőre a szezonnyitón, amit látok!
"De azért nem bánnám, ha elkezdhetnék gyűjteni egy sárga sapira" :D  (Önzőségem határtalan :D )
Nem lehetne, hogy ha már Renault, inkább a Lotus-Renaulthoz jöjjön vissza? Heikki mellé, hogy összfinn pilótapáros legyen. ők lehetnek a jövő év meglepetéscsapata  ::-)

2010. Szeptember 16, 08:52
Válasz #981

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Räikkönen menedzsere: Igen, beszéltünk a Renault-val

A francia istálló után Kimi Räikkönen menedzsere, Steve Robertson elismerte, valóban felvették a kapcsolatot a csapattal a jövő évet illetően.

A finn „Jégember” továbbra sem mondott le arról, hogy 2011-ben újra a Formula-1-ben versenyezzen.

Az elmúlt pár napban visszajött a remény a finn azon szurkolói számára, akik újra a Forma-1-ben akarják versenyezni látni kedvencüket.

Robert Kubica szerződése biztos a csapatnál, addig az orosz újonc, Vitaly Petrov ugyanezt már nem mondhatja el magáról. Az ő helyére érkezhet a „Jégember.”

„Igaz, hogy beszéltem Boullier-el (Eric – Renault csapatfőnök). Szeretnénk, hogy az összes lehetőségeinket feltárjuk a jövő évet illetően, és ezért kérdeztük meg Kimi-vel, hogy mi a helyzet a Renault-nál.” – mondta Robertson.

A legerősebb lehetőség azonban továbbra is az, hogy Räikkönen 2011-ben is raliban versenyez.

„Ebben az időben rengeteg pletyka lát napvilágot a médiában. Vannak olyan pletykák, miszerint Kimi a NASCAR sorozatban folytatja, de ez bizonyosan nem lehetséges.” – folytatta.
____________________________________________________________________________________

Na itt a következő! :) Asszem egy ideig el lesznek ezzel a két hírrel, és felváltva fognak a hülyébbnél hülyébb eszmefuttatásokkal dobálózni!  :-\ Hát marha jó lesz, már alig várom! Pfffffffffffff
Mindenesetre én sem hiszek el semmit, majd max jövőre a szezonnyitón, amit látok!
"De azért nem bánnám, ha elkezdhetnék gyűjteni egy sárga sapira" :D  (Önzőségem határtalan :D )

2010. Szeptember 14, 20:46
Válasz #980

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
igen, de az nem a Forma1-re vonatkozott, hanem a Nascarra.

Jah téll, nem is figyeltem :D

2010. Szeptember 14, 19:45
Válasz #979

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Sztem kacsa...

Ma F1 Live-on megjelent egy olyan cikk, hogy Kimi 2012-re aláírt a Red Bull Racinghez. :)
igen, de az nem a Forma1-re vonatkozott, hanem a Nascarra.

2010. Szeptember 14, 19:08
Válasz #978

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Sztem kacsa...

Ma F1 Live-on megjelent egy olyan cikk, hogy Kimi 2012-re aláírt a Red Bull Racinghez. :)

2010. Szeptember 14, 17:57
Válasz #977

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Szerintem Kimi menedzserei húzzák z időt azzal, hogy minél tovább halogatják a döntést. Ezek sajnos PR fogások, én nem hiszem el, hogy ennyi idő után nem tudja bejelenteni, hogy mit csinál. A Renault jó fej,  ha megakarja szerezni Kimi-t, de nincs garancia, hogy jövőre vb esélyes autót tud neki biztosítani. 

