Sziasztok!

Ezennel szeretnék elindítani a fórumon egy tippverseny játékot!
A tippversenyt egész szezon alatt fogjuk játszani!Futamról futamra!
A szezon végén én is "VB" -t hirdetek

Természetesen az lesz a "bajnok" aki a futamok során a legtöbb pontot szerzi meg. A győztes jutalma egy szezon végén egy kis meglepetés!

(A nyertesnek az utolsó futam után postázom nyereményét- hogy a nyeremény mit takar, az TITOK

)
A tippjátéknak fontos betartandó szabályi vannak, aki nem a megfelelő módon és időben tippel, annak sajnos nem tudom beszámítani az eredményeit!Kérek mindenkit a tisztességes, becsületes játékra! Legyünk minél többen, mert úgy izgalmasabbá válik a dolog!És persze egy jó megmérettetéssé, kihívássá válhat a számunkra!
A tippelés szabályai a következők:Mire kell tippelned?!A, Az időmérőn a legjobb köridőt megfutó pilóta nevére vagyok kíváncsi!(Tehát arra az 1 névre, aki a Pole-ból fog indulni szerinted) PL : Alonso
Helyes válasz esetén 1 pontot kapsz!
B, A vasárnapi futam első 3 helyen befutó pilóta nevére vagyok kíváncsi, sorrendben! Pl: 1: Alonso, 2: Hamilton, 3: Button
Minden helyes válasz esetén 1 pontot kapsz!
C, A vasárnapi futamon a legjobb köridőt megfutó pilóta nevét kell megtippelned! (Fastest Lap, Leggyorsabb kör, ahogy tetszik)
Helyes válasz esetén 2 pontot kapsz!
Értelem szerűen, ha mindent eltalálsz, egy versenyhétvégén akár 6 pontot is bezsebelhetsz! Nehéz, de nem lehetetlen!

Persze részpontokból is jól jöhetsz ki a játék végén!
Kérek minden résztvevőt, hogy csak ezekre adjatok választ, a többi helyezés úgysem számít, na meg h megkönnyítsétek a dolgomat a végelszámolásoknál!

Tippelésed tehát valahogy így nézzen ki :
Pole: Vettel
1: Vettel
2: Alonso
3: Massa
Leggyorsabb kör: Vettel
Kommenteket ne fűzzetek a tippek mellé! Pláne vita ne legyen egymás tippeléséből, különben a vita okozóját kizárom az adott hétvégéről!Minden játékos tippelését tiszteletben kell tartani!
Mikor kell tippelned?! (nagyon fontos ez is)Minden adott versenyhétvége előtti szerda éjféltől adhatod le tippedet (tehát most jövőhét szerdától érvényes a tipped) egészen az időmérő kezdetéig bezárólag. (jobbik esetben, ha az időmérő 14:00-kor kezdődik, akkor 14:00-ig adhatod le a tipped, azonban, ha nem a szokványos időben van nálunk az élő közvetítés, mint most Bahrein-ben (2010. 03.13 12:00-13:00)így evidens hogy szombat 12:00-ig tippelhetsz!
És a többi létező eltérő élő közvetítésnél szintén!
De erre mindig időben fel fogom hívni a figyelmeteket, nehogy megtévedjen valaki!
Aki nem az adott időintervallumon belül tippel, az a játékos úgyszintén kizárásra kerül!Persze természetesen, ha valakinek dolga van, és szerdától szombatig nem tud jönni fórumra előre láthatóan (mert ilyen ugye lehet), az leadhatja Hétfőn is vagy Kedden is, csak jelezze felém!Ilyenért azért ne maradjon ki senki a játékból!
Viszont a szombati időpont fix!Ott nem engedek!
A leadott tippjeiteket, az adott versenyhétvégéken vasárnap délután fogom összegezni!
Türelmeteket előre is köszönöm!
Még annyit, hogy az egyszer leadott tippeket, legyetek szívesek, ne módosítsátok!
Amennyiben kérdésed van a játékkal kapcsolatban, azt időben tedd fel!
Mindenkinek eredményes tippelést, és jó szórakozást kívánok!

Üdv: Tina
: 2010. március 07. - 16:33:44
Akkor holnap életbe lép a tippelés lehetősége a számotokra!
Szerdától, szombat délelőtt 10 óráig várom a tippeket a Bahreini nagydíjra a szabályoknak megfelelően!
Hajrá-hajrá
: 2010. március 09. - 19:19:18
Ja és még egy jó tanács!(Nem kötelező megfogadni)

Nem feltétlenül lesz mindig kifizetődő, ha valaki túlzottan elfogult!!!