Kit gázolt el? Szerintem ne menjünk bele, mert itt a fotosok, sem szentek, néha olyan pofátlanok. Persze mondják a nagy dumát, hogy ez miattunk rajongók miatt, mert minnél több képet szeretnénk látni, hát menjnke a francba! Szegény Diana is ők kergették a halákba ! Azért vannak határok, én is ellöktem volna, ha a pofámba nyomja a gépét, és belevakuz a szemembe, ráadásul szóltak neki, hogy menjen hátrébb, de nem. Azért nekik tudniuk kéne, hogy hol van a határ, az a bizonyos tűréshatár. Például, ha a buszon úgy állunk mint a heringek, én rosszul vagyok, úgy kell magamat nyugtatni, hogy kibírom, nem leszek rosszul, mert az arcomba vannak, na ez úgyan az ha száz fotós vesz körül, és az arcodba vakuzznak, és hiába kéred hogy elég, vagy menjenek távolabb, nem. Úgye itt a pénz is beszél, meg a hírnév, meg a piros pont. Ki minnél pikánsabb közeli képet tud fotózni az a nyerő! Ez az egész undorító. Meg arról ne is beszéljünk, hogy a futam előtt 15 perccel történt, mikor a pilótákat szerintem békén kéne hagyni.