Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Räikkönen  (Megtekintve 367540 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Január 30, 20:23
Válasz #580

Replica

• Felipe Massa
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése

Ezt benéztétek Replica és Szlavo! Ez még nem a wrc ezért itt nyomhatta mint állat, és az a hiba egy kis félreértés volt, ennyi, megint ti csináltok belőle cirkuszt. És a szakaszokon nagyon is jól ment, ahhoz képest.

A WRC-ben még jobban kell majd nyomnia, mivel erősebbek az ellenfelek. Itt egy komoly ralis volt a mezőnyben, Sordo, de ő sem egy Loeb. A raliban ez komoly hiba, itt egy verseny múlhat rajta.

2010. Január 30, 20:00
Válasz #579

Szlavo

• Gengszter Dzsigoló
  • Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Amúgy ez az Arctic rali jó tesztlehetőség volt Kiminek, szombaton végig ment, én is megnéztem volna ahogyan havat lapátol, hát szerintem dőltem volna a röhögéstől. De a nézők jó fejek voltak aztán jött a segítség, lapátoltak együtt!
Laszmen köszi hogy beraktad hol lehet nézni a WRC-t, melyik csatornákon így könnyebben találhatunk linkeket, és nézhetjük élőben nagyon remélem, mert az Artic rali esélytelen volt nézni élőben.
: 2010. január 30. - 18:11:00
Raikkönen magát hibáztatja az Arctic Rally második gyorsaságiján elkövetett hibáért, de reméli tanult belõle, és ilyen többet nem fordul elõ.

"Félreértettem az itinert, emiatt csúsztunk bele a hóba." - nyilatkozta balesetérõl Raikkönen a finn MTV3 televíziónak. „Volt ott egy fa, körülbelül lábnyi vastag, mi keresztülmentünk rajta. Az ilyen benne van a pakliban. De ezért jöttünk ide, hogy amit elronthatok, azt itt rontsam el, tanuljak belõle, és a következõ versenyen már ne kövessem el."

A nap második fele már sötétben zajlott, ami több nehézséget is okozott Kiminek. "Nehéz volt, mert havazott, emiatt nem láttam jól, ráadásul a kiegészítõ lámpasor is magasan volt. Az egyik keresztezõdésben túl is csúsztunk, tolatni is kellett."

Raikkönen kilométerenként körülbelül egy másodperccel lassabb spanyol csapattársánál, a hibátlanul autózó Dani Sordonál.

"Látom magamon, hogy rendesen nyomtam és szerintem az eredmények eléggé rendben vannak. Azt hiszem most már egyre jobb lesz. Ha komolyan mennék, tudnék gyorsabban menni, a legfontosabb hogy a lehetõ legtöbb dolgot megtanuljam. Az autót már el tudjuk pusztítani." - zárta mondandóját Kimi.

A navigátora pedig azt nyilatkozta, hogy Kimi túl szigorú magához, sokkal jobb, mint ahogy azt ő gondolja magáról.

Ezt benéztétek Replica és Szlavo! Ez még nem a wrc ezért itt nyomhatta mint állat, és az a hiba egy kis félreértés volt, ennyi, megint ti csináltok belőle cirkuszt. És a szakaszokon nagyon is jól ment, ahhoz képest.

Ez már paranoia.Milyen cirkuszról beszélsz Mártika?Ha valaki nincsen elájulva tőle hogy összetöri az autóját minden versenyen gyakorlatilag és leírja hogy szerinte ez miért van az cirkusz nálad?Róla vagy jót vagy semmit lehet írni?Ha töri a kocsit akkor is dícsérni kéne?A teljesítményét meg nem lehet megítélni ez alapján mert az egyetlen profi az Sordo volt a mezőnyben aki nagyon messze van az élmenőktől,de még tőle is kapott gazdagon azért.És vszínűleg Sordo sem autózott határon,mert ebbe a mezőnybe semmi szükség nem volt rá tulajdonképpen.Szép kényelmesen végig kocogott hiba nélkül bőven maga mögött tudva a mezőnyt.Ne legyetek már tévedésben.
No nitro,no turbo,simple Bmw power...

2010. Január 30, 19:54
Válasz #578

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Nem baj, belefér, lesz jobb is!  O0

2010. Január 30, 19:02
Válasz #577

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése

Amúgy ez az Arctic rali jó tesztlehetőség volt Kiminek, szombaton végig ment, én is megnéztem volna ahogyan havat lapátol, hát szerintem dőltem volna a röhögéstől. De a nézők jó fejek voltak aztán jött a segítség, lapátoltak együtt!
Laszmen köszi hogy beraktad hol lehet nézni a WRC-t, melyik csatornákon így könnyebben találhatunk linkeket, és nézhetjük élőben nagyon remélem, mert az Artic rali esélytelen volt nézni élőben.
: 2010. január 30. - 18:11:00
Raikkönen magát hibáztatja az Arctic Rally második gyorsaságiján elkövetett hibáért, de reméli tanult belõle, és ilyen többet nem fordul elõ.

