Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Räikkönen  (Megtekintve 367418 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. December 18, 16:41
Válasz #415

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Hát Márti hátha lesz még rá lehetőségünk :)

Am én sem vok az a nyomulós, erőszakos valaki, de ha valamire elszánom magam, az úgy van!
Pedig amikor bemész a pályára futam után, ugyan az a heringparti van!
Ha nem figyelsz eltaposnak!

2009. December 17, 22:02
Válasz #413

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Hát Tina az autogrammot azt én is, basszus majdnem ha erőszakosabb vagyok, én csütörtökön megpróbáltam amit én ott átéltem szétnyomtak, a nagy tömeg megindult és az árral mentél mert nem tudtál mást csinálni, és ha elestél volna az tuti biztos hoyg széttaposnak. Meg azt is bánom hogy nem mentem a szálloda elé, ezt nagyon mert nem is voltak sokan és adott Kimi, minden egyes alkalommal amikor a ringről ment a szállodába. Nekem egyik álmom az volt hoyg tőle aláírást kapjak, de nem panaszkodhatok láthattam őt élőben elég közelről, csak mégis ott motoszkál bennem hogy volt rá esély de nem éltem vele mert nem voltam elég erőszakos, olyan nyomulós, amit én nem szeretek, meg tudom hogy Kimi sem, és gondoltam, hogy legalább tőlem ne kapjon idegbajt csórikám, hogy Kimizek meg nem tudom én még mit.
Annak örülök hogy veled jó dolgok történnek, sajnos velem nem padlón vagyok, nagyon de nagyon, és én érzékenyebb vagyok az átlagnál, vagyis mondhatnám túlérzékeny túl lelkis, túl rágódós. De majd lesz valami, és olyan fura érzés hogy nem számolom vissza mennyi van az f1 kezdetéig, és ilyenkor már annyira de annyira szoktam várni, most valahogy nem, és ez is bánt szeretném azt érezni azt az érzést, hoyg húúú de várom.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. December 17, 21:44
Válasz #412

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Es ne felejtsetek, mi nem veszitetuk el Kimit...a Forma1 veszitete el ot..ami nagy kar! :good:

Ez pontosan így van!
Mi Kimisek nem, de sokan szegényebbek lettek!

2009. December 17, 21:38
Válasz #411

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Jo nektek hogy legalabb igy latatok Kimit.Bizom benne hogy en is lathatom egyszer, az nem lehet hogy ugy haljak meg hogy nem lattam! :)
Es ne felejtsetek, mi nem veszitetuk el Kimit...a Forma1 veszitete el ot..ami nagy kar! :good:

2009. December 17, 21:30
Válasz #410

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Igen Tina ez a mondata mindig eszembe jut, hogy annyira boldog hogy szinte fáj neki. Hát nekem is fájt, és milyen jó volt, remélem még átélhetem ezt az érzést.
És ahogy írtad Tina meg Alexxa ezeket a fantasztikus élményeket pillanatokat soha de soha senki nem fogja tőlünk elvenni, és soha de soha nem tudnának befolyásolni azok az emberek akik Kimit leminősítik mint sportolót mint embert. Én aztán tényleg örökre a rajongója leszek mert ő egy nagyszerű sportoló és ember is!
Sajnos én nem rohantam be még idáig a pályára, de pont tavaly azt határoztam el, hogy jövőre tuti, mert Kimi nyeri , meg ráadásul közelebb lettem volna ahol beengedik az embereket a pályára, csak tudjuk mi szólt közbe, de még kitudja, lehet hogy Tina versenyt futunk majd együtt ki ér oda előbb a dobogókig. :D  Jaj meg mindig ez is eszembe van és így előjönnek mint neked a dobogós élmények, amikor jött a ringre Kimi autóval, és hát közel volt, szerencsémre minden reggel láthattam és hát szavakkal elmondani nem lehet, hogy ilyenkor egy rajongó mit érez, szerintem Tina te tudod. egyszerűen hihetetlen csak álltam és néztem őt mintha valami csodát vagy nem is tudom ezt nektek elmondani mit látnék. Ezek mindig eszembe jutnak és ez olyan jó, meg a sok olyan dolgai amiket csak Kimi tudott.
Tökre örülök hogy veletek lehet beszélgetni, sajnos csak ti vagytok és ez a fórum mert nem tudok másokkal ilyenekről beszélni elmondani elmesélni, mert az ismerősök között nincsenek f1-es érdeklődésűek, meg ők nem értik, nem tudják milyen ha élőben látod a kedvencedet akiért te rajongsz, hát borzasztó, hát ezért is fárasztalak benneteket, mert másnak nem tudom elmondani és ha nem mondhatom el akkor abba bedilizek.
Azért is írok ide mert jó visszaemlékezni megosztani veletek az élményeimet, meg jó a tieteket is olvasni, amúgy ez segít megemészteni, könnyebbé tenni azt hogy Kimi már nem f1-es.

Oké! :D Hát nekem az alap h bemegyek a pályára...2007 ben egy csajszival mentem be, szegénynek sínben volt a lába, és gondolhtjátok h sietett volna ő is, én elkeztem rohanni, hoppá, visszaszaladtam mert nála volt akkor éppen a fényképezőgép, kezembe nyomta, és monta h rohanny! :D Ugy sajnáltam szegényt, mire vége lett a díjátadónak oda is ért a lelkem :)
Hát igen, a könnyeim már nem fognak potyogni a dobogó előtt, de azért tutira bemegyek!
Am mindíg vok olyan szerencsés, h az elsőkként érek oda, és nincsenek előttem 1000-ren!
És azt is észrevettem h mennyire fejlődöm, először csak 3 képet tudtam csinálni a pódiumról, idén pedig már vagy 15 fotót tudtam csinálni! :) Na jó ebből 2-3 kisit homályos, mert lögdösés az ezerrel van!
Szegény szüleim meg mamám halálra izgulja magát mindíg, h eltaposnak abban a tömegben! :)
Egyébként figyelni is kell, mert sok a bírka! :)Volt h kicsi gyerekkel a nyakában szalatt befele, na mondom ez nem is normális!

Csak egyet sajnálok, azt az autógrammot!Ha esetleg valami oknál fogva, látjk őt még itt nálunk, akkor pusztuljak meg ácsorgok 10 órát is a hotel előtt vagy akárhol!
Nekem hála az égnek sokminden összejött mostanság, szóval nincs sok időm agyalni h Kimi nem lesz ott a rajtrácson, pedig azért hazudnék, ha azt mondanám, nem rossz!
Majd márciusba nyelek nagyokat asszem, és összeszorul a lelkem!

2009. December 17, 21:17
Válasz #409

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Igen Tina ez a mondata mindig eszembe jut, hogy annyira boldog hogy szinte fáj neki. Hát nekem is fájt, és milyen jó volt, remélem még átélhetem ezt az érzést.
És ahogy írtad Tina meg Alexxa ezeket a fantasztikus élményeket pillanatokat soha de soha senki nem fogja tőlünk elvenni, és soha de soha nem tudnának befolyásolni azok az emberek akik Kimit leminősítik mint sportolót mint embert. Én aztán tényleg örökre a rajongója leszek mert ő egy nagyszerű sportoló és ember is!
Sajnos én nem rohantam be még idáig a pályára, de pont tavaly azt határoztam el, hogy jövőre tuti, mert Kimi nyeri , meg ráadásul közelebb lettem volna ahol beengedik az embereket a pályára, csak tudjuk mi szólt közbe, de még kitudja, lehet hogy Tina versenyt futunk majd együtt ki ér oda előbb a dobogókig. :D  Jaj meg mindig ez is eszembe van és így előjönnek mint neked a dobogós élmények, amikor jött a ringre Kimi autóval, és hát közel volt, szerencsémre minden reggel láthattam és hát szavakkal elmondani nem lehet, hogy ilyenkor egy rajongó mit érez, szerintem Tina te tudod. egyszerűen hihetetlen csak álltam és néztem őt mintha valami csodát vagy nem is tudom ezt nektek elmondani mit látnék. Ezek mindig eszembe jutnak és ez olyan jó, meg a sok olyan dolgai amiket csak Kimi tudott.
Tökre örülök hogy veletek lehet beszélgetni, sajnos csak ti vagytok és ez a fórum mert nem tudok másokkal ilyenekről beszélni elmondani elmesélni, mert az ismerősök között nincsenek f1-es érdeklődésűek, meg ők nem értik, nem tudják milyen ha élőben látod a kedvencedet akiért te rajongsz, hát borzasztó, hát ezért is fárasztalak benneteket, mert másnak nem tudom elmondani és ha nem mondhatom el akkor abba bedilizek.
Azért is írok ide mert jó visszaemlékezni megosztani veletek az élményeimet, meg jó a tieteket is olvasni, amúgy ez segít megemészteni, könnyebbé tenni azt hogy Kimi már nem f1-es.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. December 17, 11:51
Válasz #408

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
 :) Bizony csodas eveket adot nekunk Kimi.Sajna en csak 2 evig tudtam ot kovetni Forma1-ben, legjobban aszt sajnalom hogy nem nezem regebb ota a Forma1-et.De orulok hogy ratalaltam, mert egy nagyszeru sport.Most hogy Kimi nem lesz, a dorma1 se lesz ugyan olyan.Egy fontos resze nem lesz ott, es ez nagyon elszomorit, mert annyira hianyozni fog onnan minden.A kocsija a rajtracson,a gyonyoru sisakja,az a szep mosoly es az a ket szep kek szem mikor koncentral...minden.Tudni hogy jovore mar nem lesz ott elszomorit.De mikor arra gondolok hogy rallyban aszt csinalja amit szeret es boldog ottan mar jobban erzem magam, es tudom hogy rallyban is jo lesz.En hiszek benne, mert ha az embert szereti amit csinal akkor sikeres lesz benne.
Nagyoon hianyozni fog  :sorry: .
De orulok hogy johetek ide a forumra majd kibeszelni a dolgokat mert tudom jo par Kimi szurkolo is itt lesz  :oleles

2009. December 17, 08:11
Válasz #407

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
És azt is megemlítette amikor vb lett, hogy ez olyan jó érzés, hogy szinte fáj! :)
Valóban! A szurkolói is ezt érezték szerintem!
Akármennyi a rosszindulatú ember, én nagyon nagyra tartom Kimit!
És ez az amit annyira nem tudok körbeírni, hogy miért, megfogott mint ember, egyszerűen bármit tesz, bárhogy alakul a karier én nem tudom azt mondani, hogy nem egy nagyszerű versenyző!
Hibát meg mindenkiben lehet találni, benne is, mert ember!Mindenki tévedhet!
Sosem fogom őt elfelejteni, ahogy 3 szor láttam őt a dobogón viszonylag nem nagy távolságról!Azt az érzést, h rohantam ahogy csak bírtam(mellesleg sztem olimpiai csócsot futok a Ringen 100 m-en :) )
Nem felejtem el, és bártran mondhatom h a legszebb pillanatai voltak az életemnek!
Így van, mi kitartunk jóban roszban, f-1-ben Rallyban, és még ha rénszarvasvadász versenyen indul skandináviában akkor is, vagy ha kis cigány gyerekek potyognak az égből....stb...stb...stb....
:)

Valószínű, h a fanatizmus legfelső határát, már rég átléptem!De már nem most :)

2009. December 16, 20:55
Válasz #406

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Ahányszor megnézem ezt a viszlát f1, helló rally vidit hát... nagyon jó, hát előtörnek azok a szép pillanatok, amikor az ember annyira boldog volt, meg a ringen való kint lét, húú hát ez annyira jó, és sajnálom azt aki ezekből kimaradt, mert ez nagy élmény volt és jó volt valakinek így szurkolni. Emlékszem mikor Kimi mondta vb cím megszerzésekor, úgy látszik nem bírom abbahagyni a mosolygást, hát én is így voltam vele, napokig nem hittem el, hogy ez megtörtént. És mennyit nevettem rajta , hát vicces gyerek, nem egy unalmas valaki az biztos. Ó és hát hallani lehet hogy mostanság a rally iránt érdeklődnek eléggé az emberek, és hogy megnőttek a szállodák helyfoglalásai is, ahol éppen majd megrendezik a futamokat. Szerintetek miért, lett a rally mostanság népszerű?? Hát, érdekes mi?? Meg még hallani lehet dolgokat és ez is jó, már úgy vagyok vele hogy lehetséges az amire azt mondtam ha piros hó esik. Hiába az emberi lény olyan hogyha hall valamit, amibe lehet kapaszkodni, akkor automatikusan felgyúl a remény lángja, még ha azt mondogatja az ember, hogy nem, nem, nem. De mondom ha nem úgy lesz akkor ez van, marad minden ugyan úgy.  ;)
Hát köszönöm a 6 évet Kiminek, kár hogy nem a kezdetektől drukkoltam neki, de hát ez sem semmi ő volt az első és az utolsó akinek így drukkoltam, rajongtam, de jön a rally és folytatódik tovább a történet.  :)

2009. December 14, 19:23
Válasz #405

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Nem!
Mivel minden Kimis cikked, negatív tartalmú, ezért minek?
Keresd meg hogy hol a helye, ha olyan poénos!
Ez egy kimis interjú volt. A rajongói csak viccesek voltak azzal a cukis szöveggel. :2funny:

2009. December 14, 19:20
Válasz #404

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Azért raktam ide, mert a kiscsajt leszámítva ez egy Kimi interjú. Nem is néztétek meg?

Nem!
Mivel minden Kimis cikked, negatív tartalmú, ezért minek?
Keresd meg hogy hol a helye, ha olyan poénos!

2009. December 14, 19:14
Válasz #403

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Az interjú már fél éves, már egyszer belinkelték, annyi különbséggel, hogy a csajok nem voltak az elején(hála istennek) :)

2009. December 14, 19:13
Válasz #402

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Azért raktam ide, mert a kiscsajt leszámítva ez egy Kimi interjú. Nem is néztétek meg?

2009. December 14, 19:03
Válasz #401

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Replica a te véleményedre nem vagyok kíváncsi főleg a Kimis kérdésben.
Aműgy nem is értem miért raktad be ide, ahogy Tina írta minden rajongó táborban vannak ilyenek, és csak szólok hogy van egy külön vicces videók topik oda rakosgasd be, köszi.

Oké Tina akkor oda berakom majd és akkor csinálok egyet a wrc-ben is ott csak a wrc és a régi pilótában meg csak az f1 ről, vagy majd még ezt megbeszélem cole-lal, hogy legyen vagy  keverhetjük a ralit meg az f1-et. Mindegy majd lesz valahogy.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek