Na akkor én is adok egy tájékoztatót. Ha érdekel valakit. Jó olvasást.
Kvalifikáció: Jól összejött az egész bár nem volt sajna tiszta a köröm. A 2. rajtkockát szereztem meg.
Futam: A rajt kicsit rosszul sikerült mivel visszaestem a harmadik pozícióba. De aztán szépen fölzárkóztam a második mögé és mentem vele. ők kiáltlak én pedig átvettem a vezetést

. Én is kimentem pár körrel később a kiállásomra ami szenzációsan sikerült és visszajöttem az élre. A második helyezett mindössze 4 mp-re volt tőlem a harmadik pedig 20 mp-re. Viszont nőt a különbség egy körrel később már 5 volt. Ám a következő körben 1,2 mp vesztettem. Az azután következőben pedig már a nyakamon volt. akkor még nem nagyon lehetett érezni csak a körökön látszott, hogy fékproblémáim vannak. Viszont mikor áthaladtam a célvonalon az első kanyarban képtelen voltam megállni és kiszaladtam a bukótérbe. Így már csak második voltam. De sajnos ezt a helyet sem sokáig birtokolhattam. hamarosan beértek és el is mentek mivel továbbra sem tudtam megállni. Nem sokkal később már a 4. pozíciót foglalhattam el. És itt is értem célba.
Ez nem a legjobb de a helyzetből a maximumot próbáltam kihozni. Ennél többet nem tudtam kihozni a megállíthatatlan autóból.
Valencia végeredmény:
1. Atesz
2. Robert +1,2
3. Exitchek91 +5,6
5. Daniel +8,6
Ez csak egy bevezető futam volt. A Challange ligába jövőhéten lesz a nyitó futamunk.
Ez nagyon nagy. Nem hinném, hogy ezt így kivitelezni tudnám. Érdekelt és megnéztem mennyi az eredteti ára és, miből van stb. 23 000 euro. 1,3 kg a súlya. Alumíniumból, titánból, plasztikból, acélból van összerakva. 100 órára van tervezve ezután cserélni kell.

És akit érdekel annak itt van még egy kormány ismertető
: 2009. november 16. - 09:26:20