Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Räikkönen  (Megtekintve 367197 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Január 25, 18:43
Válasz #520

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Így van! Hát ez a szurkolók dolga hogy szurkoljunk, én  meg ezt nem értem hogy ezen mit nem lehet megérteni. És tényleg az a vicces hogy azt hiszi mi többet várunk Kimitől, mint amit tud! De mindegy akkor sem érti, mert általánosít és mi csak minőségtelenek vagyunk. Szomorú.. már nem tudok ehhez mit hozzá fűzni..

Hát én már kinőttem az önző drukkerek klubbját!De attól még fanatikus vagyok, ebből adódóan nekem kizárólag csak az jó ami Kiminek!
Ha WRC, akkor az!
Bármi is történt eddíg, és fog majd, nekem akkor is ő a Leg..leg..leg!
Hála Istennek vagyok olyan elfogult! :)

Mostmár tényleg csak párat alszunk és juhhhéjjjjjjjjjjjjjjjj  :1: :1: :1: :banan: :banan: :banan:
: 2010. január 24. - 14:58:55

Találtam izgalmas fotókat! :) Kicsit még azért szoknia kell a szememnek  :good:
: 2010. január 25. - 07:59:12

Milyen vigyor :) Már ezért megérte a rally!  ::-)

2010. Január 23, 18:37
Válasz #519

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Nekünk szurkolóinak meg nincs más dolgunk, mint hogy szurkoljunk, és várjuk azt a döntést türelemmel!

Én semmivel többet nem várok Kimitől a jövőbeli teljesítményét illetően, mint amennyit ő maga vár saját magával szemben!Azt hiszem egy szurkoló ettől többet nem igazán tehet!

Így van! Hát ez a szurkolók dolga hogy szurkoljunk, én  meg ezt nem értem hogy ezen mit nem lehet megérteni. És tényleg az a vicces hogy azt hiszi mi többet várunk Kimitől, mint amit tud! De mindegy akkor sem érti, mert általánosít és mi csak minőségtelenek vagyunk. Szomorú.. már nem tudok ehhez mit hozzá fűzni..

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Január 22, 20:01
Válasz #518

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Mást nem is tehetünk csak várni türelemmel, de ahogy írtad igen bírom hogy most kezdi megint hogy mi lesz, mikor mi is elmondtuk felesleges erről beszélni most mikor el lett mondva mikor hoz döntést, még Kimi sem tudja mi lesz, hiszen el sem kezdődött a rali, majd nyáron vagy év végén megtudjuk addig tényleg felesleges találgatni.
Amúgy biztosra veszem hogyha Kimi dönt,bármi is legyen a döntése, akkor majd rendesen kapjuk Replicatól a replikázást! Már alig várom hogy ő szerinte milyen béna lesz bárhol is Kimi!  :D

Hát engem már most ez a téma, nem érdekel (minek izguljak azon h mi fog történni fél év mulva)
Most az a lényeg, ahogy Kimi is elomondta, h a rallyra koncentráljunk!Ez az elsődleges szempont, megfelelni egy másik kategóriában, és a maximumot kihozni!
Nekünk szurkolóinak meg nincs más dolgunk, mint hogy szurkoljunk, és várjuk azt a döntést türelemmel!
Aki meg nem drukkol neki, az meg minek foglalkozik vele? Mondjuk ezt sose értettem!
Engem cseppet nem izgat h azzal a pilótával mi lesz, akit annyira nem csípek!
Van egy olyan mondás, ha a multon rágódunk egyfolytában, lemaradunk a máról, és ez fordítva is igaz, a jövőre nézve!
Én ígyekszem ehhez tartani magam, amennyiben lehetséges!
Én semmivel többet nem várok Kimitől a jövőbeli teljesítményét illetően, mint amennyit ő maga vár saját magával szemben!Azt hiszem egy szurkoló ettől többet nem igazán tehet!