2010. Szeptember 14, 17:31
Válasz #976

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Érdekes... roppant érdekes. A legkevésbé sem számítottam rá, de ő mégis bejelentkezett. Jól megy neki a Rallyban, ráadásul az elmúlt időkben tényleg csak olyan jellegű hírek voltak, hogy maradni fog, mivel nem lenne értelme, hogy 1 évnyi munkát a "kukába" dobjon. És amúgy ezt osztom is, függetlenül attól, hogy szeretném még a Forma1-ben látni. Ez még persze közel sem jelenti azt, hogy visszatér, de azért valamennyivel nagyobb az esély a visszatérésre. Más kérdés, hogy Renault... :disgust: Franc tudja, hogy jövőre mennyire tudnak újítani, de szerintem jövőre is nézhetjük majd a Meki-Ferrari-Red Bull hármast, már egy ideje mindenki felett áll ez a három csapat... szóval.. na mind1.

Raikkönen bejelentkezett a Renault-hoz 2011-re

A Renault vezetése megerősítette, hogy Kimi Raikkönen menedzsmentje a nyári szünetben megkereste őket egy esetleges jövő évi versenyzői ülés reményében, ám a francia gárda egyelőre még nem döntött arról, milyen felállással vág neki 2011-nek.

Bár az utóbbi időben úgy tűnt, hogy Raikkönen jövőre is marad a rali-világbajnokságban (WRC), az Autosport értesülései szerint a finn pilóta ismét komolyan érdeklődik a Forma-1 iránt, és készen áll visszatérni a királykategóriába.

Boxutcai információk szerint ugyanis az egykori világbajnok érdeklődését felkeltette az egyre jobb formában lévő Renault istálló, ahol egyelőre még nem lefutott, hogy ki lesz Robert Kubica csapattársa a 2011-es idényben.

A Renault csapatfőnöke, Eric Boullier megerősítette a híreket és a következőket mondta az Autosportnak: „Való igaz, hogy elmúlt a nyár, és egyre több megkeresésünk van, és a srác, akit említettek (Raikkönen) is a radarunkon van. A látómezőnkbe került, ugyanis kapcsolatba lépett velünk.”

A csapatfőnök azonban elmondta, hogy nem szállnak el az egykori világbajnok megkeresésétől, ugyanis elsődleges céljuk, hogy változatlan felállással vágjanak neki a következő bajnokságnak, feltéve persze, ha Vitaly Petrov hozza a szintet az utolsó versenyeken.

„Agyalnunk kell ezen, azonban elsődleges célunk, hogy megtartsuk Vitaly szolgálatait, persze csak abban az esetben, ha jól és egyenletesen teljesít a szezon hátralévő részében, és meggyőz minket” – folytatta Boullier.

„Arról nem is beszélve, hogy egy világbajnok versenyző alkalmazása sokkal több pénzt visz el, mint egy újoncé, persze sokkal többet is hozhat a konyhára, de egyértelmű, hogy egy teljesen más stratégiát követel meg a csapattól.”

„Vannak lehetőségeink, és ezek közül az egyik Kimi” – tette hozzá a szakember, aki azt is elárulta, hogy jövő évi versenyzői felállásukról vélhetően még az idei szezon vége előtt döntést hoznak.

A Renault istálló azért sincs könnyű helyzetben, hiszen nincs eleresztve anyagilag, amit az is bizonyít, hogy a GenII Capital vezére, Gerard Lopez – aki jelenleg a csapat többségi tulajdonosa – a múlt hónapban elárulta, hogy komolyan fontolgatja, hogy egy nagyobb részvénycsomagot visszaad a francia autógyártónak.

Petrov jelenléte pedig komoly lehetőségeket tartogat magában, hiszen a jövőben még jobban megnyithatja az utat a csapat és az orosz piac között, ami komoly anyagi haszonnal kecsegtetheti a Renault-t.

A Renault elismerte, hogy tárgyal Raikkönennel

Eric Boullier csapatfőnök elárulta, hogy hogy a finn világbajnok felkereste őket, és szívesen visszatérne az F1-be 2011-ben.
sport

Kimi Räikkönennel (fotó) kapcsolatban egész évben jelentek meg hírek, miszerint 2011-ben visszatér a Forma-1-be. Előbb a Red Bull-lal, majd a Mercedes-szel, és legutóbb a Renault-val hozták hírbe. Eddig a finn cáfolt minden visszatéréssel kapcsolatos híresztelést. Ennek ellenére most mégis úgy tűnik, hogy Kimi a következő szezonban minden bizonnyal a száguldó cirkusz mezőnyét erősíti.

Eric Boullier, a Renault csapatfőnöke az Autosportnak nyilatkozva elárulta, hogy egy 2011-es szerződéssel kapcsolatban felkereste őket Räikkönen:

- Több megkeresést is kaptunk és ezek egyike az említett srác, Räikkönen.

A Renault a 2008-as szingapúri Piquet-botrány után került csődközelbe, ám akkor Gerrard Lopez felvásárolta a francia csapat részvényeinek 75%át. Lopez sosem rejtette véka alá, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy csapata pilótájának tudhassa Räikkönent.

A finn csakis versenyképes autóval versenyezne, az elmúlt hetek eredményeit elnézve, megvan a Renault-ban a potenciál.

Bouiller több nyilatkozatában is elégedetlenségét nyilvánította ki újonc pilótájával, Vitalij Petrovval szemben. A csapatfőnök Robert Kubica mellett egy ütőképes versenyzőt akar látni, a rutinos-újonc felállás számára már a múlté.

Mivel Kubica már szerződést hosszabbított a Renault-val 2011-re, így Petrov helyét foglalhatja el a Ferrarival bajnoki címet nyert finn, aki úgy tűnik, hogy kiélvezte a rali nyújtotta izgalmakat.

A hírt az is alátámaszthatja, hogy a Lada (Renault befolyás) protezsált Petrov a Lotusnál kaphat helyet, ugyanis a norfolki alakulat szakított a Cosworth-szal, és Renault motorokra cseréli a brit erőforrásokat. Az már más kérdés, hogy Jarno Trulli, vagy éppen Heikki Kovalainen helyére érkezhet az orosz pilóta.

2010. Szeptember 13, 17:50
Válasz #975

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Áááááá ezmi????Mi ez a szemüveeeg?  :D

2010. Szeptember 13, 15:45
Válasz #974

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

2010. Szeptember 09, 22:28
Válasz #973

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
LOL, most néztem wrc.com-on, hogy Kimi shakedown-on kitörte a C4 jobb első kerekét :D Persze nagy gond nincs, mert ez csak edzés volt. :) Ellenben most az első 2 szakasz után az 5. helyen áll összetettben, viszont a java még csak most jön. :)

2010. Szeptember 09, 15:30
Válasz #972

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Ja, a japánok bizony nagyon lelkesek. Szeretnek ajándékozni. Megmondom őszintén én is szeretek ajándékot adnia annak akit szeretek, sokkal jobban szeretek adni mint kapni, de Kiminek mint így rajongója nem adnák semmit, mivel tudjuk, az vagy a szemétben landol vagy egy sötét pincébe kerül vagy elajándékozza, mindegy a lényeg nem nagyon érdekli. És ezért nem kell őt utálni, se a többi sztárt ismert embert, gondoljunk bele, amióta ő ismert ember ráadásul világszerte, millió számmal kaphatott ilyen kis ajándékokat, hát könyörgöm hol tárolná, bár nem ismerem úgy Kimit, mint mondjuk a szoros családtagjai, lehet csináltat külön szobát a rajongóitól kapott ajándékainak, én még ezt is ki tudom belőle nézni. nem is azt mondom hogy nem örül amit kap, mert tuti, és abban is biztos vagyok ezek neki nagyon jól esnek, és még el is mondta amit nem nagyon szokott így hangoztatni, hogy nagyszerű ahogyan az emberek támogatják. Én mindig is tudtam, hogy őt csak spanolja mikor ennyien imádják, a nevét kiabálják, igaz mondom nem nagyon hangoztatja, de aki igazi rajongója az ezeket tudja.
És mivel nekem ő marad a nagy kedvenc mindörökké, ezért én is támogatom mindenben( az tény létezésemről mit sem tud, de én tudom hogy ő van és nekem ennyi elég :D), és figyelemmel követem pályafutását továbbra is. Öcsém mindig értesít a vele kapcsolatos hírekről, mivel én már csak nagyon ritkán tudok géphez ülni. De öcsike jelent szorgalmasan! :)

