Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Räikkönen  (Megtekintve 367233 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. November 04, 18:02
Válasz #325

Pepee

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Kimi családjában mindenki ugyanúgy néz ki :D
Legalábbis nekem!Nagy a hasonlóság!Pl ez a két pici is! :)Arik!
: 2009. november 03. - 17:06:46

Tényleg aranyosak ezek a kis srácok... :) Már most Kimi fanok... :D

2009. November 04, 17:27
Válasz #324

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Kimi családjában mindenki ugyanúgy néz ki :D
Legalábbis nekem!Nagy a hasonlóság!Pl ez a két pici is! :)Arik!
: 2009. november 03. - 17:06:46
Räikkönen: Ciao Ferrari, veletek valóra váltottam az álmomat

A Formula-1 2007-es világbajnoka, Kimi Räikkönen a Ferrari hivatalos oldalának adott – feltehetően utolsó – nyilatkozatában elárulta, szeretne a Száguldó Cirkuszban maradni, s újabb bajnoki címet nyerni, azonban csak olyan gárdánál hajlandó folytatni pályafutását, mely versenyképes autót tud garantálni számára.

Mint ismeretes, Räikkönen elhagyja a Ferrari csapatát, miután a maranellói gárda jövőre a Massa – Alonso párossal vág neki a bajnoki küzdelmeknek. A finn versenyző korábban elmondta, kizárólag a McLaren-Mercedes csapata jöhet számításba.

„Ennyi volt. Az én történetem a Ferrarival múlt vasárnap véget ért Abu Dhabiban: a vörösökkel lehetőségem volt valóra váltani egyik álmom, ám most előre kell tekintenem, s új kihívásokat kell keresnem” – így búcsúzik Maranellótól a 30 esztendős versenyző.

„Az biztos, hogy szép emlékekkel távozom Maranellóból. Az elmúlt három évben kilenc versenyt nyertem, valamint a világbajnokságot is, s emellett kétszer diadalmaskodtunk a konstruktőrök között. Rengeteg barátot szereztem a Ferrarinál és rengeteg nagyszerű pillanatot éltünk át együtt. Való igaz, hogy idén a dolgok nem úgy mentek, ahogy vártuk, de a versenyzésben mindig lehet olyan éved, amikor a dolgok kicsit rosszra fordulnak. A csomag nem volt versenyképes, ennek ellenére negyedikként zártunk, egy ponttal lemaradva a harmadik helyről a tabellán. Problémánk volt az autóval, ám sikerült néhány jó eredményt elérni, kezdve a Spában aratott győzelemmel. A csapat bizonyította, hogy tud reagálni a dolgokra, miután olyan rosszul kezdtük a szezont.”

„Nem voltunk jók Abu Dhabiban, de tudtuk, hogy nehéz lesz a pontszerzés: ezen a pályán rengeteg kanyar van és küzdöttünk a tapadással és a leszorítóerővel. Ráadásul gondot okoztak a kerékvetők, szóval tovább romlott a helyzet. Amikor a tizenkettedik helyről rajtolsz, nem kell mondanod semmit. A pálya struktúrája mindenesetre lélegzetelállító volt, viszont nem kínált sok lehetőséget az előzésre.”

„Most már mindenki a következő szezonra koncentrál, a Ferrari pedig már több hónapja. Lesznek némi változások – megszűnik a verseny közbeni üzemanyag-utántöltés, az első gumik keskenyebbek lesznek -, ezek azonban nem lesznek olyan radikálisak, mint idén. A versenyek elején nehéz lesz vezetni az autókat a nagy üzemanyag-mennyiség miatt, s kiemelkedően fontos lesz, hogy ne használódjanak el túlságosan az abroncsok. Az időmérő nagyon szórakoztató lesz, hiszen majdnem üres tankkal körözünk majd a Q3-ban. Kilencedik éve vagyok a Formula-1-ben. Továbbra is versenyeket és bajnoki címeket akarok nyerni, de csak akkor maradok az F1-ben, ha találok egy csapatot, mely garantál számomra egy olyan autót, mely képes harcolni a bajnoki trófeáért. Meglátjuk, mi történik a következő hetekben.”

