Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: USA: Mesterséges eső? Zseniális ötlet!  (Megtekintve 1724 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2011. Március 05, 17:34
Válasz #6

Moilanen

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma 3000 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Team Lotus (az igazi :P)
  • Kedvenc pilótád: Heikki Kovalainen
Ha az amcsi ennyire lelkesedik, talán teszteljék a mesterséges esőt a gagyi oválpályáik valamelyikén, ahol emlékeim szerint egy csepp eső elég a futam félbeszakításához. Persze, elsőre biztos népszerű lenne, óriási nézettsége lenne még a 17 elhalálozott amcsi pilóta temetésének is, akik sajnos nem tanultak meg esőben vezetni.  :idiot2:
Egyébként szerintem akkor lesz amerikai nagydíj, amikor elkészül az usf1 autója. Szóval az első amerikai nagydíjon nyugodtan lehet mesterséges eső. Addigra már úgyis átállunk repülő robotautókra.  :closedeyes:

2011. Március 05, 17:07
Válasz #5

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Hát igen, kb...mert ebben a sportban pont az vonz sokakat, hogy kiszámíthatatlan, és ha ő kiszámíthatóvá akarja tenni, az szerintem előbb utóbb nem kifizetődő már...
De ezt az embert minden érdekli, de a szurkolók véleménye aztán nem nagyon!

2011. Március 05, 13:23
Válasz #4

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Ez egy elég nagy baromság, kb akkora, mint a hülye éremrendszerre, amit megint újra megszellőztetett.

Ezzel a meggynyilvánulásokkal,  csak magát járatja le, és én ilyenkor azt gondolom, hogy nem a sport mellett van, hanem ellene. 

2011. Március 05, 12:39
Válasz #3

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Nem csak veled van a baj...de ezt így nehogymá'
Eskü Börni már jobban hajaz egy szellemi fogyatékos törpére, mintsem egy kereskedelmi jogokkal rendelkező "majd én megmondom a tutit" majomra....
Komolyan, abszurd, végül is "sivatagi" futam is van, akkor legyenek már ilyen homokágyúk, is itt pl nálunk a Ringen! Nem?
Ez már szenilitás a javából!

2011. Március 05, 11:49
Válasz #2

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Lotus, Sauber
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkönen, Robert Kubica, Kamui Kobayashi,
Hát én nem tudom akkor lehet velem van a baj, mert én nem nagyon díjazom ezt az ötletet! Egyre jobban kezd már nem is Forma-1 nek lenni ez az egész adtam is egy nevet ennek. Hogyan tegyük még bohócabá az együléses verseny autók király kategóriáját!  by Bernie Ecclestone

2011. Március 05, 11:00
Válasz #1

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Karun Chandhok
Az Amerikai Nagydíj promótere, Tavo Hellmud egyszerűen zseniálisnak tartja Bernie Ecclestone mesterséges esős ötletét.

USA kész otthont adni az első mesterséges esős amerikai futamnak Texasban.

Bernie Ecclestone viccnek indult ötlete egyre nagyobb teret nyer magának a világsajtóban és a brit milliárdos megerősítette, komolyan foglalkoznak a megvalósítással, mely már az idei szezonban megvalósulhat.

A vélemények megoszlanak Ecclestone mesterséges esős ötletéről. Ezúttal Tavo Hellmud, az USA Nagydíj promótere állt az F1 ?porondmestere? mellé.

?Ez egyszerűen zseniális, több fronton is. A mesterséges eső csak kedvez a jegyeladásoknak, mivel amikor vizes a pálya, minden látványos lehet.? ? nyilatkozta Tavo.

?Ez már csak azért is remek, mert így a kisebb csapatok ledolgozhatnák a hátrányukat és hirtelen eltűnne a költségvetések közötti nagy különbség. Itt valóban a tehetség kerülne előtérbe.?

Tavo hozzátette, meg fogja vitatni Ecclestone-nal az ötletet.

Az új, még épülőben lévő amerikai pálya a tervek szerint 2012-ben látja vendégül a száguldó cirkuszt először.
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek