Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Räikkönen  (Megtekintve 367654 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Január 13, 17:39
Válasz #490

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Na jó, de azért mi érdeke lenne pont neki olyat nyilatkozni ami nem fedi a valóságot? Többször össze akadtak a pályán, amiből sok okos már azt vonta le, hogy biztos ki nem állhatják egymást!
Valaki mindíg kombinál, és agyal ezeken a dolgokon!
És utólag meglepő, h ilyet nyilatkozik!

Bár ha jobban belegondolok egy igazi sportember, abszolút nem írja le az ellenfelét!
: 2010. január 11. - 11:32:42
Kimi Räikkönen teljesítménye megdöbbentő volt. Még a Ferrari mérnöke sem értették pontosan...

A Ferrari partnere, a Shell méltó búcsút vett 2007 világbajnokától, Kimi Räikkönen-től.

A következő összeállítást elsősorban Kimi Räikkönen rajongóinak szeretnénk ajánlani.

„Kimi Räikkönen teljesítménye megdöbbentő volt. Még a Ferrari mérnöke sem értették pontosan hogyan szerzett meg egy-egy pódiumos helyezést.”

James Allen, a Financial Times Formula-1 szakértője

„Sebessége, bátorsága, ítélőképessége, és magabiztossága temérdek.”

Jonathan Legard, a BBC Forma-1 szakértője

„A legjobbakat kívánjuk neki a jövőt illetően. Egy kivételes versenyző.”

Chris Dyer, Kimi Räikkönen versenymérnöke

„Három éves pályafutása alatt a Scuderia Ferrarinál mindig is a Shell látta el. Mindig is egy olyan erő volt, amivel számolni kell.”

Shell

2008-ban másodszor is beállította az egy szezonban futott leggyorsabb körök számát.
ő futotta a harmadik legtöbb leggyorsabb kört a Forma-1-ben.

Ferraris debütáló évében ő nyerte a legtöbb futamot.

2007-ben megnyerte a Forma-1-es világbajnoki címet.
233 pont.

9 győzelem.

9949 Shell V-Power verseny üzemanyag.

26 dobogós helyezés.

16.161 kilométert versenyzett.

Mindig is szószólója volt a Shell üzemanyag és kenőanyag technológiáinak.

Kimi egy fantasztikus Shell nagykövet volt.

Köszönjük Kimi a csodálatos teljesítményt, amit pályán, és azon kívül nyújtottál.

Köszönjük az elismerést! :) Bár ettől még nem leszek szerelmes Domenicaliékba :)

2010. Január 11, 11:27
Válasz #489

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Nekem sincs bajom Sutillal, de más nyilatkozni, és más ténylegesen gondolni :)

2010. Január 11, 11:20
Válasz #488

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Azért milyen érdekes, h egyre többen pozítívan nyilatkoznak róla!
Még olyanok is, akiktől nem igazán várja az ember!

Kíváncsi leszek ki lesz a következő! :)

Bár nincs problémám Sutillal, mégsem gondoltam h ilyet nyilatkozik!

2010. Január 10, 20:57
Válasz #487

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Sutil: Szükség van az olyan srácokra, mint Räikkönen

Örökre emlékezetes marad a 2008-as Monacói Nagydíj Adrian Sutil számára, aki az utolsó körökben a negyedik helyen harcolt, ám a hibázó Kimi Räikkönen lerombolta az autóját, ami miatt elúszott a pontszerzés. A Force India versenyzője csak igen ritkán került az élmezőnybe az autó képességei miatt, ám amikor a 2009-es Német Nagydíjon végre újra esélyes volt értékelhető eredménye, ismét összeakaszkodott a Ferrari 2007-es bajnokával.
Sutil a többszöri ütközés ellenére is sajnálja, hogy Räikkönen az idei évben nem a Formula-1-ben, hanem a WRC-ben indul. "ő egy nagyszerű versenyző, általában azonban csak akkor találkoztunk a pályán, ha az élen harcoltam, és jól ment a gépem."

"Voltak incidenseink, ezek azonban szerintem véletlenek voltak. Véletlen ide vagy oda, mindig remek volt ellene harcolni. Szükség van ilyen srácokra, mint ő, mert a legjobbakkal akartam összemérni a tudásomat. Büszke vagyok a csatáinkra, habár jobban is végződhettek volna."

http://www.motorsportal.hu

2010. Január 10, 12:50
Válasz #486

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Meg elég jóban vannak,
Meg sokat hülyülnek,
Meg tollasoznak,
Egy hullámhosszon vannak!Egy mondattal!

