Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Alonsót nem érdeklik a nehézségekről szóló hírek  (Megtekintve 1346 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Január 30, 20:41
Válasz #3

rew

• **
  • Információ Nem elérhető
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Hát... neki legyen igaza, bár nem a legjobb indulás ez egy szezonnak.
De lesz ennél komolyabb problémája is:  :2funny:

Nelson Piquet nagyon határozott, ezúttal a brazil azt nyilatkozta, hogy idén gyorsabb lenne, mint a kétszeres világbajnok csapattársa.  :7:

Nelsinho-t nem kell félteni. A Renault brazil versenyzője tavaly debütált a Formula-1-ben. Nem sok kellett ahhoz, hogy a 2008-as szezon az első, és egyben utolsó legyen a számára.

Piquet nem tudott mit kezdeni a tapasztalt Alonso-val. Képtelen volt megközelíteni a világbajnokot.

Sokáig úgy tűnt, hogy egy év után távoznia kell a királykategóriából, hiszen a Renault csak halasztgatta a szerződéshosszabbítást.

Végül Nelson kapott még egy lehetőséget.

„Minden könnyebb lesz. Ott kezdem az idei évet, ahol abbahagytam a 2008-ast. Elhatároztam, hogy javítok a formámon, és kiegyensúlyozottabb leszek.  Szeretnék harcban lenni a világbajnoki címért. Ez nyilvánvalóan nagyban függ az autó teljesítményétől.” – mondta korábban.

Most a brazil egy újabb nyilatkozattal állt elő:

„Idén gyorsabb akarok lenni, mint Fernando.” – fogta rövidre Piquet.

Na hadd ne fűzzek ehhez kommentárt.  :uglystupid2:
Álmodni nem tilos, csak a nagyja nem válik valósággá

"17 éve versenyzek. Veterán vagyok, bár mindig a legfiatalabb voltam az összes versenyen." Fernando Alonso

2009. Január 30, 19:47
Válasz #2

tapaty

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
Hát... neki legyen igaza, bár nem a legjobb indulás ez egy szezonnak.
De lesz ennél komolyabb problémája is:  :2funny:

Nelson Piquet nagyon határozott, ezúttal a brazil azt nyilatkozta, hogy idén gyorsabb lenne, mint a kétszeres világbajnok csapattársa.  :7:

Nelsinho-t nem kell félteni. A Renault brazil versenyzője tavaly debütált a Formula-1-ben. Nem sok kellett ahhoz, hogy a 2008-as szezon az első, és egyben utolsó legyen a számára.

Piquet nem tudott mit kezdeni a tapasztalt Alonso-val. Képtelen volt megközelíteni a világbajnokot.

Sokáig úgy tűnt, hogy egy év után távoznia kell a királykategóriából, hiszen a Renault csak halasztgatta a szerződéshosszabbítást.

Végül Nelson kapott még egy lehetőséget.

„Minden könnyebb lesz. Ott kezdem az idei évet, ahol abbahagytam a 2008-ast. Elhatároztam, hogy javítok a formámon, és kiegyensúlyozottabb leszek.  Szeretnék harcban lenni a világbajnoki címért. Ez nyilvánvalóan nagyban függ az autó teljesítményétől.” – mondta korábban.

Most a brazil egy újabb nyilatkozattal állt elő:

„Idén gyorsabb akarok lenni, mint Fernando.” – fogta rövidre Piquet.

Na hadd ne fűzzek ehhez kommentárt.  :uglystupid2:
Hungarian Rubens Barrichello Fansite
http://www.barrichello.eu

2009. Január 29, 23:51
Válasz #1

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Nem egészen úgy kezdődik a 2009-es évad a Renault a számára, ahogyan azt eltervezték. A versenyautó a törésteszteken is fennakadt, és a pályán folytatott tesztek során sem mutatott elég jó formát.

A csapat kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso azonban egyelőre úgy véli, hogy a kezdeti nehézségek nem akkorák, amelyek miatt valódi gondban lenne a csapat. „A fontos az, hogy nem volt technikai problémánk. Az időeredmények nem fontosak jelenleg." -jelentette ki Alonso a tesztek kapcsán.

A spanyol vezető mindent megtesz annak érdekében, hogy a 2009-es évadban ismét a világbajnoki címért harcolhasson. A KERS bevezetése miatt a versenyző testsúlya nagyobb fontossággal bír, mint korábban bármikor, ezért a tél folyamán fogyasztó edzéseket iktatott be a programjába.

Alonso továbbra is bízik a csapatában, és úgy véli az igazi munka az utolsó két teszten vár a csapatra, amikor már előrelépésekre számít az autó sebességét illetően is. „Remélhetőleg ekkor az autó teljesítményében is sikerül előrelépéseket tennünk." -mondta Alonso.

Formula.hu

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek