Hát most erre csak azt tudom mondani h kicsit meg is értem!
Sőt, ő sosem szerette a cirkusz körüli dolgokat!Nyűg volt neki, csak a versenyzés miatt vezetett!Ezt töbször hangoztatta!
Meg nekem is nyűg volt az utóbbi szezon, akkor neki meg gondolom mennyire!
Felfogás kérdése az egész!ő mondjuk ugyis fittyethányt rá, bármi történt körülötte,(amit nagyon jól tesz)!
A rally tényleg más...de neki most pont ez kell...aztán hátha meggondolja magát, és rájön h neki a száguldó cirkusz való!
Vagy nem
: 2010. január 05. - 15:55:57
Räikkönen rajthoz áll a Monacói Nagydíjon - avagy a magyar újságírás újévi gyöngyszemeRäikkönen rajthoz állhat a Monacói Nagydíjon? Nem, dehogy. Pedig olvasható volt néhány magyar - mi több, néhány nemzetközi -, Formula-1-gyel foglalkozó internetes szak(?)lap hasábján.
Időről-időre megbotránkozom azon, ahogy a sportról tudósító - főleg internetes kiadványok - kiforgatva az ember szavait olyan szenzációhajhász bulvármocskokkal állnak elő, melyektől nemcsak hogy felfordul a gyomrunk, de komolyan elgondolkozunk azon, hogy az olvasóközönségnek vajon valóban erre van-e szüksége.
Bevallom őszintén, amikor a minap olvastam a Red Bulletin magazin által Kimi Räikkönennel készített interjút, meg sem fordult a fejemben, hogy olyan olvasócsalogató címmel álljak elő, mint amilyennel például a Speed TV autósporttal foglalkozó internetes portálja. Pedig róluk aztán feltételezhetné az ember, hogy tudnak angolul.
A teljesség igénye nélkül következzék a Red Bulletin által készített Räikkönen-interjúból egy kis szemelvény, melynek néhány - nyilván nagy szakmai tudással rendelkező - újságíró kolléga meglehetősen nagy feneket kerített.
Kérdés: Mennyire fog érdekelni a Formula-1 most, hogy már nem ülsz F1-es autóban?
Kimi Räikkönen: Hébe-hóba megnézek pár versenyt a TV-ben. Talán elutazom a Monacói Nagydíjra. Valójában bármikor kaphatnék F1-es ülést, de nagyon sok rossz dolog történik a Formula-1-ben. A gyártók sorra vonulnak ki vagy eladják csapatukat. Boldog vagyok, hogy nem kell ilyeneken aggodalmaskodnom. Momentán a rali-világbajnokságra (WRC) fókuszálok. Beszéljünk erről egy év múlva!"
Ezen nyilatkozat szerint tér vissza a Jégember a Formula-1-be 2010-ben? Merész. Tessék elgondolkodni, kedves újságíró kollégák!