Tuti, hogy nem fogják tőle elveni, mert kiderült, hogy azok a béna versenybírok rossz helyen mérték az üzi hőmérsékletét! Ja, és ez miért lenne a Kimi hibája, hogy elvennék tőle! szerintem Hami sem akar így világbajnok lenni, hogy odadobják neki, hogy nesze itt a vb címed! Kimi teljes mértékben megérdemli a címet! Olyan jó volt láti, hogy felszabadultan vigyoróg! Győzött az igazság!
Hamiről annyit, hogy csak a szája jár, mert ellentmond a saját nyilatkozatainak! "Én is olyan vagyok mint a jégember"! "tanultam a hibáimból, és sokkal átfontoltabban vágok neki az ucsó futamnak" Hát ebből semmi nem volt igaz, mert amikor Alo is lerajtolta, megijedt és elkezdet viaskodni, hogy mit képzelenk ezek leeőznek. Ha nem próbálja Alot vissza előzni, akkor ő a világbajnok! Ebből látszik, hogy még újonc, és nem tudja, hogy kell ilyenkor észen lenni! És szerintem is, a nagy sietségben nyomot el valamit az autóján, mert ha műszaki hiba lett volna, akkor nem tud végig menni! Egyszóval ezt mind magának köszönheti!