Ahogy mondtam dupla szerencsével látták el Vettel a vasárnapi versenyen. Hiába kiesés, mi az neki ha kétszeresen visszakapja szerencsében? Elromlik a Kers-e és csak úgy idő közben megjavul, hát beszarok bezzeg Webbernek nem javult meg, és az hogy ilyen undorító módon kiszedjék Webbert megint a versenyből. Mindig webbernél történik ilyen ez olyan érdekes. Ez már szerintem nevetséges, és még jó hogy összeesküvés elméleteket gyártanak a szurkolók, nem hiába. Hála Istennek az elszabadult kerék nem okozott katasztrófát így is nagyon szerencsésen megúszta bordatöréssel és csuklótöréssel az operatőr, jobbulást kívánok neki.
És az hogy Bianchi motorja megadta magát hát nagyon régen láttam ilyet már a forma1-ben hogy a motor elfüstöl és lángol, és az hogy elgurult hátrafelé az autó hát nagy baki és hihetetlen mázli hogy ebből sem történt baleset katasztrófa.
A merci csapat nagyon meglepett hogy megint így eltűntek és hogy megint előjöttek a gumi problémák, hát igen a robbanós gumi feküdt, hát ezt nagyon be bukták!
Massa is nagyon peches ember, nem is értem ezt ,hogy ennyire rossz emberek vagy mi miért sújtja ennyi pech és szerencsétlenség egyes embereket nem értem! Hamilton is kapja még a pofonokat, egy valaki nem akinek már kijárna és nem ellenszenvből mondom de ő egy sunnyogó ember és így nem fair hogy állandóan mázlifaktorozik! És tudjátok mit nem értek hogy sokan Alonsot mázlifaktrozzák és le mákkozák miközben ha belegondolnak ő is kapja a pofonokat hány vb-t bukott el? És az hogy a Ferrari nem úgy muzsikál ahogy kéne, még nem nyert velük bajnokságot! Akkor miért mákozzák!
és olvastam a kimi szurkolokat is és most mindenki a Lotust szídja, hogy megint elbénázták. Hát nem értek vele egyet könnyű szídnia csapatot, de ha nem lett volna sc akkor kimi sehol nem lett volna, sőt ha Webber nem esik ki akkor csak harmadik vagy negyedik lett volna. Persze mák volt hogy Hami és webber hátraestek, de nézzük már reálisan, nem nyerte volna meg, perzse mi lett volna ha nem jön már ki lágyért, és ha elfogyott volna a gumi akkor meg azért szídják a csapatot. Örülnünk kéne hogy ők voltak a leggyorsabbak a futamon és ott vannak a dobogón, sok pontot szereztek, alonson hozott pontot és Hamin is. tény Vettelen nem de már szerintem ennyi volt ez az év is és már csak a konstrüktőri 3helyért kell harcolni és azért sok sok pontot szerezni a lotusnak! Grot is bántották h miért nem engedte el hamarabb balbla bla mondom néhány kimi szurkoló nem lát az elvakultságtól, sőt Kimi nem szereti ezt a megoldást ő mindig elmondja nem kell csapatutasítás önerőből szeretné megelőzni, igen de a csapat érdek és az idő ilyenkor ellenség, így be kell áldozni aki rosszabul áll a vb listán. Nem fair néha ez a sport, de ez a sport ilyen!