A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) húsz másodperces időbüntetésben részesítette a Toro Rosso francia versenyzőjét, Jean-Eric Vergnet, aki a futam utolsó körében ütközött Esteban Gutierrezzel. A fiatal pilóta ezzel a tizenkettedikről a tizenhatodik helyre került.A büntetés következtében Vergne eredeti helyezését (tizenkettedik pozíció) a Ferrari brazil pilótája, Felipe Massa örökölte meg, míg a tizenharmadik helyezés az eset ?kárvallottjának? jutott. A szövetség ítélete a Kimi Räikkönent helyettesítő Heikki Kovalainent, és a Fornce India skót pilótáját, Paul di Restát is hozzájuttatta egy-egy plusz pozícióhoz.
Hozzászólás összevonva: 2013. November 18, 13:49
Unalmas volt ez a futam, de nagyon!
Romain-nak örülök hogy második lett, sajnálom hogy Kova nem szerzett pontot.
Mint mindig szidják a Lotust ezért és bénázzák Kovát! Ehhez csak gratulálni tudok!
Sajnos a Lotus már nem az a csapat aki volt, teljesen szétestek, egyszerűen, nem tudják mit csináljanak, lehet érezni feszültség van, sajnos a rohadt pénz a fő oka ennek, pedig jól indult a szezonjuk, és sajnálom hogy tönkre cseszte ez a bizonytalanság a csapatot! És hogy Kimin csattant néha ez a feszültség, ami ezt eredményezte amit látunk! Szerintem meg lett volna a harmadik hely a Lotusnak, ha.... Csak mint tudjuk nincs ha!
Szomorú ezt látni hogy ahogyan az arany csillogott rajtuk, úgy kezdik elveszteni ezt a csillogást, és látszik hogy nagy Űr lett és lesz és már nem úgy fog jövőre fényleni az az arany az autón és a csapaton! És ezt nagyon sajnálom! Jók voltak együtt Kimivel, és kár hogy vége szakadt, így...!