"Félreértettem az itinert, emiatt csúsztunk bele a hóba." - nyilatkozta balesetérõl Raikkönen a finn MTV3 televíziónak. „Volt ott egy fa, körülbelül lábnyi vastag, mi keresztülmentünk rajta. Az ilyen benne van a pakliban. De ezért jöttünk ide, hogy amit elronthatok, azt itt rontsam el, tanuljak belõle, és a következõ versenyen már ne kövessem el."

A nap második fele már sötétben zajlott, ami több nehézséget is okozott Kiminek. "Nehéz volt, mert havazott, emiatt nem láttam jól, ráadásul a kiegészítõ lámpasor is magasan volt. Az egyik keresztezõdésben túl is csúsztunk, tolatni is kellett."

Raikkönen kilométerenként körülbelül egy másodperccel lassabb spanyol csapattársánál, a hibátlanul autózó Dani Sordonál.

"Látom magamon, hogy rendesen nyomtam és szerintem az eredmények eléggé rendben vannak. Azt hiszem most már egyre jobb lesz. Ha komolyan mennék, tudnék gyorsabban menni, a legfontosabb hogy a lehetõ legtöbb dolgot megtanuljam. Az autót már el tudjuk pusztítani." - zárta mondandóját Kimi.

A navigátora pedig azt nyilatkozta, hogy Kimi túl szigorú magához, sokkal jobb, mint ahogy azt ő gondolja magáról.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Január 30, 17:29
Válasz #576

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Karun Chandhok
A Citreon Junior csapat színeiben induló spanyol, Dani Sordo nyerte az idei Arctic Lapland Ralit.

A Formula-1 2007-es világbajnoka, Kimi Räikkönen szintén egy Citroen C4 WRC-vel indult, ám az autótörős mutatványa miatt csak az 58-ik helyen zárta a versenyt

Arctic Lapland Rali 2010 - végeredmény

1.(1)Dani Sordo                 A18     1:38:29,1  2.(9)Kosti Katajamäki           SM1     1:44:36,8     6:07,7   6:07,7  3.(16)Jarkko Miettinen          SM1     1:45:45,2     7:16,1   1:08,4  4.(2)Juha Salo                  SM1     1:46:36,0     8:06,9   0:50,8  5.(5)Kristian Sohlberg          SM1     1:47:41,4     9:12,3   1:05,4  6.(25)Ari Vihavainen            SM1     1:48:09,7     9:40,6   0:28,3  7.(27)Atte Alanen               SM1     1:48:13,6     9:44,5   0:03,9  8.(10)Tommi Luostarinen         SM1     1:48:18,0     9:48,9   0:04,4  9.(4)Jukka Ketomäki             SM1     1:49:14,9    10:45,8   0:56,9 10.(21)Marko Ipatti              SM1     1:49:16,0    10:46,9   0:01,1 ... 58.(3)Kimi Räikkönen             A18     2:15:08,0*   36:38,9   1:17,2
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2010. Január 30, 15:31
Válasz #575

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Én gndltam, hogy így lesz, egyszerűen nem tud taktikusan vezetni, és ez már a Forma 1-ben is nyilvánvaló volt. Nyomni tudja, de az nem elég. 

Azt már rögtön  sejtettem, h te "gondoltad" vagy "tudtad"!
Komolyan, már hiányérzetem lenne, ha nem írnád le!
Szintén :  :idiot2:

Nekem ez a vidi valamiért nem adja vissza az egészet, másik kamera állásból kéne...
De még nem találtam!
Azért azt a hav lapátolást megnéztem volna!  ::-)  :D

2010. Január 30, 14:17
Válasz #574

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Én gndltam, hogy így lesz, egyszerűen nem tud taktikusan vezetni, és ez már a Forma 1-ben is nyilvánvaló volt. Nyomni tudja, de az nem elég. 

XD  :uglystupid2:
: 2010. január 30. - 13:54:46
Nem tudom, volt-e már ez belinkelve:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Vx8WQ5yj9CI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Vx8WQ5yj9CI</a>

2010. Január 30, 13:11
Válasz #573

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése

2010. Január 30, 10:52
Válasz #572

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Kiminek van egy stílusa, méghozzá hogy a maximumon autózik, én ezt annak tudom be, hogy teszteli az autót, mire képes az autó, és mire képes vele saját maga is,  Loeb annyira már tapasztalt, hogy képes visszavenni, Kimi még csak ismerkedik az autóval, mindenki a saját hibáiból tanul, ha megnézed, míg versenyben volt, elég szép helyen autózott, jó pár tapasztaltabb ralist maga mögött hagyva, ez már alapjába véve nagy teljesítmény :)

2010. Január 30, 10:46
Válasz #571

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nem volt műszaki hiba, ahogy tavaly sem, amikor szintén a fák között kötött ki.
: 2010. január 29. - 22:38:12
Nagy dolog, mert sok újonc raliversenyző nem hibázik ennyit. Ogier sem dobta el a vasat, amikor újonc volt.

És el is ismerte h a saját hiábaja volt, nem?
Akkor meg mit aggódsz!
Nem lett senkire rákenve, KIMI nem az a versenyző aki állandóan mutogat, tudod :)
Tudtommal eddíg még mindíg beismerte a hibáit!

