Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Räikkönen  (Megtekintve 367330 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Január 05, 21:19
Válasz #475

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Hát ez csodálatos!
Még jó h én csak azt hiszem el ami 150%-osan hivatalos!
És Monacoig meg amúgy is annyi idő van...
Am nem tudom mit hisznek, h kiket csesznek át ilyenekkel?
Esetleg saját magukat!
Gyönyörű, csak gratulálni tudok!

2010. Január 05, 21:16
Válasz #474

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Na epp errol beszeltem korabban....Hogy az angol cikkben mashogy volt...de megint szepen leforditotak :)

2010. Január 05, 21:08
Válasz #473

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát most erre csak azt tudom mondani h kicsit meg is értem!
Sőt, ő sosem szerette a cirkusz körüli dolgokat!Nyűg volt neki, csak a versenyzés miatt vezetett!Ezt töbször hangoztatta!
Meg nekem is nyűg volt az utóbbi szezon, akkor neki meg gondolom mennyire!
Felfogás kérdése az egész!ő mondjuk ugyis fittyethányt rá, bármi történt körülötte,(amit nagyon jól tesz)!
A rally tényleg más...de neki most pont ez kell...aztán hátha meggondolja magát, és rájön h neki a száguldó cirkusz való!
Vagy nem :)

: 2010. január 05. - 15:55:57
Räikkönen rajthoz áll a Monacói Nagydíjon - avagy a magyar újságírás újévi gyöngyszeme

Räikkönen rajthoz állhat a Monacói Nagydíjon? Nem, dehogy. Pedig olvasható volt néhány magyar - mi több, néhány nemzetközi -, Formula-1-gyel foglalkozó internetes szak(?)lap hasábján.

Időről-időre megbotránkozom azon, ahogy a sportról tudósító - főleg internetes kiadványok - kiforgatva az ember szavait olyan szenzációhajhász bulvármocskokkal állnak elő, melyektől nemcsak hogy felfordul a gyomrunk, de komolyan elgondolkozunk azon, hogy az olvasóközönségnek vajon valóban erre van-e szüksége.

Bevallom őszintén, amikor a minap olvastam a Red Bulletin magazin által Kimi Räikkönennel készített interjút, meg sem fordult a fejemben, hogy olyan olvasócsalogató címmel álljak elő, mint amilyennel például a Speed TV autósporttal foglalkozó internetes portálja. Pedig róluk aztán feltételezhetné az ember, hogy tudnak angolul.

A teljesség igénye nélkül következzék a Red Bulletin által készített Räikkönen-interjúból egy kis szemelvény, melynek néhány - nyilván nagy szakmai tudással rendelkező - újságíró kolléga meglehetősen nagy feneket kerített.

Kérdés: Mennyire fog érdekelni a Formula-1 most, hogy már nem ülsz F1-es autóban?

Kimi Räikkönen: Hébe-hóba megnézek pár versenyt a TV-ben. Talán elutazom a Monacói Nagydíjra. Valójában bármikor kaphatnék F1-es ülést, de nagyon sok rossz dolog történik a Formula-1-ben. A gyártók sorra vonulnak ki vagy eladják csapatukat. Boldog vagyok, hogy nem kell ilyeneken aggodalmaskodnom. Momentán a rali-világbajnokságra (WRC) fókuszálok. Beszéljünk erről egy év múlva!"

Ezen nyilatkozat szerint tér vissza a Jégember a Formula-1-be 2010-ben? Merész. Tessék elgondolkodni, kedves újságíró kollégák!

2010. Január 05, 14:51
Válasz #472

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hat en nem neztem azokat a jo f1-es szezonokat sajna igy nem tudom mien volt a forma1 regen de teny hogy a forma1 mar nem a regi es hogy a politika meg a penz dominal....es ez nagyon rosz.Elhiszem Kiminek hogy megunta  a forma1-et latszot is rajta az utobbi evben es nem is csodalom...meg en is unatkoztam neha nezni a futamokat :) .Dehat remeljuk a forma1 melyen magaba nez es valtozni fog hogy olyan legyen mind a regi es talan viszacsalogatja Kimit....viszont erre nem sok eselyt latok.Ha kiminek jol fog menni a rallyzas es elvezni fogja bisztos nem ter visza a forma1-be es ez egyre valoszinubb sajnos...
A mai forma1 nem is nevezheto forma1-nek...elvesztetek egy vilagbajnokot par jo csapatot...sok jo palyat es helyette jottek ezek a..nem is tudom minek nevezedm oket mert versenyre egyaltalan nem alkalamsak, szerintem az AbuDhabi a legszornyeb..marmind szep meg extra stb de...pl ezen a palyan Button nem tudta volna megcsinalni amit Brazilliaban tett :)
Na de most ez van.En szurkolobb tovabba Kiminek barhol is folytatja jovore, nem erdekel.hianyozni fog nagyon forma1-bol, olyan lesz mind egy szurke hely ahonnan hianyzik valami nagyon fontos resz szamomra.

2010. Január 05, 14:40
Válasz #471

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Erre most mit lehet mondani... igen láttuk hogy az f1 számára már uncsi volt, főleg abuban már alig várta hogy vége legyen, és megértem hogy csalódott az f1-ben mert én is így vagyok, hogy már nem arról szól az f1 amiről kéne, teljesen megértem, hát... azt hiszem tényleg ennyi volt. Jobb így. és ez annyira látszódott rajta, még annyira sem örült a dobogós helyezéseinek, meg a  belga győzelmének mint ahogy szokott, még annál is jegesebb volt. De majd a rali... ez a nyilatkozata azt hiszem pontot rakott arra a kérdésre amire egy évet kéne várni! Az f1 már nem lesz a régi, még rosszabb lesz, még több politika még több pénz, és a pilóták leszarva ahogyan ezt láttuk tavaly is, a tavalyi év olyan sz*r volt, hogy bealudtam a futamokon, egyszerűen katasztrofálisan unalmas és mit láttál, hogy a Fia büntetéseket szab ki és ő alakítja ki a végeredményt főleg 2008-ban. Persze most Bernie azt hiszi Schumi csodát tesz, mert visszatér, hát kívánom neki így legyen, de neki sincs ekkora hatalma, hogy eltüntesse azokat az embereket akik F1-et tönkre teszik. A pénz és a politika mindenek felett! Hajrá F1!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Január 05, 14:11
Válasz #470

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
„Természetesen a móka kedvéért ott leszek a Monacói Nagydíjon. Jelen pillanatban úgy fest, hogy kapnék egy Forma-1-es ülést. A kérdés csupán az, hogy akarok-e élni ezzel?” – tette föl a költői kérdést a „Jégember”.
"Talán ellátogatok a Monacói Nagydíjra. Úgy tűnik, hogy bármikor visszaülhetek egy forma-1-es autóba, hiszen vannak lehetőségeim. De kérdés az, hogy akarom-e."

A ket cikk majdnem ugyan az...vagyis ugyan abbol a magazinbol vannak megis fura hogy mit hangsujoznak...Az egyik hogy Raikkonen rajthoz all Monacoban masik hogy Raikkonen tobbre tartja a rallyt a forma1-nel.
Mondjuk en mar olvastam eszt angolul is es en aszt vettem le hogy ott lesz a Monacoi nagydijon viszont nem mind versenyzo hanem mind nezo...bar lehet nem jol ertelmeztem :D ..mar nem tudom mit higyeek

2010. Január 05, 14:01
Válasz #469

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Raikkönen többre tartja a ralit a Forma-1-nél

Kimi Raikkönen elmondta, hogy a rali-világbajnokság megnyerése többet jelentene számára, mint a 2007-ben megszerzett f1-es bajnoki címe, így nagyon izgatottan várja a következő szezont, mikor a Citroen színeiben bemutatkozhat a WRC-ben.

A finn pilóta, aki három évvel ezelőtt bajnoki címet szerzett a Ferrarival a Forma-1-ben, úgy döntött, hogy átigazol a raliba, és a következő idényt a Citroen Junior csapat tagjaként kezdi meg a rali-világbajnokságban.

"Többet jelentene a WRC bajnoki cím, mint a Forma-1-es" – jelentette ki Raikkönen a Red Bull magazinjának, a Red Bulletinnek adott exkluzív interjújában.

"Kétség sem fér hozzá, hogy életem eddigi legnagyobb kihívása lesz az idei szezon a raliban. Mindent a nulláról kell megtanulnom. Meg kell ismernem az autót, a ralit, hogy miként kell együtt dolgoznom navigátorommal (Kaj Lindstrommel), szóval minden új lesz számomra."

"Már nagyon várom. Ahhoz, hogy megtudjam, mire vagyok képes, szembe kell szállnom a legnagyobbakkal. Az első néhány rali biztosan nehéz lesz. Amíg nem bizonyosodom meg arról, hogy mennyire gyorsak a többiek, nem is mondok semmit a személyes elvárásaimról."

"Abban viszont már most biztos vagyok, hogy első évemben biztosan nem fogok tudni harcba szállni a négy legjobbal."

Raikkönen azt is elmondta, hogy egy kicsit beleunt a Forma-1-be, legalábbis abba, hogy az elmúlt években minden más fontosabb volt a pályán zajló eseményeknél.

"A Forma-1-ben számos dolog beárnyékolja a versenyzést, túl sok a politika, és sokan nem merik kimondani, amit gondolnak, mert attól félnek, hogy azt kiragadják a szövegkörnyezetből, és másképpen adják vissza" – folytatta.

"A rali viszont sokkal nyugodtabb ebből a szempontból. Sokkal inkább arról szól, hogy ki a legjobb, és ki teljesít a legjobban. A Forma-1-ben minden kör ugyanolyan. Mikor esik, egy kicsivel nehezebb, de ez is már rutinná vált. A rali más, ott a szakasz minden pontja más lehet, mint azt előzőleg gondoltad. Ez teszi érdekessé."

Arra a kérdésre, hogy mik a tervei a jövőre nézve, Raikkönen a következőket mondta: "Talán ellátogatok a Monacói Nagydíjra. Úgy tűnik, hogy bármikor visszaülhetek egy forma-1-es autóba, hiszen vannak lehetőségeim. De kérdés az, hogy akarom-e."

"A Forma-1-ben mostanában számos kellemetlen dolog történik, egymás után távoznak a nagyvállalatok. Örülök annak, hogy most nem kell emiatt aggódnom, így nem is nagyon akarok erről beszélni. Egy év múlva meglátjuk."

f1vilag.hu

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Január 05, 10:35
Válasz #468

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Csúcs ez a haj, továbbra is :D
Iszonyat jó képek! Hehe :)
Már most hiányzik!Kezdem érezni...

De sóhajtok, mert nemsokara Rally :)
Hajrá Kimster!
Neki jobban is állnak a sötétebb cuccok eleve, mert fehér a bőre, és szőke! :)

2010. Január 04, 22:41
Válasz #467

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Räikkönen rajthoz állhat Monacóban?!

2007 világbajnoka, Kimi Räikkönen elárulta, hogy nagy valószínűséggel ott lesz 2010-ben a Monacói Nagydíjon, a kérdés csupán az, hogy mindezt nézőként, vagy versenyzőként teszi meg.

A finn pilóta állítása szerint jelen pillanatban úgy fest, hogy lehetőséget kaphat arra, hogy Forma-1-es autóba üljön a hercegség nagydíján.

Räikkönen az idei szezont a rali világbajnokságban (WRC) tölti, ám ennek ellenére nem zárkózik el attól, hogy ellátogasson a Monacói Nagydíjra. Mint köztudott a finn versenyző igencsak otthonosan mozog a Monacói légkörben.

2007 világbajnoka állítása ott lesz Monacóban, már csak a móka kedvéért is.

„Természetesen a móka kedvéért ott leszek a Monacói Nagydíjon. Jelen pillanatban úgy fest, hogy kapnék egy Forma-1-es ülést. A kérdés csupán az, hogy akarok-e élni ezzel?” – tette föl a költői kérdést a „Jégember”.

„Ami jelenleg a Forma-1-ben zajlik, az elég kellemetlen. Nagy autógyártók hagyják el a sportágat és adják el a csapataikat.”

„Örülök, hogy nem kell jelen pillanatban ezek miatt aggódnom. Majd egy év múlva visszatérhetünk erre.”

„A Forma-1-ben túl sok a háttérben megbújó politika, senki sem mondja ki mit gondol, mivel félnek, hogy kiveszik a kontextusból. A raliban sokkal kellemesebb a légkör. Sokkal inkább a versenyzők teljesítményéről szól a dolog.”

Räikkönen-t mostani helyzete 2001-re emlékezteti, amikor mindössze 22 évesen a Sauber istállójához került.

„Újra ott van benne egy kicsi a fiatal Kimi-ből. Igen. Kíváncsi és izgatott vagyok. A Forma-1-ben a köreid többé-kevésbé ugyan azok. Amikor esik, akkor nehezebb, azonban más esetben rutinmunka. A raliban minden kanyar, minden domb más lehet. Ez teszi érdekessé.” – tette hozzá Räikkönen.

f1-live.hu

2010. Január 04, 20:15
Válasz #466

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Jobban áll ez rajta, mint a piros szerkó, jaja, menő :D

2010. Január 04, 15:58
Válasz #465

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Nem tudom lehet,hogy csak én látom így,de mintha boldogabbnak tűnne. :)Remélem sok öröme lesz a rallyba. :)Am tényleg jól áll neki a Red Bullos cucc. ;)

Szerintem is jól látod, végül is ez jó, csak abból a szempontból rossz vagy is nem rossz csak, hogy már az f1 iránt nem úgy érez mint anno, de remélem egy év után visszatér az igaz szerelméhez az f1-hez, bár addigra lehet a rali lesz a nagy ő. De a legfontosabb, hogy ő hol boldogabb ha a rali akkor a rali. Én csak ennek örülök, a lényeg neki mi jó, nem az, hogy mi jó a rajongóinak.
És ahogy Alexxa, Tina, Laszmen írta, meg ahogy én is, nekünk csak az számít, hogy ő boldog legyen, nekünk ez jó, ha tudjuk ő boldog. nem akarok ennyit ezen nyáladzani, hiába megfertőzött a Ferrari betegség  :D, de úgy gondolom az igaz rajongói azok kitartanak mellette örökre és követik bárhová is szerződik, tök mindegy az most rali, f1, jéghoki, bármi más, Kimi nem hülye gyerek ő tudja mi jó neki, tudja hogyan legyen boldog és ez nekünk elég.

2010. Január 04, 15:39
Válasz #464

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
En is eszrevettem hogy rallyban eleg boldog...mind talan regen a mclarenes idoszakba :)
De jol is al neki ha mosolyog es boldog mert ez engem is boldogga tesz hogy o jol erzi magat.  :king:

2010. Január 04, 15:34
Válasz #463

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Nem tudom lehet,hogy csak én látom így,de mintha boldogabbnak tűnne. :)Remélem sok öröme lesz a rallyba. :)Am tényleg jól áll neki a Red Bullos cucc. ;)

2010. Január 04, 15:33
Válasz #462

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hat nem tudom meddig akarja novezteni a hajat :D .De nem szamit hogy nez ki akkor is o a mi Kimink marad aki szamomra a legjobb  :king: ,nem erdekel ki mit mond :)
Kimi mindorokreee  :cheerful_h4h:

2010. Január 04, 15:29
Válasz #461

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Reméltem hogy levágatta  már a haját de amint látom a sapi forma is megmarad nála, szóval követi azt a stílust mint tavaly. Nem baj majd kinövi a drága. :D  Mindegy milyen stílust követ mindig jól néz ki, és jól áll neki a red bullos cuccok.  O0

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek