Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Räikkönen  (Megtekintve 367161 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. December 30, 21:04
Válasz #445

Replica

• Felipe Massa
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
én írtam a verset akinek nem tetszik annak nem kell elolvasni ennyi...... amugy sem erre az oldalra írtam..... ha tudsz jobbat írj nyugodtan ne szóld le a másét.. .
és nem vok 11 éves elég nagy vok h szivesen beszólok olyannak aki nekem beszól nah hy
Tudok jobbat.

Jim fia vagyok én

Jim fia vagyok én,
Hiába döntögetek Bourbont, poharat
S mégis megkérdtem tőletek:
Szabad-e inni az asztal alatt?

Espoo híres útján jöttem én,
Fülembe még sok tinicsaj rivall,
Szabad-e Raliba betörnöm
Új időknek új hadaival?

Torkomba forró bort öntsetek,
Legyek az új, a pityókás Hannu,
Ne halljam a népem új hangjait,
Tiporjatok reám durván, gazul.

De addig síkoltva, ríva, mit se várva
Testőrök gyűrűjében fapofát vágva,
S ha fellököm százszor ezerszer,
Mégis jönnek, mégis kellek.

2009. December 30, 20:30
Válasz #444

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
én írtam a verset akinek nem tetszik annak nem kell elolvasni ennyi...... amugy sem erre az oldalra írtam..... ha tudsz jobbat írj nyugodtan ne szóld le a másét.. .
és nem vok 11 éves elég nagy vok h szivesen beszólok olyannak aki nekem beszól nah hy
Szia!Ne is foglakoz vele.
Nem rosz vers..vagyis en tuti nem vagyok ennyire kreativ :D
Szoval Udv a forumon  :wave:

2009. December 30, 20:28
Válasz #443

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Szia Bogy! Ne vedd a lelkedre!
Én kapásból kiröhögtem, mert azt hitte h én írtam!És amugysem, azthiszem ma már nem szégyen verset írni!
Kreatív voltál! :)
Jó ha van valakinek ehhez érzéke!

2009. December 30, 20:14
Válasz #442

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen

:) Nem kell vele foglalkozni..
Am jó a vers, még ha nem is ide szántad angel2

2009. December 30, 19:59
Válasz #441

Bogy

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése

2009. December 30, 18:55
Válasz #440

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Így van Tina!  O0  Hidd el én kapaszkodok, de még hogy!  :D

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. December 30, 18:44
Válasz #439

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ezaz Márti, mi csak kapaszkodjunk!
Azt senki sem veheti el tőlünk, meg a szép élményeket!
Mondhat bárki bármit, egy szurkolót, én azt hiszem sosem hatnak meg a vészmadarak!
Elfogadunk mi mindent, Kimi döntését is!
Én azthiszem elég könnyen elfogadtam, ahhoz képest, ahogy az elején gondoltam!Nem hisztiztem! Tudom Kiminek jó lesz Rallyzni, és ha neki jó, akkor nekem meg főleg!
Reménykedni meg nagyon is szabad!Annélkül nem is élet az élet! :)

2009. December 30, 18:25
Válasz #438

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Tudod Alexxa, ha nem reménykednénk akkor sötéten látnánk a világot. Én ezt így gondolom, még akkor is reménykedünk ha már tudjuk, hogy nem úgy fog történni, jó valamibe kapaszkodni, mert néha csak ez ad erőt. De mondom agyban felkészültem, nem fogok összeomlani ha mégsem jön vissza :D ,de reménykedek hátha. Ezzel nem ártok magamnak, jó valamibe kapaszkodni, könnyebb így elfogadni dolgokat, hogy közben reménykedik az ember.  ;)

Laszmen! Hidd el ha te is majd kimész egyszer a ringre, akkor bánni fogod, hogy nem öltöztél be. Az egy olyan érzés, ami fantasztikus, egybe olvadsz a többi drukkerrel,  ha csak egy sapit veszel fel, már akkor is más, az a 3 nap az egy leírhatatlan érzés felhőtlenül örülsz, drukkolsz, élvezed az életet, és amikor véget ér, és leveszed a szerkódat, akkor úgy érzed valami hiányzik, és bárcsak minden nap azt hordanád, de nem visszatérünk a kis megszokott életünkhöz, és elrakod a szekrénybe a szerkót, és már alig váród, hogy felvehesd jövőre.

Tényleg kívánom nektek hogy egyszer kimehessetek, mert mindenkinek jár ez az élmény, ez a felhőtlen boldogság, főleg nektek, mert ahogy megismertelek benneteket, nektek ez jár, mert jó fejek vagytok, rendesek.  :oleles

Annyira jó veletek megosztani azokat a pillanatokat, mert ti értékelitek, mert nekem az f1 sokat adott, és ezért is mondtam ezt elfeledni soha nem fogom, mert sok jó dolgot, fantasztikus élményeket szereztem, amit csak úgy nem lehet megvenni. És ezt nektek mind kívánom hogy átélhessétek, és azoknak is akik nem nézik az f1-et, bánhatják, mert nem tudják miről maradnak le!  :)

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. December 30, 18:08
Válasz #437

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
wáááooo, de állat ez a kép Kimiről! :)
Jó ötlet volt :D

2009. December 30, 17:36
Válasz #436

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
:) Nagyon jo video  :good:.A vegere kicsit elszomorodtam  :sorry: .
: 2009. december 30. - 16:18:46

Sajnos véget ért valami a Kimisek számára, de ugye a remény hal meg utoljára, én remélem hogy még láthatjuk őt az f1-ben. Szerencsénkre tovább nézhetjük őt a raliban és szurkolhatunk neki. És biztosra veszem hogy a raliban is szép eredményeket fog elérni, hiszen ő Kimi Raikkonen! Számomra mindörökké ő lesz a legeslegjobb, ahová megy én mindig a rajongója leszek, mert ő egy fantasztikus ember. Nagyon de nagyon fog hiányozni, ahogy néztem a vidiket hát belegondoltam hogy nézem majd Bahrain és nem lesz ott, szerintem akkor véglegesedik be az a tudat ennyi, tényleg már nem f1-es. Tudom ez az én dilim, de már csak holnapig f1-es pilóta, és januártól már ralis. nehéz ezt még mindig kimondani, de ha Schumi is visszatért, akkor Kimi is visszatérhet és ő is mondta hogy lehetséges, akkor reménykedhetek, bár inkább ne mondta volna, mert megint pofára esek jövőre úgy érzem, de nem tehetek róla én nagyon akarom hogy vissza jöjjön.
Köszönöm Kimi a 6 évet, bár szerintem többet voltam idegbeteg mint örömmámorban fetrengtem volna, a peches dolgok miatt, a sok műszaki gondok, a sok szemétkedő ember miatt, meg a csapatai miatt(De azt hozzá kell tennem nekik is köszönöm, bár se a Mclaren, se a Ferrarit nem szerettem, de azért köszönöm nekik, mert nélkülük nem lett volna ennyi győzelem, meg vb cím, persze  a gyárban dolgozóknak a szerelőknek a mérnököknek, szóval mindenkinek köszönöm, akármi is is történt elismerem őket, a munkájukat, az már más tészta egyesek milyen emberek), de én csak a jóra a fantasztikus győzelmekre és a vb címre gondolok, soha de soha nem felejtem el 2007 októberét, számomra felfoghatatlan dolog történt amire annyit vártam, egyszerűen megtörtént, és világbajnok lett a kedvencem, és ezzel én is úgy éreztem világbajnok vagyok. Minden sok szép pillanatot, a ringen való dolgokat emlékeket is köszönöm, soha de soha nem feledem el, mennyire fantasztikusan jó volt. Én visszavárlak de nagyon, de ha nem jössz, akkor ugyan úgy a raliban is követlek és az a rajongód maradok aki 6 éven keresztül tiszta szívvel drukkolt, szorított neked! :king: :friends:
:good: Szepen leirtad.
Nekem is nagyon de nagyon fog hianyozni, es szerintem mindenkinek fog. :)
De nezzuk a jo oldalat:aszt csinalja amit szeret, es legalabb figyelemmel kovethetjuk ot a rallyban es szurkolhatunk ott neki.
En is nagyon szeretnem viszaterjen de nem tudom...oszinten nem sok eselyt latok ra, de azert a remeny hal meg utoljara, en remenykedem...
Szoval csak annyi hogy Kimi 4 eveer  :king:

2009. December 30, 16:05
Válasz #435

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=yUKCxobafdg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=yUKCxobafdg</a>

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=UGT7dUGPnms" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=UGT7dUGPnms</a>

Sajnos véget ért valami a Kimisek számára, de ugye a remény hal meg utoljára, én remélem hogy még láthatjuk őt az f1-ben. Szerencsénkre tovább nézhetjük őt a raliban és szurkolhatunk neki. És biztosra veszem hogy a raliban is szép eredményeket fog elérni, hiszen ő Kimi Raikkonen! Számomra mindörökké ő lesz a legeslegjobb, ahová megy én mindig a rajongója leszek, mert ő egy fantasztikus ember. Nagyon de nagyon fog hiányozni, ahogy néztem a vidiket hát belegondoltam hogy nézem majd Bahrain és nem lesz ott, szerintem akkor véglegesedik be az a tudat ennyi, tényleg már nem f1-es. Tudom ez az én dilim, de már csak holnapig f1-es pilóta, és januártól már ralis. nehéz ezt még mindig kimondani, de ha Schumi is visszatért, akkor Kimi is visszatérhet és ő is mondta hogy lehetséges, akkor reménykedhetek, bár inkább ne mondta volna, mert megint pofára esek jövőre úgy érzem, de nem tehetek róla én nagyon akarom hogy vissza jöjjön.
Köszönöm Kimi a 6 évet, bár szerintem többet voltam idegbeteg mint örömmámorban fetrengtem volna, a peches dolgok miatt, a sok műszaki gondok, a sok szemétkedő ember miatt, meg a csapatai miatt(De azt hozzá kell tennem nekik is köszönöm, bár se a Mclaren, se a Ferrarit nem szerettem, de azért köszönöm nekik, mert nélkülük nem lett volna ennyi győzelem, meg vb cím, persze  a gyárban dolgozóknak a szerelőknek a mérnököknek, szóval mindenkinek köszönöm, akármi is is történt elismerem őket, a munkájukat, az már más tészta egyesek milyen emberek), de én csak a jóra a fantasztikus győzelmekre és a vb címre gondolok, soha de soha nem felejtem el 2007 októberét, számomra felfoghatatlan dolog történt amire annyit vártam, egyszerűen megtörtént, és világbajnok lett a kedvencem, és ezzel én is úgy éreztem világbajnok vagyok. Minden sok szép pillanatot, a ringen való dolgokat emlékeket is köszönöm, soha de soha nem feledem el, mennyire fantasztikusan jó volt. Én visszavárlak de nagyon, de ha nem jössz, akkor ugyan úgy a raliban is követlek és az a rajongód maradok aki 6 éven keresztül tiszta szívvel drukkolt, szorított neked! :king: :friends:
« Utoljára szerkesztve: 2009. December 30, 17:17 írta Márti »

2009. December 30, 12:35
Válasz #434

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése

:D Egesz jol megcsinalta valaki...

2009. December 27, 23:36
Válasz #433

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Én reklámtábla azért nem leszek, de hangolódás képen előszeretettel játszok rallys játékokkal, szimulátorral.. :)

2009. December 27, 20:09
Válasz #432

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Én már kezdek a ralira ráhangolódni, ti?? Meg az is jól hogy előbb kezdődik mint az f1! Hamarabb láthatóm a kedvencemet!! Ezt mondtam öcsémnelk hogy tök kár hogy itt Magyarországon nem rendeznek wrc futamokat, mert az tuti biztos kimennék rá!!! Jövőre sajnos nem fogom Kimit élőben látni a ringen, baszus de fura lesz, most úgy vagyok vele kimegyek. Remélem Kimisek lesznek kint, főleg ott a bejáratnál, mert én ott leszek... ;)

Nagyonis kezdek hangolódni! :)
Vágülis mindvégig próbáltam pozitívan állni a dologhoz!
Én addíg veszek Citroenes cuccot és akkor mindenkinek világos lesz h mi a pálya :D
Nameg Red Bullos sapit... senki bele nem köthet a szerkómba :) (különben megverem az illetőt) :D
 :2funny: :2funny:

Rám számíthatsz Márti, majd megbeszéljük h hol futunk össze! :)Bár én csak az 5 ös kapun fogok tudni bemenni, de nem vész, asszem nem tévedek el  ::-)
« Utoljára szerkesztve: 2009. December 27, 20:16 írta Tina87 »

2009. December 27, 20:05
Válasz #431

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Én már kezdek a ralira ráhangolódni, ti?? Meg az is jól hogy előbb kezdődik mint az f1! Hamarabb láthatóm a kedvencemet!! Ezt mondtam öcsémnelk hogy tök kár hogy itt Magyarországon nem rendeznek wrc futamokat, mert az tuti biztos kimennék rá!!! Jövőre sajnos nem fogom Kimit élőben látni a ringen, baszus de fura lesz, most úgy vagyok vele kimegyek. Remélem Kimisek lesznek kint, főleg ott a bejáratnál, mert én ott leszek... ;)

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek