Rohadtul elegem van már ebből Replica, keressél már más hobbit magadnak. Nem elég hogy az a gerinctelen féreg Montzika miket nyilatkozgat, amikor meghallottam mit mondott,hát szét vetett az ideg, miért kell Kimit és minket csesztetni még?!! Ez nektek meg ennek a féregnek jó, mennyire gyűlölöm ezt elmondani nem lehet.
Olyan jó lenne ha a ringen sok Kimis kimenne és skandálnánk a nevét, hogy számunkra ő a legjobb és mennyire hiányzik, amúgy pont akkor versenyzik ő is a raliban mikor a futam lesz. Hogy lássa a sok szemétláda és hallja főleg ez a gerinctelen féreg Montzika ,hogy igen is Kimi Raikkonen egy nagyszerű pilóta volt az f1-ben.(vagy is még most is az) Mert nem így kellett volna elhagynia az f1-et, nem ilyen igazságtalanul, ahogyan beszéltek róla mintha egy kis senkiházi pancser pilóta lenne. Nekem csak ez a problémám, de látjátok ugyan úgy nyomják a sok hülyeséget, hogy ő egy senki és jó hogy eltakarodott, hát ettől már felfordul a gyomrom én próbálom lezárni és elfogadni,de hát...
Amúgy jók ezek a vidik, hát igen a sebek feltörnek, nem tudom nem könnyes szemmel megnézni.
Nem sokára ez a topik már nem itt lesz hanem a régi pilóták között, de csinálok egyet a wrc témában egy wrc Kimis topikot, vagy szerintetek rakjam ezt oda, és akkor ne legyen a régi pilóták között? Basszus mennyire gáz hogy ilyenen filózok hova rakjam, bárcsak ezen ne kellene.