Ez a futam bebizonyította milyen undorító ez a Vettel gyerek! Persze most szánja bánja bűneit, és bocsánatot kér! legalább annyi tartás van benne hogy elismeri hogy hibázott. Amúgy jó kis csata volt köztük, csak sajnos ez így feledhető, mivel nem volt fair Vettel. Kár érte, mert erről szól az F1! De annyi vigasztalt hogy nem tudott örülni az első helyének ahogy szokott! Én még nem láttam ilyen boldogtalan helyezetteket a pódiumon!
Tetszett hogy Vettel kínosan érezte magát!
Elegem van az ilyen sunyi emberekből akik áttaposnak embereken, mert az önös érdeke ez kívánja. Én szembe köpném magam ha ilyet művelek mint Vettel, én nem tudnák aludni, én is szeretek nyerni, de nem így, ha van megállapodás! Azért hozzá teszem Webber sem egy angyal, és neki is voltak szemét húzásai!
Hamiltont meg nem értem???!!!! Ha tudta mi folyik a háttérben és látta, halotta hogy Rosi volt a gyorsabb nála, jobb időket ment, a végén már tolta le a pályáról, akkor kérdem én miért nem engedte el, miért nem szólt Brawn-nak hogy elengedem mert gyorsabb és ennyi! Haminek van elég dobogós helyezése, és ha nagy barátok Rosbival, akkor nem értem?
És nem kell hogy rosszul érezze magát, és nem alázták volna így meg magukat, ciki volt most ez a merci csapat!!! Nem értem, és nem kéne most haminek szarul éreznie magát, de ő most szarul van és elmondja nem őt illetné a 3.hely! nem értem!!!??? Tudom ezek nehéz döntések és nehéz dönteni, mert lehet h az a 3pont a vb címébe kerülhetne. ezt is értem. Csak néha kéne azért a szívre is hallgatni. Sajnos a pénz és a politika nagy úr, hatalmasabb mint az gondolná az ember!!! Szomorú!
A lotus most nem hozta formáját, de én nem írom le őket mint egyesek, már temetik főleg a saját szurkolóik, nevetséges. Kimi ahhoz képest jó tempot ment ha légüres térbe került, most küzdött a drága minden egyes helyezésért. most nem volt könnyű dolga mint múlt héten. És ez a 3 rajthelyes büntiért is kár, de ahogy mondta " ez van" ezt kellett szeretnie!Grosi is pontot szerzett ez is jó hír igaz mint Massa szürke kisegerek voltak de legalább mentek és pontot szereztek! majd Kína!
Hami meg megmosolyogtatott azzal hogy beállta a Mclaren boxába, hát igen a megszokás, a rutin,meg az a sok sok év neveltetés! Ez megmosolyogtató pillanat volt!