Replica! Kimi nagyon is viszonozta azt a győzelmet. Massa ölébe is hullott pár olyan győzelem amit egyáltalán nem ő érdemlet meg, mondjuk francia, mondjuk belga, és az hogy hogyan engedte el, hát könyörgöm cseszd le Kimit, hát ki nem ment tempósan, hát a Massád, nehogy már Kimi felvegye Massa tempóját, miközben ő azért nyomta mint az állat hogy Hamit utolérje, hogy így is lopja a pontokat és a te kis Massad-nak segítsen.Nem is értettem Massa miért nem nyomja, és mikor látta Kimi, hogy nem tudja Hamit utolérni, akkor lassított, de Massa nem volt sehol, és így kellett neki megoldania. Replica számomra már kiderült, hogy te utálód Kimit, és ahol lehet belekötsz, ja meg belénk, és hergelsz minket. De én már csak nevetek amiket írsz, mert aki olyat állít hogy mák vb vannak, nem is tudom hogy te mit nézel, de nem az f1-et! Hát mindenhez kell szerencse hogy sikeres legyél, nem is értelek, minden egyes sportágban, az élethez kell a szerencse, és ugyan úgy küzdesz tovább, Kimi is megküzdött, hát nem értem miért mondod mák vb-nek. Ahogy Andris is írta nincsen mák vb, pedig ő nem Kimi drukker. Szerintem ezzel a beszólásoddal eléggé leírtad magad, legalábbis nálam!