Tudod Alexxa, ha nem reménykednénk akkor sötéten látnánk a világot. Én ezt így gondolom, még akkor is reménykedünk ha már tudjuk, hogy nem úgy fog történni, jó valamibe kapaszkodni, mert néha csak ez ad erőt. De mondom agyban felkészültem, nem fogok összeomlani ha mégsem jön vissza

,de reménykedek hátha. Ezzel nem ártok magamnak, jó valamibe kapaszkodni, könnyebb így elfogadni dolgokat, hogy közben reménykedik az ember.

Laszmen! Hidd el ha te is majd kimész egyszer a ringre, akkor bánni fogod, hogy nem öltöztél be. Az egy olyan érzés, ami fantasztikus, egybe olvadsz a többi drukkerrel, ha csak egy sapit veszel fel, már akkor is más, az a 3 nap az egy leírhatatlan érzés felhőtlenül örülsz, drukkolsz, élvezed az életet, és amikor véget ér, és leveszed a szerkódat, akkor úgy érzed valami hiányzik, és bárcsak minden nap azt hordanád, de nem visszatérünk a kis megszokott életünkhöz, és elrakod a szekrénybe a szerkót, és már alig váród, hogy felvehesd jövőre.
Tényleg kívánom nektek hogy egyszer kimehessetek, mert mindenkinek jár ez az élmény, ez a felhőtlen boldogság, főleg nektek, mert ahogy megismertelek benneteket, nektek ez jár, mert jó fejek vagytok, rendesek.

Annyira jó veletek megosztani azokat a pillanatokat, mert ti értékelitek, mert nekem az f1 sokat adott, és ezért is mondtam ezt elfeledni soha nem fogom, mert sok jó dolgot, fantasztikus élményeket szereztem, amit csak úgy nem lehet megvenni. És ezt nektek mind kívánom hogy átélhessétek, és azoknak is akik nem nézik az f1-et, bánhatják, mert nem tudják miről maradnak le!