2010. Január 22, 19:53
Válasz #517

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Ja, nem kell kiforgatni, meg kifogásokat keresni előre, megmondja világosan, majd dönt!
Nem értem mit nem lehet ezen megérteni!
Én mint Kimis felfogtam! És türelemmel várok :)

Mást nem is tehetünk csak várni türelemmel, de ahogy írtad igen bírom hogy most kezdi megint hogy mi lesz, mikor mi is elmondtuk felesleges erről beszélni most mikor el lett mondva mikor hoz döntést, még Kimi sem tudja mi lesz, hiszen el sem kezdődött a rali, majd nyáron vagy év végén megtudjuk addig tényleg felesleges találgatni.
Amúgy biztosra veszem hogyha Kimi dönt,bármi is legyen a döntése, akkor majd rendesen kapjuk Replicatól a replikázást! Már alig várom hogy ő szerinte milyen béna lesz bárhol is Kimi!  :D

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Január 22, 18:49
Válasz #516

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése

Szerintem is világos!  ;)

Ja, nem kell kiforgatni, meg kifogásokat keresni előre, megmondja világosan, majd dönt!
Nem értem mit nem lehet ezen megérteni!
Én mint Kimis felfogtam! És türelemmel várok :)

2010. Január 22, 18:43
Válasz #515

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
"Életemből kilenc évet szenteltem ennek a szériának, és van néhány valóban kiváló emlékem ebből az időszakból. Azonban egyelőre nem foglalkozok azzal, mi lesz jövőre, majd az évad közepén hozok döntést ez ügyben. Akkor majd eldöntöm, maradok-e a raliban, vagy pedig visszatérek a Forma-1-be."

Sztem meg teljesen világos! :)

Szerintem is világos!  ;)

2010. Január 22, 18:36
Válasz #514

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
"Életemből kilenc évet szenteltem ennek a szériának, és van néhány valóban kiváló emlékem ebből az időszakból. Azonban egyelőre nem foglalkozok azzal, mi lesz jövőre, majd az évad közepén hozok döntést ez ügyben. Akkor majd eldöntöm, maradok-e a raliban, vagy pedig visszatérek a Forma-1-be."

Sztem meg teljesen világos! :)

2010. Január 22, 17:59
Válasz #513

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Márti, az, hogy ő nem zárta be a kapukat nem jelenti azt, hogy a Forma 1 tárt karokkal várja. Szerintem ő már sosem lesz Forma 1-es versenyző, és nem csak a kor miatt.

Replica! Köszönöm a hozzám való jóindulatú megnyilvánulásodat. Ne haragudj, de amikor olvastam amit írtál, elnevettem magam. Akkor majd nyáron visszatérhetünk erre vagy majd decemberben mert akkor már biztosat tudunk. Ja, És szerintem a kort azt tök nyugodtan elfelejthetjük az nem számít főleg nem Kiminél, nevetséges 30 éves aztán már úgy állítód be mintha nyugdíjas lenne, kérdem én, Fisico, Rubens, Trulli, Schumi azokkal mi a helyzet? érdekes... tudod hol vannak? hát az f1-ben! :D
« Utoljára szerkesztve: 2010. Január 22, 18:45 írta Márti »

2010. Január 22, 11:14
Válasz #512

ALÁZÓ

• GP2 versenyző
    • Profil megtekintése
Miért, mit csinált volna? Nyakába ugrott volna :) Vagy felkérte volna egy táncra?  angel2
Jó Kimi az első győzelmekor sem csinált fesztivált. :D
Amúgy neki szurkoltam 2007től egészen évvégéig, kár, hogy elmegy.

2010. Január 22, 09:55
Válasz #511

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Miért, mit csinált volna? Nyakába ugrott volna :) Vagy felkérte volna egy táncra?  angel2

2010. Január 22, 08:49
Válasz #510

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése

Az lett volna a fura, ha a nyakába borul!

2010. Január 21, 22:54
Válasz #509

ALÁZÓ

• GP2 versenyző
    • Profil megtekintése
http://www.youtube.com/watch?v=hjUF5WBaojM&feature=relatedRaikkönen vérmérsékletéről mindent elárul ez a videó. :D  heat :lol2: :lol2:

2010. Január 21, 16:32
Válasz #508

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Räikkönen nyáron tisztázza, hogy visszatér-e a Forma-1-be

Kimi Räikkönen tiszta vizet öntött a pohárba: elárulta, hogy jövőbeni tervei között szerepel az F1-es visszatérés.

Nemrégiben Christian Horner elárulta, hogy szerinte Kimi Räikkönen végleg elkötelezte magát a rali mellett, és a finn nem tér vissza a Forma-1-be.

Kimi Räikkönen karácsony előtt még azt nyilatkozta, hogy a Forma-1-ben elérte, amit akart, most már új dolgokat szeretne kipróbálni.

Az ilyen, és ehhez hasonló nyilatkozatok arra engedtek következtetni, hogy a finn világbajnok lemondott az F1-es visszatérésről. Azonban Kimi legutóbbi nyilatkozatában megnyugtatta rajongóit:

„Az F1 ajtaja nincs bezárva előttem. Az év közepe táján hozok döntést, hogy maradok-e a raliban, vagy visszatérek a nagydíjak világába. Most egyelőre azonban az idei nagy kihívásra összpontosítok, hiszen tapasztalatlan vagyok még a WRC-ben."

A Citroen örülne, ha nem csak egy évig maradna náluk a finn pilóta.
A Citroen vezetői örömmel vennék, ha Räikkönen 2010-es szerződése nem csak egy évre szólna. Olivier Quesnel, a 30 éves pilóta jelenlegi főnöke bejelentette, hogy Räikkönen szerződése csak a 2010-es szezonra szól.

"Az első szezonban nem várunk semmi lehetetlent - nyilatkozta Quesnel - de ha megfelelő fejlődést látunk, 2011-től akár az első csapatunkban is folytathatná Kimi a versenyzést."

Quesnel bevallása szerint a 9 szezon során 18 futamgyőzelmet szerző Räikkönen egyelőre még csak a francia csapat második számú autóját vezeti a WRC-ben, és a csapat nyitottsága ellenére is könnyen lehet, hogy "2011-ben visszatér a Forma-1-be."

Francia lapértesülések szerint a finn nem csupán a raliban találhat menedéket, hanem a Le Mans-i 24 órás versenyen is. Ha a hírek igazak, akkor a Peugeot Kimi Räikkönen, Sebastien Loeb mellett David Coulthard-nak is autót biztosít a 2010-es Le Mans-i 24 órás versenyen.

f1csatorna.hu

2010. Január 20, 15:24
Válasz #507

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ezt is szeretem Kimiben, hogy tiszteli azokat akiket kell, nem úgy mint egyesek! Most már teljesen elbizonytalanodtam, megint ez a mondat "nem zártam be az ajtót az f1 előtt"
megint bizakodásra ad okot, pedig én próbálom bezárni de nem megy már úgy voltam vele 5% esély hogy visszatér, most meg megint kicsivel több remény ezzel a mondatával. Tényleg ezzel csak annyi a bajom hogy reményt ad nekem az ilyen kattant rajongójának mint én hogy reménykedjek jobban, de nem akarok mert megint nagy pofára esés lesz. Pedig nagyon de nagyon szeretném ha visszatérne, de látom rajta ez már nem igazán fog megvalósulni, már nem szerelmes az f1-be és ez itt a legnagyobb probléma, nem élvezi ahogy anno, meg ugye már más lett az f1 mint anno. de mondom remény hal meg utoljára!

nekem a németekkel voltak rossz élményeim na azok egy részeges bunkók voltak még 2006-ban amikor Schumi volt úgye, de ez így van minden nemzetiségnél vannak ilyen bunkók, a magyaroknál, lengyeleknél, németeknél  és sorolhatnám, de ez így van rendjén, hát igen nem sok finn lesz kint sajnos, és az hogy Kimi drukker is,áá de rossz lesz, mert olyan jó érzés volt annyi Kimi drukkert látni, És hozzá teszem alig voltak sipítozó tinik
köztük! Kíváncsi leszek mi lesz kint

Márti sajnos ez a dolga, hogy ezt mondja!

Alig voltak tini drukkerek, én szinte nem is láttam, elvétve tényleg 1-2-t, náluk nem szokás annyira sztem kijárni, mert drága, és 14 évesen honnan szadna pénzt, ha anya nem ad!
Egyik évben volt, asszem 2008-ban!Láttam egy Kimis kiscsajt, szimpinek tünt, futam vége előtt mondom összehaverkodok már vele,láttam h magyar, mondom neki h megyek be a pályára futam után, mondta h ő is jön, na elmentünk eggyütt, szedegettem jó gyorsan a lábam, bementünk a pályára, minden ok, gyaloglok vissza sántán a kijárat felé, jön mellettem a csaj, aztán ilyet szól nekem: Na jó én emerre megyek, ugye visszatalálsz egyedül is?!Uhhhhhh nevettem, mondom persze! :) Jó nincs rám írva, hányszor voltam kint, de ledöbbentem, h hány évesnek néz?Pedig fiatalka volt a csaj!

Na azóta én tinilányokkal nem tartom a kapcsolatot, és nem is fogom!

2010. Január 20, 14:13
Válasz #506

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Márti, az, hogy ő nem zárta be a kapukat nem jelenti azt, hogy a Forma 1 tárt karokkal várja. Szerintem ő már sosem lesz Forma 1-es versenyző, és nem csak a kor miatt.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek