Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Räikkönen  (Megtekintve 367153 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Szeptember 24, 08:22
Válasz #205

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Nagyon jók a képek...köszi Márti, h megosztottad velünk!:)
Ezeket még nem is láttam!Nekem van róla egy egész kicsi kori kép(mikor még csecsemő) majd felteszem!
: 2009. szeptember 24. - 08:15:05
Ime ;)Itt még őszinte volt az a vigyor ;D

2009. Szeptember 23, 21:05
Válasz #204

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Találtam Kimiről kis kori képet, tök cuki rajta, tesójával van, a kisebbik Kimi! :cheerful_h4h:

Le sem tagadhatná a tesóját, hasonlítanak nagyon.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Szeptember 11, 17:37
Válasz #203

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Az egy jogos büntetésből adódó győzelem volt. Ha meg nincs a hungaroringi elfüstölés, akkor fölényesen nyeri a vb-t ;)

Jól mondod,Ha nincs...de sajnos volt!
És ezen változtatni se Te se Én se seinki nem tud!

2009. Szeptember 11, 10:12
Válasz #202

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése

Amúgy meg ha ott Massa nem kap egy ajándékgyőzelmet...még ilyen izgalmasabb se lett volna szezonzáró!
Az egy jogos büntetésből adódó győzelem volt. Ha meg nincs a hungaroringi elfüstölés, akkor fölényesen nyeri a vb-t ;)

2009. Szeptember 11, 07:16
Válasz #201

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nem annyit, amennyit a Hungaroringen vesztett, ugyanis 10 pontot bukott, míg Spa-ban eleve 3. volt. Kimi falhoz vágódása után 2. helyen.

Jól van akkor...Írd ezt is Kimi számlájára!
Amúgy meg ha ott Massa nem kap egy ajándékgyőzelmet...még ilyen izgalmasabb se lett volna szezonzáró!

2009. Szeptember 10, 22:05
Válasz #200

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése

Meg ha azt nézzük Massa mekkorát profitált a tavalyi Belga GP-ből? :o
Nem annyit, amennyit a Hungaroringen vesztett, ugyanis 10 pontot bukott, míg Spa-ban eleve 3. volt. Kimi falhoz vágódása után 2. helyen. :)
: 2009. szeptember 10. - 22:03:36
Replica! Te komolyan visszaolvasod amit írsz? Te most mit hozód fel a ringet, hogy Massa elfüstöl, és Kimi ezért dobogóra került. hát ki beszélt itt erről, semmi lényege nincs. nehogy már Kimi miatt legyen ez is, mert a dobogóra merészelt felállni, mikor a csapattársa elfüstöl Biztos Kimi miatt füstölt el?
Rohadtul nem ugyan az! meg mi az hogy nem volt meg a sebessége a brazilon, hát te úgy elvagy tévedve, mint a hófehérke a sötét erdőben!  :D
Profitált???? Ez most komoly!!!! Massa miket profitált???!!! Nehogy már ő semmit sem!!!
Mondom ilyen kis hülyeségekkel kötsz belénk, aminek értelme nincsen!!
Ezek szerint te nem olvasta vissza, hogy mire hoztam fel a Hungaroringet, ugye? ;)
Tina felhozta Franciországot, erre kontráztam a Hungaroringgel. :)
Láttad te a 2007-es Brazil köridőket?  :)

2009. Szeptember 10, 21:26
Válasz #199

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Replica! Te komolyan visszaolvasod amit írsz? Te most mit hozód fel a ringet, hogy Massa elfüstöl, és Kimi ezért dobogóra került. hát ki beszélt itt erről, semmi lényege nincs. nehogy már Kimi miatt legyen ez is, mert a dobogóra merészelt felállni, mikor a csapattársa elfüstöl Biztos Kimi miatt füstölt el?
Rohadtul nem ugyan az! meg mi az hogy nem volt meg a sebessége a brazilon, hát te úgy elvagy tévedve, mint a hófehérke a sötét erdőben!  :D
Profitált???? Ez most komoly!!!! Massa miket profitált???!!! Nehogy már ő semmit sem!!!
Mondom ilyen kis hülyeségekkel kötsz belénk, aminek értelme nincsen!!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Szeptember 10, 21:20
Válasz #198

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Replika! A hungaroringes eset tudtommal Massanak Technikai problémája volt...az h Kimi ott felugrott a dobogóra az nekem köszönhető...mert körökön át azért imádkoztam h csak a dobogón láthassam őt :)Szóval azért akár engem is hibáztathatsz...habár nem babonáztam meg Massa motorját! :D

Meg ha azt nézzük Massa mekkorát profitált a tavalyi Belga GP-ből? :o

2009. Szeptember 10, 21:14
Válasz #197

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Replica! Kimi nagyon is viszonozta azt a győzelmet. Massa ölébe is hullott pár olyan győzelem amit egyáltalán nem ő érdemlet meg, mondjuk francia, mondjuk belga, és az hogy hogyan engedte el, hát könyörgöm cseszd le Kimit, hát ki nem ment tempósan, hát a Massád, nehogy már Kimi felvegye Massa tempóját, miközben ő azért nyomta mint az állat hogy Hamit utolérje, hogy így is lopja a pontokat és a te kis Massad-nak segítsen.Nem is értettem Massa miért nem nyomja, és mikor látta Kimi, hogy nem tudja Hamit utolérni, akkor lassított, de Massa nem volt sehol, és így kellett neki megoldania. Replica számomra már kiderült, hogy te utálód Kimit, és ahol lehet belekötsz, ja meg belénk, és hergelsz minket. De én már csak nevetek amiket írsz, mert aki olyat állít hogy mák vb vannak,  nem is tudom hogy te mit nézel, de nem az f1-et! Hát mindenhez kell szerencse hogy sikeres legyél, nem is értelek, minden egyes sportágban, az élethez kell a szerencse, és ugyan úgy küzdesz tovább, Kimi is megküzdött, hát nem értem miért mondod mák vb-nek. Ahogy Andris is írta nincsen mák vb, pedig ő nem Kimi drukker. Szerintem ezzel a beszólásoddal eléggé leírtad magad, legalábbis nálam!
Nem gondolod komolyan, hogy a Franciaországi győzelmet Kimi saját maga adta át? ;D
Arra ott van a Hungaroring, amikor Massa az első helyről esett ki és pontot sem szerzett, és ebből pl Kimi profitált, ezért állhatott fel a dobogóra. ;)
Ezek nem csapatutasítások, hanem szerencsétlenségek.
Gondolod, hogy Kiminek a 2007-es Brazil futamon megvolt az a sebessége, amivel utolérhette Massát, aki az elején elhúzott? Nem volt, csak Massa fokozatosan vett vissza a tempóból, így úgy tűnt, mintha Kimi utolérte volna, ezt a köridők is alátámasztották. :)

: 2009. szeptember 10. - 21:12:46
Replica! Elárulhatnád, ha persze nem titok, hogy te valójában milyen drukker is vagy..!?..  ;)

Nem az a baj hogy ócsárolod Kimit, hanem hogy jogtalanul..:)
Massának szurkolok.

Nem ócsárolom Kimit, hanem ha kell, akkor őt is, mint mást kritikával illetek. Sorold már fel légy szíves, hogy mik azok a jogtalan kritikák, amiket tőlem kapott. :)

2009. Szeptember 10, 20:52
Válasz #196

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Replica! Elárulhatnád, ha persze nem titok, hogy te valójában milyen drukker is vagy..!?..  ;)

Nem az a baj hogy ócsárolod Kimit, hanem hogy jogtalanul..:)

2009. Szeptember 10, 20:50
Válasz #195

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Persze, hiszen rajongóként te sem viseled jól a Kimit ért kirtikákat.. ez természetes, de ettől nég nem ócsárolás.

Miért?Te jól viseled ha Massat "kritizálják"?Sztem te sem....
Sajnos én minden hsz-ban elég sok iróniát, kárörvendést, és ellenségeskedést látok!(Mármint amiknek köze van Kimihez)
Te is védelmedbe veszed a kedvenced, más is...ebben nincs is baj, csak nem mindegy h milyen körítéssel tálalod! :)

2009. Szeptember 10, 20:35
Válasz #194

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Replica! Kimi nagyon is viszonozta azt a győzelmet. Massa ölébe is hullott pár olyan győzelem amit egyáltalán nem ő érdemlet meg, mondjuk francia, mondjuk belga, és az hogy hogyan engedte el, hát könyörgöm cseszd le Kimit, hát ki nem ment tempósan, hát a Massád, nehogy már Kimi felvegye Massa tempóját, miközben ő azért nyomta mint az állat hogy Hamit utolérje, hogy így is lopja a pontokat és a te kis Massad-nak segítsen.Nem is értettem Massa miért nem nyomja, és mikor látta Kimi, hogy nem tudja Hamit utolérni, akkor lassított, de Massa nem volt sehol, és így kellett neki megoldania. Replica számomra már kiderült, hogy te utálód Kimit, és ahol lehet belekötsz, ja meg belénk, és hergelsz minket. De én már csak nevetek amiket írsz, mert aki olyat állít hogy mák vb vannak,  nem is tudom hogy te mit nézel, de nem az f1-et! Hát mindenhez kell szerencse hogy sikeres legyél, nem is értelek, minden egyes sportágban, az élethez kell a szerencse, és ugyan úgy küzdesz tovább, Kimi is megküzdött, hát nem értem miért mondod mák vb-nek. Ahogy Andris is írta nincsen mák vb, pedig ő nem Kimi drukker. Szerintem ezzel a beszólásoddal eléggé leírtad magad, legalábbis nálam!

2009. Szeptember 10, 20:29
Válasz #193

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Kimi szurkoló szemmel annak tűnt...de mind1!
Nevezhetjük kritikának...folytonos negatív kritikának! :-\
Persze, hiszen rajongóként te sem viseled jól a Kimit ért kirtikákat.. ez természetes, de ettől nég nem ócsárolás.

2009. Szeptember 10, 16:21
Válasz #192

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nem ócsárolom, ez max kritika, nem ócsárolás.

Kimi szurkoló szemmel annak tűnt...de mind1!
Nevezhetjük kritikának...folytonos negatív kritikának! :-\

2009. Szeptember 10, 15:35
Válasz #191

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Ergó Kimi a hibás?!Hát nekem ez tök eggyértelműen egy hibázttásnak tünt!
Nem én taáltam ki, Te irtad!

De nekem amúgy tök mind1...megtörténtek, ezen változtatni senki sem tud!
Sajnálom h ebben már megint nem tudunk közös nevezőre jutni!
Te Massat bálványozod, és Kimit ócsárolod, próbálod őt ellenszenvesnek beállítani...Én Kimit, és ellentétben veled Én nem okolok senkit azért ha Kiminek nem úgy jönnek össze a dolgok ahogy azt én szeretném!

Nem ócsárolom, ez max kritika, nem ócsárolás.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek