Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Räikkönen  (Megtekintve 367215 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Október 17, 09:52
Válasz #280

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D

"Álmodj, amit csak akarsz; menj, ahova szeretnél; légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van és csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél."       -Paulo Coelho

Csak egy kis emlékeztető, h ma van a Bajnokunk 30. születésnapja! :6: :1:

2009. Október 17, 00:26
Válasz #279

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Végre rájöttünk, hogy mindenki hibás, csak Kimi nem! :)

2009. Október 16, 23:22
Válasz #278

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Köszi Alexxa15!
Nagyon ügyes vagy, hogy így le tudtad fordítani.
Jó hogy Kimi elmegy tőlük, ha Todt bácsi maradt volna akkor nem Kimi megy, ebből látszik Domika nem jól vezeti ezt a csapatot. És most úgy beszélt Kimiről mintha ő tehetne róla hogy a csapat ilyen sz*r miközben magába kéne néznie, hogy talán ő a hibás hogy ez így van. de mindegy ennek így kellett alakulnia.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Október 16, 20:04
Válasz #277

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ugy van.Kimi meglesz nelkule is, sot sokall jobban :thumbsup:

2009. Október 16, 19:20
Válasz #276

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Köszönjük szépen h beraktad! :)

Hát igen...Domenicali :zizi: de nem is vártam jobbat tőle, ez még lehet h nagy eresztés volt tőle!Amilyen arrogáns...
De megleszünk mi is nélküle, vagyis Kimi lesz meg nélküle!

2009. Október 16, 19:08
Válasz #275

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Van egy nagyon jo oldal Kimirol, amejket egy rajongo csinalta.Nos ott nezelottem es talaltam par ember velemenyet Kimirol.Ezek a velemnyek mind azokutan szuletek hogy a Ferrari felbntota a szerzodest vele.Nagyon jok szerintem.Sajnos magyarul nem talaltam csak angolul vannak.Kis angol tudasom van igyhat megprobaltam leforditani.Bocsanatot kerek ha nem fejeztem ki magam jol vagy valami.a biztonsag kedveert angolul is ide teszem hogy ha valaki nem erteni az en leforditasomat, forditsa le sajat maga. :friends:

Martin Whitmarsh:Kimi egy fantasztikus pilota, kedvelem es jol ismerem.Csapatnal volt 5 evig.Gyors es nagyon elszant.Ugy gondolom nagyon elszant lenne abban is hogy elverje a ferrarit a jovo evben, ismerven otet.O egy oszinte es direkt ember.Es mindezek folot mindenki tudgya hogy Kimi egy nyero versenyzo.Ugy gondolom hogy technikailag alabecsultek.Nagyon jo pilota es jol versenyez.Szerintem alkalmazkodna ehez a csapathoz,ha eszt az ut jaratot alkalmaznank.

Marc Gene:Szeretnem megragadni az alkalmat es megkosoznyek Kimi Raikkonenek mindent amit a caspatert tet az elmult evekben.He will leave Ferrari after the season ends but will leave so that everyone is in a good mood(eszt most nem igazan ertem,szoval nem akarok roszul fogallmazni,inkabb leirom angolul.).Nagyon jol vezet jelenleg.Miund ember Kimi nagyon egyedi.O mindig ijen volt elejetol fogva, es az a teny hogy forma1 versenyzo lett nem valtoztatta meg egy kicsit sem.Egyut szoktunk enni neha.O egy ojan ember akivel barmit megbeszelhetsz,nem csak a munkakrol.En szemelyesen hianyolni fogom mikor megkezdgyuk a kovetkezo szezont.Nagy veszteseg lenne a Fotma1-nek ha Kimi nem lenne a start racson a jovo szezonban.

Andrea Stella:Kimi was able to do so many things behind the wheel that our engineers' advice wouldn't have been of help there.Ebben a ertelemben Kimi jobb mind Schumaher.Mikor Michelel dolgoztam meg kellet mondani neki pontosan mit es hogy kell csinalja hogy gyorsabb legyen kulombozo hejeken,a kopmjuter alassa szerint.Kimivel nem szukseges eszt csinalni.O mindig emgtalalja a megoldast.

Norbert Haug:Nezve az egyut munkankat ami 5 evig tartot, ugy nezem pozitiv volt.Legalabb ket VB cimet nyertunk volna.Egyszer 2 pontra veszitetunk 2003-ban, de ugy gondolom a motor bukas volt egyike az okoknak amiert nem sikerult.Enelkul megcsinalta volna.2005-ben is megcsinala volna.A motrok nem voltak ojan jok es megbizhatoak mind amienek most.Az hogy Kimi a csapatunknal nyert volna 2 VB cimet igazsagos eredmeny lett volna szamara.Joba vagyunk es bisztos vagyok benne hogy o is eszt nyilatkozna.