Most 25 mp a hátránya, de ez már nem számít, mert innentől kezdve teszt!!!!!!!!!!!!!!!!
Én akkor is büszke vagyok rá, mert amíg nem törte meg, addíg nagyon jól állt!
Én azért ezt is figyelemmel követem, mert van jelentősége a jövőre nézve!

2010. Január 29, 22:39
Válasz #570

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Azzal egyetértek hogy kinyomja az autó szemét is :) Többivel nem., butaság :)

De addig még nem tudod az okot, hogy miért ment a fának, addig kár nyomni a sablonos dumát, mivel okozhatta a navigátor is, esetleg műszaki hiba.. :)
Nem volt műszaki hiba, ahogy tavaly sem, amikor szintén a fák között kötött ki.
: 2010. január 29. - 22:38:12
Nagy dolog, egy újonc Rally versenyző miért ne hibázhatna?

Csak így lehet megtalálni a határtokat ha az ember néha túl is lépi őket..
Nagy dolog, mert sok újonc raliversenyző nem hibázik ennyit. Ogier sem dobta el a vasat, amikor újonc volt.

2010. Január 29, 18:45
Válasz #569

Szlavo

• Gengszter Dzsigoló
  • Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése

De addig még nem tudod az okot, hogy miért ment a fának, addig kár nyomni a sablonos dumát, mivel okozhatta a navigátor is, esetleg műszaki hiba.. :)
ő maga okozta beismerte.Saját hibája volt.Butaság lenne?Majd meglátod hogy nem az.Eddig az összes rallyn szinte eldobta a vasat amin elindult,és ez ezért van.Valóban versenyállat,a gázon kívül mást nem ismer és ha nem hibázik győz,ha hibázik mindent elveszít.Mindent vagy semmit alapon megy.Ami jó lenne ha a többiek is ezt tennék.De ők nem így mennek.Vissza tudnak venni ha kell,és ez a kifizetődő hosszú távon.Kíváncsian várom hogy elsajátítja-e ezt a fajta hozzáállást.Gyorsnak gyors eddig itt is,de az ide kevés.
http://f1vilag.hu/cikk/20100129/Raikkonen_fanak_csapta_autojat
: 2010. január 29. - 18:43:09
Räikkönen: Az én hibám volt

"A hely, ahol épp haladtunk, nem volt bonyolult, csak kicsúszott a kezemből az irányítás. Az autó alja teljesen beragadt egy hókupacba és egyszerűen nem mozdult. Először Kaj és én próbáltuk meg ellapátolni a havat, vagy 15 percen keresztül. Aztán jöttek nézők nagyobb lapátokkal, és a kocsi végre megmozdult"-mondta Kimi.

Mivel az autó viszonylag ép maradt, Kimi és Kaj tesztelés céljából tovább tudta folytatni a versenyt.

"Folytatjuk a versenyt, a kocsit jó vezetni, minden jól működik"-tett hozzá a finn.

2010. Január 29, 18:36
Válasz #568

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése

2010. Január 29, 18:32
Válasz #567

Szlavo

• Gengszter Dzsigoló
  • Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Rajkó ideges volt.Na ez valami eddig ismeretlen mosdatás számomra.ő meg az idegesség. ;D
Annyi történt hogy szokás szerint eszement módon nyomta a gázt ahogy az F1-ben is.Nincs versenyintelligenciája.Beül és kitolja a szemét a vasnak és ha minden jól megy valóban gyors.Ha hibázik,akkor meg hibázik,ahogy az F1-ben rengetegszer palánkozott,itt a fákat fogja ilyenkor kaszálni.Csakhogy itt nincs bukótér ahonnan vissza lehet jönni.Itt általában véget ér a verseny egy hiba után.Ez az ami miatt ő itt nem lesz sikeres.Szintén ez volt az amiért a Mekivel nem nyert vb címeket.Sokszor hajtotta szét a technikát,holott néha ha beérte volna egyel rosszabb hellyel,de kímélve a motort amikor kell,akkor ma lehet hogy 3 szoros vb.Sikeres lehetne itt a rallyban mert látszik hogy már most is elég gyors,ha érezné a saját,az adott pálya,és a technika korlátait.Neki ez sosem ment,mert gépiesen hajt ami a csövön kifér.De itt ez nem fér bele,gondolkodni kell.
Loeb nem véletlenül egyeduralkodó a sportágban,ha kell visszavesz és tud biztonságit autózni 90%-on.Ha Rajkó ezt elsajátítja akkor elérhet sikereket mert az adottságai megvannak hozzá.Szerintem azonban nem fogja ezt soha megérteni,de kívánom hogy cáfoljon rám.

2010. Január 29, 18:19
Válasz #566

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Replica te drága már itt bent volt a hír, amit te beraktál az f1hírekbe, és nick jól mondta nem oda tartozik,mert nem f1-es hír, hanem ralis! Szóval legközelebb ide rakd be a Kimis topikba.

:2funny: :2funny: :2funny:

:7:

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek