Csak a SC miatt volt a futam esetleg érdekesebb, nézhetőbb. Elég bénák voltak a pályamunkások, komolyan mondom, mikor a szétfoszlott gumiabroncs maradékokat szedte össze a csávó, meg nem azt az oldalt oltották ami éget, hihetetlen, meg hogy csak úgy bejön egy böszme Jeep vagy mi.
Remélem ez volt az utolsó Koreai futam!
A futam hőse legjobbja az nem más volt mint Hulk! Gratulálok nekik szép volt és csapatnak is!
Öszintén én Kimit nem vártam dobogóra, és meglepődtem a sok troll mondja mert szerencséje volt, igen az volt, (csak Vettelnek lehet?) amivel élt és kihasználta de nem az ölébe hullott az a második hely. a szerencsével is kell élni úgy lehet beváltani!
Olvastam ezt az egész Lotus Gro rádióbeszélgetéses történést, hogy most mi volt. Megmagyarázták, most van aki elhiszi van aki mást lát ebben, Mi az igaz? Azt csak az érintetek tudják. Ami feltűnt, hogy fura volt Kimi a dobogón még a nagy spanjával sem beszélt! Megértem Gro érzéseit, nem könnyű világbajnok csapatársaként teljesíteni főleg ha Kimi az (aki nem nagyon barátkozik) Tényleg megértem, csak ahogy viselkedett a pályán most az nem volt szép!