Magyar Nagydíj, - Időmérő edzésPoz. Pilóta Csapat Idő Hátr.
1. Lewis Hamilton Mercedes 1m19.388s
2. Sebastian Vettel Red Bull-Renault 1m19.426s +0.038s
3. Romain Grosjean Lotus-Renault 1m19.595s +0.207s
4. Nico Rosberg Mercedes 1m19.720s +0.332s
5. Fernando Alonso Ferrari 1m19.791s +0.403s
6. Kimi Raikkonen Lotus-Renault 1m19.851s +0.463s
7. Felipe Massa Ferrari 1m19.929s +0.541s
8. Daniel Ricciardo Toro Rosso-Ferrari 1m20.641s +1.253s
9. Sergio Perez McLaren-Mercedes 1m22.398s +3.010s
10. Mark Webber Red Bull-Renault idő nélkül
Q2
11. Adrian Sutil Force India-Mercedes 1m20.569s +0.791s
12. Nico Hulkenberg Sauber-Ferrari 1m20.580s +0.802s
13. Jenson Button McLaren-Mercedes 1m20.777s +0.999s
14. Jean-Eric Vergne Toro Rosso-Ferrari 1m21.029s +1.251s
15. Pastor Maldonado Williams-Renault 1m21.133s +1.355s
16. Valtteri Bottas Williams-Renault 1m21.219s +1.441s
Q1
17. Esteban Gutierrez Sauber-Ferrari 1m21.724s +1.374s
18. Paul di Resta Force India-Mercedes 1m22.043s +1.693s
19. Charles Pic Caterham-Renault 1m23.007s +2.657s
20. Giedo van der Garde Caterham-Renault 1m23.333s +2.983s
21. Jules Bianchi Marussia-Cosworth 1m23.787s +3.437s
22. Max Chilton Marussia-Cosworth 1m23.997s +3.647s
Hozzászólás összevonva: 2013. Július 27, 16:10
Sajnos Kimi számára nem úgy alakultak a dolgok, hát egy Ferrari szendvicsben van ami nem jó, főleg hogy jól rajtolnak, és gyorsak, míg egy két kör kell a lotusnak hogy felvegye a tempot. KImi mérnőke azt mondta hogy "Tudom, hogy nem voltál ma elégedett az autóval, de nem rossz eredmény ez."
De Romain-nak gartulálok! jó lett volna ha ő nyeri az időmérőt ha már Kiminek nem sikerült, neki szorítottam, de jó a harmadik hely, remélem megnyeri valahogyan mert nagyon de nagyon nem szeretném ha Vettel vígan behúzná a magyar nagydíjat is! Ezért is örültem hogy Hamilton-é a pole! Neki is gartula,ügyes volt. nagyon kíváncsian várom hogy holnap elfogy e a merci alatt a gumi. Webber ezt megint beszívta, olyan érdekes hogy Vettelnek soha nincs gond ha van megoldodik magától. Ilyen mákos gyereket én még nem láttam.
Sajnos én most nem tudtam kimenni a ringre, de csütörtöktől kint vagyok a szállodák előtt és vadászok az autogrammokra, jó itt a szállodák előtt a hangulat a többi rajongóval, sikerült ma reggel sok pilótával találkoznom és dedikáltak nekem, akit nagyon de nagyon szeretném hogy aláírjon az sajnos nem jött össze,még esélyt sem ad nekünk rajongóknak, Kimi mélygarázsba megy és ki is onnan jön, tegnap úgy húzott el autóval előttünk mellettünk hogy köpni nyelni nem tudtunk még a fényképező gombját sem tudtuk lenyomni, és direkt még a gázra is lépett ahogyan kihajtott és szerintem mosolygott rajtunk hogy haha meglógtam előletek.
Pénteken kicsit dühös voltam rá és csalódott meg elvesztettem a lelkesedésemet, de ma reggel legalább másoktól kaptam, így erőre kapott a lelkesedés! Tudom Kimi ilyen értem és értek mindent, csak .. mindegy.
Ma reggel nem volt könnyű dolga mert dugó alakult ki így kénytelen volt megállni, mindenki megrohamozta az autót, de még ránk se nézett a securitisek arrébb állítottak minket az autósokat is hogy Kimi haladhasson, egyszerűen nem ad dedikálást, és Alonso a másik ő olyan sunnyogva megy ki a szállodából, vagy megy be a mélygarázson keresztül hogy szinte senki nem látja, én sem ma is sunyin kihasználva hogy Massa adott dedikálást a szálloda előtt mindenki ráfigyelt, ő meg szép csendben elment mellettünk autóval a mélygarázsból kihajtva.
Eric Boullier még tegnap reggel megkérdeztem, hogy Where is Kimi? ő meg válaszul azt adta hogy "sleep" Jó fej volt ma reggel is oda tudtam menni hozzá és adott autogrammot, meg másnak is mosolygott néhányan kérdeztek tőle valami vagy mondatk ő válaszolt nekik. Én tegnap meglepődtem hogy válaszolt nekem és még rám is nézett ez rendes volt tőle. És ami szép hogy tök jó fej emberekkel, rajongókkal találkoztam, ismerkedtem meg, nagyon szimpatikusak, és jó volt beszélgetni a "hobbinkról" az F1 ről, megértettük egymást , jó olyanokkal találkozni akik ugyan úgy rajonganak mint én, és tapasztalatokat, élményeket mesélünk és jó hallgatni, hogy ki melyik pilótával találkozott stb. Így nem annyira fáj hogy nem tudtam most sem kimenni a ringre.Csak azt sajnálom hogy megint eltelt és vége lesz ennek az egész feeling-nek itt Budapesten és visszatérnek a szürke hétköznapok, és megint egy évet kell várni.