Red Bullnak semmi köze ahhoz, h milyen viszonyban vannak, eddíg köze nem volt Kiminek a Red Bulhoz, mégis feltünően jól érezték magukat egymás társaságában!
: 2010. január 09. - 16:09:06
Hokisnak is ügyes Räikkönen

A finn Forma –1-es világbajnok, Kimi Räikkönen jégkorongozással dobta föl a felkészülését a hónap végi lappföldi raliverseny előtt, ahol először ül a Citroën WRC versenygépébe.

FELKÉSZÜLÉS Kimi Räikkönen képtelen tétlenül ücsörögni. Mivel csak a jövő héten kell a Citroëngyárba látogatnia az első hivatalos technikai megbeszélésre, s csupán a hónap végén rajtol az idei első raliversenye, az Arctic Lapland Rally, egy kis jégkorongozással ütötte el a szabadidejét. A svájci EV Zug csapatához csatlakozott, s csöppet sem mozgott ügyetlenül korcsolyaélen. Igaz, a Jégember egyik kedvenc hobbija a hokizás, s ha csak teheti, szívesen terelgeti a korongot.

– Kimi kifejezetten tehetséges hokis. Egy biztos, sokkal jobban játszik, mint ahogy én autóversenyeznék – mondta Duri Camichel, az EV Zug csapatkapitánya, aki kifejezetten elégedett volt a finn „vendégjátékossal”. Egy biztos, Kimi igazi csatáralkat, aki, ha helyzetbe hozzák, ontja a gólokat. A svájci védők persze érthetően nem passzírozták bele a palánkba Kimit, elvégre a francia istállónál nem néznék jó szemmel, ha hokisérülés miatt csúszna a ralis bemutatkozása. A finn egyébként már nagyon várja, hogy kipróbálhassa Citroën C4 WRC gépét a lappföldi futamon.

– Az idei ralisorozat lesz életem legnagyobb kihívása – mondta Räikkönen.

– Az első versenyek még biztosan nem úgy mennek majd, ahogyan szeretném, de ígérem, bele fogok jönni. A cél, hogy tapasztalatot szerezzek, tanuljak, és közben élvezzem a vezetést. Szerencsére a raliban most jobb a hangulat, mint a Forma–1- ben, ahol a politikai csatározások sajnos egyre inkább előtérbe kerülnek.

Raikkönen egyszer F1 Racingbe le is nyilatkozta, hogy jégkorongozott, csak azért nem lett profi jégkorongjátékos, mert korán kellett az edzésekhez felkelni, amihez ő túl lusta volt. :D

2010. Január 10, 12:04
Válasz #485

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Keresztgyerkőcök!

2010. Január 09, 21:58
Válasz #484

ALÁZÓ

• GP2 versenyző
    • Profil megtekintése
Kik ezek?  :disgust:  ;D ;D ;D

2010. Január 09, 19:19
Válasz #483

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Jó, dehát nem is profi jéghokis!
Hobbi szinten üzni valamit, és még ugy is ügyeskesni benne, teljesen más!
De edzésnek mindenképpen jó :)
: 2010. január 09. - 18:56:55

Megtaláltam a két kis cukiságot  :)

2010. Január 09, 18:53
Válasz #482

ALÁZÓ

• GP2 versenyző
    • Profil megtekintése
Azért alkatra nem egy Ovechkin, azt megjegyezhetjük:

2010. Január 09, 17:41
Válasz #481

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Meg elég jóban vannak,
Meg sokat hülyülnek,
Meg tollasoznak,
Egy hullámhosszon vannak!Egy mondattal!

Red Bullnak semmi köze ahhoz, h milyen viszonyban vannak, eddíg köze nem volt Kiminek a Red Bulhoz, mégis feltünően jól érezték magukat egymás társaságában!
: 2010. január 09. - 16:09:06
Hokisnak is ügyes Räikkönen

A finn Forma –1-es világbajnok, Kimi Räikkönen jégkorongozással dobta föl a felkészülését a hónap végi lappföldi raliverseny előtt, ahol először ül a Citroën WRC versenygépébe.

FELKÉSZÜLÉS Kimi Räikkönen képtelen tétlenül ücsörögni. Mivel csak a jövő héten kell a Citroëngyárba látogatnia az első hivatalos technikai megbeszélésre, s csupán a hónap végén rajtol az idei első raliversenye, az Arctic Lapland Rally, egy kis jégkorongozással ütötte el a szabadidejét. A svájci EV Zug csapatához csatlakozott, s csöppet sem mozgott ügyetlenül korcsolyaélen. Igaz, a Jégember egyik kedvenc hobbija a hokizás, s ha csak teheti, szívesen terelgeti a korongot.

– Kimi kifejezetten tehetséges hokis. Egy biztos, sokkal jobban játszik, mint ahogy én autóversenyeznék – mondta Duri Camichel, az EV Zug csapatkapitánya, aki kifejezetten elégedett volt a finn „vendégjátékossal”. Egy biztos, Kimi igazi csatáralkat, aki, ha helyzetbe hozzák, ontja a gólokat. A svájci védők persze érthetően nem passzírozták bele a palánkba Kimit, elvégre a francia istállónál nem néznék jó szemmel, ha hokisérülés miatt csúszna a ralis bemutatkozása. A finn egyébként már nagyon várja, hogy kipróbálhassa Citroën C4 WRC gépét a lappföldi futamon.

– Az idei ralisorozat lesz életem legnagyobb kihívása – mondta Räikkönen.

– Az első versenyek még biztosan nem úgy mennek majd, ahogyan szeretném, de ígérem, bele fogok jönni. A cél, hogy tapasztalatot szerezzek, tanuljak, és közben élvezzem a vezetést. Szerencsére a raliban most jobb a hangulat, mint a Forma–1- ben, ahol a politikai csatározások sajnos egyre inkább előtérbe kerülnek.

2010. Január 09, 16:01
Válasz #480

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Vettel is Red Bullos versenyző. Meg szomszédja is Kiminek.

2010. Január 08, 16:37
Válasz #479

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Vettel jó srác, mindíg is bírtam!
Szimpatikus!Nem is vártam tőle mást, pont egy ilyen nyilatkozatot!
Korrekten, nem ugy mint a "nagyok", lefikázzuk ezt, meg azt a bajnokot!
Mit nekem egy Alonso, Hamilton stb...
Szájhősöket nem szeretem!

2010. Január 08, 13:01
Válasz #478

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Vettelnek hiányozni fog Raikkönen

A Red Bull Racing német pilótája, Sebastian Vettel nagyon sajnálja, hogy Kimi Raikkönen távozott, és nem lesz ott a rajtrácson az idei évben a Forma-1-ben, ugyanis kedveli a finn bajnokot, akivel idén is szívesen megküzdene.

Azt követően, hogy nem kapott számára elfogadható ajánlatot, Raikkönen úgy döntött, hogy idén a rali-világbajnokságban próbál szerencsét, a Red Bull által támogatott Citroen Junior csapat versenyzőjeként.

Bár sokak szerint a finn világbajnok már soha nem fog visszatérni a Forma-1-be, Vettel bízik abban, hogy ez nem így lesz, és elmondta, hogy sajnálja kollégája távozását.

"Nagyon bírom őt, és szerintem nagy kár, hogy nem lesz velünk az idei évben. Kimi még mindig az egyik legjobb versenyző. Remek lenne, ha továbbra is megküzdhetnék vele a pályán" – mondta a német pilóta a Gazzetta dello Sportnak.

"Azonban biztos vagyok abban, hogy Kiminek megvoltak az okai arra, hogy a rali mellett döntsön. Bizonyára ezt tartotta a számára legmegfelelőbb választásnak."

"Manapság egyre nagyobb az érdeklődés a rali iránt a forma-1-es pilóták körében. Majd meglátjuk, hogy miként teljesít. Azonban nagyon remélem, hogy nem ez volt Kimi utolsó döntése, és jövőre már ismét a forma-1-es mezőnyt erősíti."

f1vilaga.hu
: 2010. január 08. - 12:37:13
Mikor ilyeneket olvasok akkor eszembe jut, hogy a nagy okos szakértők akik azt mondták Kimi nem fog hiányozni senkinek, meg a leminősítős dolgok. És ezek nevüket is adták a cikkhez, akkor is undorítónak találtam, mert nem  egy kis Piuqet gyerekről beszélünk, azért Kimi letett valamit az asztalra és azért a pilóták kedvelték őt, Alonso minden évben elmondta Kimit tartja a legnagyobb ellenfelének. Még Alo is bírta őt. És azon is meglepődtem amit Fisico mondott Kimiről, pont Fisico, még ő is elismerően és ők tudják Kimi ilyen volt, elfogadták, hogy nem egy pacsizgatós srác. Amúgy Vettel-lel nagyon sokat hülyültek ahogy néztem a vidiket, hát ja, még hogy senkinek nem fog hiányozni?!
Sokan azt hiszik, hogy ezzel ők nagyon megmondták a frankot mások leminősítésével, végre valakiknek érezhették magukat mert megkérdezték őket, de hát tudjuk, magukat értékelik, és nem azt akiről éppen beszélnek!!! Nehéz beismerniük, hogy ők mekkora lúzerek.  ;)

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Január 05, 23:49
Válasz #477

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Hehhehe.. nem újdonság :)

2010. Január 05, 21:20
Válasz #476