2009. November 03, 16:06
Válasz #323

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése

Itt vannak a keresztfiai, hát behalok rajtuk, tök cukik, még olyan kockás gatyóban vannak mint a keresztapjuk is szokott!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. November 03, 14:58
Válasz #322

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Jó kis összeállítás ez is! :)

Azért jól elvoltak Alonsoval tényleg!Alo csak vigyorgott Sutilékon mint a vadalma! ;D

2009. November 03, 14:43
Válasz #321

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Kimi utolsó Ferraris futama.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=rJQGgGzu25A" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=rJQGgGzu25A</a>

Jó lett ez a videó nagyon,
Szép volt Kimi, büszkék vagyunk rád, szerintünk te vagy a legjobb és az is marad mindörökké!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. November 03, 14:43
Válasz #320

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Értem én Replica mit szeretnél, de mondom nem tudhatjuk hogyan köszönt el tőlük. És tudom hogy nem a szerelői rúgták ki, de ha engem így kirúgnának és hiába szerettem a szerelőimet máshogy búcsúznák el, én vennék nekik valami kis csekélységet, vagy mindenkihez oda mennék megköszönni, elmennék a gyárba is ott is megköszönném a sok évnyi munkájukat, de nem buliznék, mert minek bulizzak mikor el kellett hagynom a csapatomat, nem önszántamból. Érted, mit akarok? Ha nem megpróbálom leírni még egyszer!
Egy valag pénzzel rúgták ki, tehát nincs oka a szomorkodásra. Az lenne a minimum, hogy ebből a sok pénzből valamit "adna" a szerelőknek is, akik nélkül sehol nem lenne.

2009. November 03, 13:54
Válasz #319

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Te tévedésben vagy, és nem először! Schumi is maga szervezett egy bulit a szerelőinek- akik nélkül még ő sem ér sokat- hogy így köszönje meg a sokéves munkájukat! Kimi ezt nem tette meg, de tőle senki sem várja, midenki tudja, hogy milyen fickó!

Na jól van, asszem megint eljött az a pont, h erre ne reagáljak Kedves Replicám!
Puszi :)

2009. November 03, 13:54
Válasz #318

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Értem én Replica mit szeretnél, de mondom nem tudhatjuk hogyan köszönt el tőlük. És tudom hogy nem a szerelői rúgták ki, de ha engem így kirúgnának és hiába szerettem a szerelőimet máshogy búcsúznák el, én vennék nekik valami kis csekélységet, vagy mindenkihez oda mennék megköszönni, elmennék a gyárba is ott is megköszönném a sok évnyi munkájukat, de nem buliznék, mert minek bulizzak mikor el kellett hagynom a csapatomat, nem önszántamból. Érted, mit akarok? Ha nem megpróbálom leírni még egyszer!

2009. November 03, 13:51
Válasz #317

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Szolgálták??? ?
Azért tulzásokba ne essünk!
Majdhogynem ugy jött ki,  h Kimi volt a "király" a dolgozók meg az alatvalói!
Hát ez kész Lol! :2funny:
Nem, munkatársak voltak, kérlek!

Am, ha Te (nem tudom tanulsz, vagy dolgozol) de ha otthagysz egy munkahelyet, még te tartsz bulit?Hát nem kérlek szépen, a munkáltatódnak kellene, h annyi esze legyen, h tartson neked egy bucsúbulit! Így megköszönve a munkádat!
Te tévedésben vagy, és nem először! Schumi is maga szervezett egy bulit a szerelőinek- akik nélkül még ő sem ér sokat- hogy így köszönje meg a sokéves munkájukat! Kimi ezt nem tette meg, de tőle senki sem várja, midenki tudja, hogy milyen fickó!

2009. November 03, 13:48
Válasz #316

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nem Domenicalinak, hanem a szerelőinek, akik szolgálták!

Szolgálták??? ?
Azért tulzásokba ne essünk!
Majdhogynem ugy jött ki,  h Kimi volt a "király" a dolgozók meg az alatvalói!
Hát ez kész Lol! :2funny:
Nem, munkatársak voltak, kérlek!

Am, ha Te (nem tudom tanulsz, vagy dolgozol) de ha otthagysz egy munkahelyet, még te tartsz bulit?Hát nem kérlek szépen, a munkáltatódnak kellene, h annyi esze legyen, h tartson neked egy bucsúbulit! Így megköszönve a munkádat!

2009. November 03, 13:43
Válasz #315

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Ja persze, pezsgőt ne bontson Domenicalinak? :2funny:

Nem Domenicalinak, hanem a szerelőinek, akik szolgálták! :)
: 2009. november 03. - 13:42:42
Kimi maga modján elbúcsúzott, te azt nem tudod, hogyan, szóval erről is felesleges beszélni, az hogy nem bulizott velük, hát még jó mikor kirúgták, mit bulizzon?
Nem a szerelői rúgták ki, így ők megérdemelnék!

2009. November 03, 13:42
Válasz #314

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Gondoltam Replica, hogy ezt mondod, illő! Ezen megint csak röhögök! Kimi maga modján elbúcsúzott, te azt nem tudod, hogyan, szóval erről is felesleges beszélni, az hogy nem bulizott velük, hát még jó mikor kirúgták, mit bulizzon? Meg amúgy is miért pont csak a szerelőivel, hát akik a gyárban dolgoztak, hát értitek felesleges ez a buli, minek majd biztos lesz egy nagy buli, ahová mindenki hivatalos! Ez is felesleges hír, ezt aki megírta hát szomorú!

2009. November 03, 13:21
Válasz #313

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Az lett volna a meglepő, ha bulit szervez! :)

Ja persze, pezsgőt ne bontson Domenicalinak? :2funny:

2009. November 03, 13:17
Válasz #312

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Illő lett volna, ahogy azt anno schumi is megtette 2006-ban! Az lett volna a meglepő, ha bulit szervez! :)

2009. November 03, 12:03
Válasz #311

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Räikkönen nem rendezett partit a Ferrari szerelőinek

Kimi Räikkönen nem szervezett búcsúpartit a Ferrari munkatársainak, és csendben, kézfogással köszönt el a csapat alkalmazottaitól. Azt, hogy hol folytatja a pályafutását egyelőre a 2007-es esztendő bajnoka sem tudja, mivel továbbra sem sikerült megegyeznie a McLarennel. Finn lapértesülések szerint a vitapontok között szerepel a fizetés és a személyes szabadságok is, ugyanis Räikkönen többek között a lappföldi ralin is rajthoz akar állni.

"Már régóta tudtuk, hogy távozom a Ferraritól. Emiatt nem volt semmi oka annak, hogy bulit rendezzek. Az első évben elértem, amit mindig is szerettem volna, és még a következő év is jól kezdődött, azt követően azonban nem tudtunk túl sokat elérni, eltekintve attól, hogy a harmadik lettem az összesítésben, és a csapat megnyerte a konstruktőri címet." - Mondta Räikkönen a Turun Sanomat című lapnak adott interjújában.

"Idén semmi esélyem nem volt. A téli tesztek során tudtuk, hogy le vagyunk maradva, de legalább néhány jó helyezést sikerül elérni, így ez sem okozott problémát." - tette hozzá az idei Belga Nagydíj győztese.

----------------------------------------------------------------------------------
Hát ez tiszta sor!Nehogy már még ő rendezzen bulit! :D
Valakinek nagyon elmentek orrhonról, ha ezt elvárta volna, de nagyon messzire!

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek