Räikkönen: Sokat tanultam!Kimi Räikkönen elmondása szerint sokat tanult az évadnyitó Svéd Ralin.
Kimi annak ellenére, hogy csak a 30. helyen fejezte be a versenyt, elégedett.
A finn „Jégember” mindent megtett a 2010-es Rali-Világbajnokság (WRC) nyitófutamán. Räikkönen hibázott, de szerencséje sem volt.
Kimi kissé csalódott amiatt, hogy a hóban elakadások miatt elvesztette annak lehetőségét, hogy jó helyen zárja a versenyt.
Kimi Räikkönen
Elvesztettünk egy kis időt a hóban az első napon, és háromszor meg is pördültünk. De célba értünk, és sokat tanultunk. Pontosan tudtuk, hogy ez egy nagyon nehéz rali lesz. Jobban teljesítettünk mint korábban, és végül is ez volt a célunk. Nem voltak rosszak az idők.
Kicsit csalódott vagyok amiatt, hogy a hóban vesztegeltünk, de ez része a ralinak.
Mexikóban más lesz. Ott kavicson fogunk versenyezni. Havon minden egy kicsit trükkösebb. Majd meglátjuk, hogy hogy megy a teszt a jövő héten, és remélhetőleg javíthatunk Mexikóban.
: 2010. február 15. - 09:27:55
Nem ugyanazzal az autóval, hanem a 2001-es változattal, míg Massa a 2002-es konstrukciót használta, ami rosszabb volt a 2001-nél. Ráadásul Massa is pontot szerzett a második versenyén, s nem kellett kizárni előle versenyzőket, mint Kimi elől.
Eredményekben? Milyen eredménynekben? Ugye most nem a Mclarenes kimi eredményeket fogod összvetni Massa Sauberes teljesítményével?
Megkaptad a választ Adamtól, ugyhogy én már ide nem is kellek!
Nem érdekel h másabb volt a konstrukció, ez csak természetes h másabb, hisz volt 1 év különbség!Ugyanazzal az autóval mentek!
Ennyire hülyének meg ne nézzél h egy Mekit hasonlítok össze egy sauberrel, nem szokásom amugysem az összehasonlítgatás, csak akkor ha Te elkezded!