Fura hogy Webber már nem lesz jövőre, és alig maradtak a régi pilótákból. Döbbenetes hogy megy az idő, még tizenévesen kezdtem nézni, nálam mindenki idősebb volt a f1 pilóták közül, most meg ...! Durva de nagyon!
Sajnálom hogy visszavonult és úgy hogy nem szerzett az idén győzelmet, pedig megérdemelte volna, de hát tudjuk Vettelke multi 12-öt játszott az idén, mert rekordokat, akart döntögetni, mivel neki számít!!!!
Ráadásul az előzési rekordot sem tudta beállítani Webber vagy Massa vagy Kimi! Ha Kimi nem esik ki rögtön abuban akkor meg lett volna neki!
Legalább Webber megszerezte az egyéni harmadik helyet, ennek örültem, ha már Kimi lelépett!
Hamilton-nak amilyen mákja volt 2008 brazíl futamon, most meg sorra kapj a pofonokat! már kétszer bukta el a harmadik egyénit!
Sajnos sok pénzes pilóta van akikben nem látok semmit,meg olyanok akik semmi extrát nem mutatnak, akikért érdemes drukkolni, akik egyéniségek, akik karakterek, elmondom őszintén én még most sem tudom arcról felismerni melyik Pic és melyik Chilton. Bianchit onnan ismerem meg mert hasonlít a Dallasos Jockey fiát játszó színészre, és Van dert meg onnan mert karakteres arca van.
Hát ennyit az újoncokról, sajnos Webber-rel kevesebben lettek, és pár év múlva, jajj de sz*r lesz!
Sok sikert kívánok Webbernek a Porsche szerepléséhez!