Még augusztos közepén a Westend-ben kint volt egy red bullos autó, még a Web és David korszakából, a lényeg olyan fura érzés volt látnom f1-es autót akkor, azért csak nem múlik el ez a nagy szerelem olyan hamar. nekem a régebbi autók jobban tetszenek, nem tudom miért de azok szebbek voltak,.Ó és ugye 25éves volt a ring, ki voltak rakva ilyen nagy képek végig hogy kik győztek az elmúlt 25 év alatt a ringen, meg a főbb eseményeket amik történtek a futamok alatt, és néztem a képeket egyszer csak megálltam, nem tudtam tovább menni, és közelebb mentem ahhoz a képhez, hát sejthetitek ki volt rajta, az én nagy kedvencem Kimi, hát néztem jó sokáig, és olyan jó volt, eszembe jutott mikor láttam őt a kocsijában tök közelről, azt az érzést, meg mikor integetett futam után, meg úgy minden jó és szép eszembe jutott, aztán elindultam, eltávolodva a képtől, és elkezdett fájni a szívem ahogy véget értek a képsorok, ahogy már nem láttam kiírva hogy Hungaroring. Tudom és fel is fogtam hogy vége van számomra az f1nek, de mégis a szívem nem engedi el olyan könnyen. :no_1:
« Utoljára szerkesztve: 2010. Szeptember 09, 16:34 írta Márti »

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Szeptember 09, 09:32
Válasz #971

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Kimi Räikkönen: Blog

Mindenki azt mondja, hogy a Japán Rali nehéz. Biztos vagyok benne, hogy ez igaz is, de nem tudhatom, mert még nem versenyeztem itt ezelőtt; de az biztos, hogy minden versenyzőnek egyaránt nehéz lesz.

Senki nem ismeri ezeket az utakat. Természetesen egy kezdőnek, mint nekem, ismét egy olyan rali ez, ahol egy kicsit le vagyok maradva.

Az út hasonló, mint Finnországban. Nagy sebességgel megyünk, és pontosaknak kell lennünk a jegyzetekkel – akár, mint Jyväskylä-ban. Sokszor versenyeztem már Japánban, szóval azt tudom, hogy az időjárás mindig más és más. Nincs hiány a kihívásokban, amikor eső, sár vagy valami más lepi be az utakat.

Ez egy hosszú rali. Elég hosszú az a nap, amikor reggel hat órától késő estig vezetünk. Tudjuk, hogyha ez nehéz nekem, akkor valószínűleg a többieknek is ugyanilyen nehéz. Mindenki követ el hibákat ilyen típusú versenyeken.
Még azok is, akik a legkevesebb hibát követik el.

Eleinte természetesen ugyanaz, mint mindig. Amikor felvesszük a sisakot, gyorsan kell mennünk. A jelenlegi feladataink a cselekvés és a tanulás.

A németországi rali után nem volt lehetőségünk tesztelni. Csupán végigmentünk az egyenes úton és figyeltünk a megfelelő sebességre. Azt gondolom, hogy a biztonságra kell törekednünk. A célom ugyanaz, mint mindig: eljutni a célig, gyűjteni a kilométereket, és ha minden jól fog menni, akkor néhány pontot szerezni.

A japán rajongók a leglelkesebbek. Már van három nagy jégkorong-zsákom tele játékokkal, sapkákkal és más fanok által készített dolgokkal.

A Forma 1-től a raliig követnek engem és nagyszerű, ha támogatnak az emberek.

Hát én támogatlak Kimikém :)

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek