Kimi Raikkonen
Soknak sok fele velemeye van rola.Sokan szeretik es van aki nem kedveli.Ez igy termeszetes.En bisztos szeretem, es bisztosan tudom nem vagyok egyedul.Vannak jo es rosz tulajdonsagai, dehat ijen egy ember.O egy inkabb viszahuzodo tipusu ember, aki nem nyitja meg magat mindenkinek.Kicsit en is ijen vagyok.De azok akik kozelrol ismerik Kimit csak jot mondanak rola,kedves,vicces,odafigyelo,es remek versenyzo.Nagyon elszant,nem beszel ki masokat,el ismeri ha hibazot.Nagyon eros egyeniseg es barcsak nekem is ijen lenne.Nagyon konyen tullep minden nehezsegen es minden eros utestol amit kap.Nekem altalaba egy ev vagy tobb kell hogy kiheverjek valamit

.Ot nem erdekli ki mit mond rola, mi roszat mondanak rola.O tudja mire kepes es ez a fontos.A csaladja a baratai a legfontosabb emberek az eletebol tudjak hogy mien es ugy szeretik amien.En altalaba masoknak igyekszem emgfelelni es igy sajna neha elfelejtek onmagam lenni.De o soha, es ez csodalatra melto az en szemeimben.

.Es nem csak ezert vagyok egy Kimi rajongo.Van valami ami megkulombozteti a tobbi versenyzotol oszinten meg nem jottem ra...Minenki igy van a kedvencevel,20 versenyzobol kitunik neki egy aki masabb mind a tobbi.Nem tudom elmagyarzni mert es hogy de Kimi rajongo vagyok.
Kimi mi veled vagyunk, en mindig a rajongod maradok nem szamit mi lesz, hol fojtatod szamomra Kimi 4ever

.
Nagyon hianyozni fog Kimi a Forma1-bol, nelkule nem ugyan ojan, nem ugyanugy fogom nezni a futamokat mind regen, biza nelkule nincs az a kulonleges valami a Forma1-be szamomra...talan idovel megszokom...de talan soha.