Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Alonso: Piquet-nek fejlődnie kell!  (Megtekintve 945 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Február 08, 12:59
Válasz #1

rew

• **
  • Információ Nem elérhető
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Fernando Alonso szerint ahhoz, hogy a Renault idén mind a két fronton maximálisan helyt álljon, kitűnő csapategységre lesz szükségük.

A Renault kétszeres spanyol világbajnoka, Fernando Alonso idén nagy célokat állított maga, és csapata elé.

Alonso eltökélt szándéka, hogy megszerezze harmadik bajnoki trófeáját a Forma-1-ben, és a Renault újra konstruktőri címnek örülhessen.

Ha Fernando folyamatosan gyors tud lenni az R29-el, és futamokat is nyer, még az sem garancia arra, hogy az istálló a szezon végén első lesz a konstruktőri táblázaton.

„Ehhez nem csak én, hanem a csapattársam, Nelson (Piquet) jó teljesítményére is szükség lesz.” – kezdte Fernando Alonso.

Tavaly a spanyol a nagy hajrájának, és persze a két futamgyőzelmének (Szingapúr, Japán) az ötödik helyen zárt. Piquet addig csak bukdácsolt, és képtelen volt megközelíteni csapattársát. Nelson, Alonso 61 pontjával szemben csupán 19 világbajnoki egységet gyűjtött.

„Idén ez nem lesz elég. Fejlődnie, és javulnia kell. Ahhoz, hogy a céljainkat elérjük, jól kell együttműködünk. Tavaly debütált, de idén más a helyzet. Ismeri a csapatot, és a pályákat is.” – tette hozzá Alonso.

Forrás: www.f1-live.hu

"17 éve versenyzek. Veterán vagyok, bár mindig a legfiatalabb voltam az összes versenyen." Fernando Alonso

Nincsenek hozzászólások ebben a témában. Szeretnél Te az első lenni?

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek