Igen Tina ez a mondata mindig eszembe jut, hogy annyira boldog hogy szinte fáj neki. Hát nekem is fájt, és milyen jó volt, remélem még átélhetem ezt az érzést.
És ahogy írtad Tina meg Alexxa ezeket a fantasztikus élményeket pillanatokat soha de soha senki nem fogja tőlünk elvenni, és soha de soha nem tudnának befolyásolni azok az emberek akik Kimit leminősítik mint sportolót mint embert. Én aztán tényleg örökre a rajongója leszek mert ő egy nagyszerű sportoló és ember is!
Sajnos én nem rohantam be még idáig a pályára, de pont tavaly azt határoztam el, hogy jövőre tuti, mert Kimi nyeri , meg ráadásul közelebb lettem volna ahol beengedik az embereket a pályára, csak tudjuk mi szólt közbe, de még kitudja, lehet hogy Tina versenyt futunk majd együtt ki ér oda előbb a dobogókig.
Jaj meg mindig ez is eszembe van és így előjönnek mint neked a dobogós élmények, amikor jött a ringre Kimi autóval, és hát közel volt, szerencsémre minden reggel láthattam és hát szavakkal elmondani nem lehet, hogy ilyenkor egy rajongó mit érez, szerintem Tina te tudod. egyszerűen hihetetlen csak álltam és néztem őt mintha valami csodát vagy nem is tudom ezt nektek elmondani mit látnék. Ezek mindig eszembe jutnak és ez olyan jó, meg a sok olyan dolgai amiket csak Kimi tudott.
Tökre örülök hogy veletek lehet beszélgetni, sajnos csak ti vagytok és ez a fórum mert nem tudok másokkal ilyenekről beszélni elmondani elmesélni, mert az ismerősök között nincsenek f1-es érdeklődésűek, meg ők nem értik, nem tudják milyen ha élőben látod a kedvencedet akiért te rajongsz, hát borzasztó, hát ezért is fárasztalak benneteket, mert másnak nem tudom elmondani és ha nem mondhatom el akkor abba bedilizek.
Azért is írok ide mert jó visszaemlékezni megosztani veletek az élményeimet, meg jó a tieteket is olvasni, amúgy ez segít megemészteni, könnyebbé tenni azt hogy Kimi már nem f1-es.
Oké!

Hát nekem az alap h bemegyek a pályára...2007 ben egy csajszival mentem be, szegénynek sínben volt a lába, és gondolhtjátok h sietett volna ő is, én elkeztem rohanni, hoppá, visszaszaladtam mert nála volt akkor éppen a fényképezőgép, kezembe nyomta, és monta h rohanny!

Ugy sajnáltam szegényt, mire vége lett a díjátadónak oda is ért a lelkem

Hát igen, a könnyeim már nem fognak potyogni a dobogó előtt, de azért tutira bemegyek!
Am mindíg vok olyan szerencsés, h az elsőkként érek oda, és nincsenek előttem 1000-ren!
És azt is észrevettem h mennyire fejlődöm, először csak 3 képet tudtam csinálni a pódiumról, idén pedig már vagy 15 fotót tudtam csinálni!

Na jó ebből 2-3 kisit homályos, mert lögdösés az ezerrel van!
Szegény szüleim meg mamám halálra izgulja magát mindíg, h eltaposnak abban a tömegben!

Egyébként figyelni is kell, mert sok a bírka! :)Volt h kicsi gyerekkel a nyakában szalatt befele, na mondom ez nem is normális!
Csak egyet sajnálok, azt az autógrammot!Ha esetleg valami oknál fogva, látjk őt még itt nálunk, akkor pusztuljak meg ácsorgok 10 órát is a hotel előtt vagy akárhol!
Nekem hála az égnek sokminden összejött mostanság, szóval nincs sok időm agyalni h Kimi nem lesz ott a rajtrácson, pedig azért hazudnék, ha azt mondanám, nem rossz!
Majd márciusba nyelek nagyokat asszem, és összeszorul a lelkem!