Nico Rosberg:Egyszeruen hihetetlen hogy a csapat eszt tette vele annak elenere hogy 2010-re is volt szerzodesre.Nagyon sok penz lehet jatekban ha Kimi meg mindig nyer futamokat annak elenere hogy a szerzodesenek vege.You have to pay the salary and the fine plus whatever else along that.Nem ugy latszik hogy Kimit ez feldobta.Mas nagyon eroszakosan venne aszt hogy a csapatnak mar nincs szuksege rad es arra is kesz hogy fizesen nagy summakat ezert.Kimin ugy latszik hogy nem zavarja.Ha ez velem tortent volna meg akkor nagyon szivos lennek.

David Coulthard:Nagy veszteseg lenne ha Kimi rallyra cserelne a forma1-et.O egy egyeniseg meg akkor is ha o csendes es zarkozot.O egy nagyszeru,nagyszseru versenyzo, de nem fog odamenni es motivaljon 600 alkalmazotat.A McLaren a legjobb hej lenne neki mert o gyors de nem vasari.Ehez ott van Lewis, es nagyon szeretnem latni Lewist, Kimi ellen.

Jonathan Noble:Egy csapat belsoembere aszt mondta,az eredmenyeket figyelve,hogy Raikkonen megint ojan dolgokat csinal egy bonyolult pilotafulkeben ami hihetetlen,nehezen hiszi el.E felet megy,elmeletileg, az F60-as kepes lenne jol menni jo kezek alat, es a Finn utobii reemek kihivasai egy bizonyitek arra hogy a  fonokei tevedtek.

Felipe Massa:O nem egy ojan ember aki konyen adja baratsagat.De Raikkonenel remek kapcsolatom volt,szakmabeli.Mindig segitetuk egymast a munkaban.Es meg egy dologban beleegyezek:2007-be o volt a VB, de 2008-an semmit sem valtozot,nem var el semmit,nem szimlel.

Stefano Domenicali:Ugy tekintek Raikkonenre,mindenel kapcsolatban,egy szinvonalban Fernandoval,Felipevel,Lewisal.Es ez mert valtozot?Mert ugy gondolom hogy a caspatunknak,Ferrarinak,szuksege van egy ojan emberre aki Schumaherre hasonlit,a csapat kacsolatahoz.Kimi nagyon gyors, nagyon versenykepes de ugyanakkor nagyon zarkozot,magaba bujva.Ez nem egy hatar es nem egy hiba:ez az o alkata.Egy nyero kocsival tokeletes volt.de egy oljan kocsival amin meg javitani kell, es egy csapatal amit vezetni kell,hiszem hogy Alonoso kivalonn.Eszt elmagyaraztam Raikkonenek:nem volt boldog de megertete.

Azert ez kicsit durva amit S.D mondot

NA es itt vannak angolul:

Martin Whitmarsh: "Kimi is a fantastic driver, and I like him and know him well. He was with the team for five years. He is quick, he is committed and I think he probably would be very committed to beating Ferrari in the future - knowing him. All these are attractive things with Kimi. He is not political. He is absolutely straightforward - what you see is what you get with Kimi. And on top of that everyone knows that he is a winning driver. I think he has been underestimated technically. He is a very good racing driver and I think he would fit well in this team, if we choose to go down that route."

Marc Gene: "I want to take this advantage and thank Kimi Räikkönen for his phenomenal work during the three years he has been with us. He will leave Ferrari after the season ends but will leave so that everyone is in a good mood. He is not just only a top driver, which is a clarity, he is much more: a unique driver. He drives really well at the moment. As a person Kimi is very special. He has always been the way he is and being a driver in F1 hasn't changed him a bit. I have a really good relationship with Kimi. We often go to eat together. He is one of those persons to whom you can talk about all kinds of things, not just our work. I for one will be missing him when we start working next season. It would be a great loss to F1 if Räikkönen wouldn't be on the starting grid in 2010."

Andrea Stella: "Kimi was able to do so many things behind the wheel that our engineers' advice wouldn't have been of help there. In that sense Kimi is better than Michael Schumacher. When I was working as Michael's data engineer we always had to tell him accurately how he could drive faster in different corners according to the computer. With Kimi you don't need these kind of advice. He finds the solutions himself."

Norbert Haug: "Reflecting on our co-operation which was five years, I think that it was positive. We should have won at least two world championships. I have to say we missed one with two points in 2003 but I think an engine failure was one of the reasons, so without that he could have done it. In 2005 he could have done it, in fairness. The engines at that stage were not as good and reliable as they are now. To have Kimi in our team winning two world championships would certainly have been a fair outcome for him. I have a good relationship with him and I'm sure he would say the same."

Nico Rosberg: "It's totally unbelievable that the team throws Kimi out even though he has a contract. There has to be a lot of money in the game when Kimi wins races and still his contract is terminated. You have to pay the salary and the fine plus whatever else along that. It doesn't seem to have shaken Kimi up. For someone else it would have been a really tough place to accept that the team no longer wants you and is ready to pay big bucks for that. Kimi doesn't seem to care at all. That's his strength. If it would happen to me it would be really tough."

David Coulthard: "It would be a loss if Kimi moves out of F1 to rallying. He is a character, even though he is quiet. Kimi is an introvert. He is a great, great driver but he is not going to go and motivate a set of 600 employees… McLaren would be the best place for him because he is quick but not commercially. Lewis Hamilton is there for that, and I want to see Lewis against Kimi."

Jonathan Noble: "One team insider suggested that, looking at the data, Raikkonen has once again been doing things in the cockpit of a very difficult car that they can hardly believe. He is going beyond what, theoretically, the F60 would be capable of in normal hands as though the Finn's last great act of defiance is to prove to his former bosses that they were wrong."

Felipe Massa: "He's not the kind of guy who easily gives you his friendship, he doesn't offer intimacy. But with Raikkonen I had a very good relationship, very professional. We always helped each other at work. I concede him another thing: he was WDC in 2007, but in 2008 never changed his behaviour, he didn't pretend anything."

Stefano Domenicali: "I consider Raikkonen, in absolute terms, at the same level of Fernando, Felipe, Lewis. So, why this change? Because I'm sure our team, Ferrari, needs a man more similar to Schumi, as for the relationship with the team. Kimi is very fast, very competitive but also very closed, introvert. It's not a limit and not a guilt: it's his temper. With a winning car, he was and he is perfect. With a car to fix and a team to direct, I believe Alonso is superior. Thiis I explained to Raikkonen: he wasn't happpy but he understood."

Remelem nem nagyon beszeltem felre es tudom... :blush: kicsit hoszu....

2009. Október 13, 17:36
Válasz #274

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
O0
: 2009. október 13. - 17:19:29
Akkor biztos a kóddal csináltam rosszul!
Köszi azért!

Szívesen! :)

2009. Október 13, 17:20
Válasz #273

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
 O0
: 2009. október 13. - 17:19:29
Te Google Videóként raktad be, és ez nem volt jó.  A kód is rosszul van kimásolva, de van egy leírás itt a fórumban a videós topicnál. :)

Szóval most jó a videó. :) O0

Akkor biztos a kóddal csináltam rosszul!
Köszi azért!

2009. Október 13, 17:14
Válasz #272

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Persze itt a link(remélem ez működik, mert f-1 liven nem mindíg)

http://www.f1-live.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=13414&Itemid=1

Nagyon jó kis videó szerintem!
Az a gáz h én ezekhez nem nagyon értek!Pedig próbáltam....

Köszi!

Te Google Videóként raktad be, és ez nem volt jó.  A kód is rosszul van kimásolva, de van egy leírás itt a fórumban a videós topicnál. :)

Szóval most jó a videó. :) O0

2009. Október 13, 08:01
Válasz #271

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Persze itt a link(remélem ez működik, mert f-1 liven nem mindíg)

http://www.f1-live.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=13414&Itemid=1

Nagyon jó kis videó szerintem!
Az a gáz h én ezekhez nem nagyon értek!Pedig próbáltam....

Köszi!

2009. Október 12, 19:58
Válasz #270

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Tina, a kódot rosszul illeszteted be, de ha megvan még a videó linkje, akkor beillesztem. :)

2009. Október 12, 11:47
Válasz #269

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=YxPjRwRbUZU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=YxPjRwRbUZU</a>
Videó szeretne lenni..remélem sikerül! :)
De úgy látom nem nagyon jön be kép! :crybaby:
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 13, 17:11 írta Cole »

2009. Október 10, 18:18
Válasz #268

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Replica, hagyjál már az IRC-vel, Massadat küld oda ne Kimit! Nem is értem neked ez miért fáj, ha Kimi WRC-be megy. Látom ahol csak tudsz belekötsz mindenbe, hogy KImi ilyen szarul menne a Wrc-be inkább  a kisebb kategóriába menjen.

Miért, az IRC sokkal szinvonalasabb, mint a WRC. Mostanában egészen biztosan.

2009. Október 10, 14:35
Válasz #267

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Replica, hagyjál már az IRC-vel, Massadat küld oda ne Kimit! Nem is értem neked ez miért fáj, ha Kimi WRC-be megy. Látom ahol csak tudsz belekötsz mindenbe, hogy KImi ilyen szarul menne a Wrc-be inkább  a kisebb kategóriába menjen.

Coulthard kijelentésén nagyon meglepődtem, mondtam is hogy ezt biztos ő mondta. Teljesen igaza van, nagy veszteség lesz, Kimi még rá ér visszavonulni, ráadásul ne így vonuljon vissza. Szeretném ha a Ferrainak megmutatná kit is rúgtak ki, és verné őket és ami a legeslegjobb lenne és én akkor meg is nyugodnék ha világbajnok lenne jövőre. Nekem nagy elégtétel lenne, és az hogy Montzika meg Domika belepusztulna hogy mekkora barmok voltak, és én rohadtul fogok röhögni rajtuk,hogy mekkora lúzerek!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Október 09, 19:40
Válasz #266

alizka

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
    • Jenni Dahlman
Hát ilyet se mondtam még, de igaza van! :D :)
Kimi az egyik legnagyobb sztárja a F1-nek.
De egyszer meg úgyis visszavonulna ha most még nem is, szóval... :)
" α zsєηι кιszámíthαtαtlαη.....soк miηdєηt lєhєt moηdαnι кιmιяє,dє αzt ηєm hogy ιpαяos " ♥

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek