Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Hamilton menedzsmentje nem akarja kizsigerelni a versenyzőt  (Megtekintve 880 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2012. Szeptember 17, 10:28
Válasz #1

ToreTTo

 • *
 • Információ Nem elérhető
 • Forma-1 versenyző
 • Törzstag
 • Hozzászólások: 632
 • Tesztpilóta a McLaren-nél.
  • Profil megtekintése
  • E-mail
 • Kedvenc csapatod: Mclaren,Lotus,Sauber
 • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton,Jenson Button,Kimi Räikkönen
Ezt állítja egy, a XIX Entertainment-hez közel álló forrás. A menedzsment tagadja azokat a híreszteléseket, miszerint Simon Fuller minél több pénzt akar kiszedni Lewis Hamiltonból - a pályán kívül.

Mivel a Mercedes állítólag 60 millió fontot ajánlott a 2008-as bajnoknak, sokan úgy vélik, hogy a versenyző, pontosabban annak menedzsmentje csak a pénzre hajt. Ezt igazolná az, ha Hamilton elhagyja a McLarent, mivel a németek gyári csapata nem nevezhető túl sikeresnek a Forma-1-ben töltött három év alatt.
 
A brit Telegraph egy menedzsmenthez közeli forrásra hivatkozva írja, hogy a XIX Entertainment-nek nincsenek kapzsi szándékai, melyek ráadásul akár Hamilton karrierének is árthatnak a pályán. Hamilton egy éves díjat fizet a menedzsmentnek, mely nem jelent komoly hasznot a Simon Fuller cégének. Az igazi bevétel a szponzori megállapodásokból és a Hamilton imidzsére építő reklámokból származna - és ez aggasztja a bennfenteseket, mert a McLarennél ezt nem igazán lehet kiaknázni, ellentétben egy olyan világmárkával, mint a Mercedes.
 
A szakértők és a többség szerint Hamilton nagyot hibázna az átigazolással, mely akár a karriere végét is jelentheti. A fent említett lap egy forrást idéz, aki tagadja, hogy a XIX Entertainment tönkre akarja tenni Hamilton karrierét a pénz érdekében, és "nonszensznek" tartja az ilyen spekulációkat:
 
"Abszolút kizárt, hogy a XIX egy olyan döntésre kényszerítené Lewist, ami hátrányos lenne a karrierére. Jelenleg most az a legfontosabb Lewis számára, hogy még több világbajnokságot nyerjen - és ez a legfontosabb Simon számára is. Azt akarja, hogy Lewis olyan sikeres legyen a pályán, amennyire csak lehet, hogy ő (Simon) is olyan sikeres legyen emiatt, amennyire csak lehet. De minderre még nagyon sok idő áll rendelkezésre. Simon hosszú távon nézi Lewis karrierét. A döntés csak Lewisé. 100 százalékosan" - olvasható a Telegraph-ban.
Azért vagyok itt, hogy győzzek. Semmi örömet nem okoz az ötödik vagy a hatodik helyért való csatározás.
Lewis Hamilton


Nincsenek hozzászólások ebben a témában. Szeretnél Te az első lenni?
 


Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek