Üdvözöllek a fórumon! Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Egyszer Andris írt nekik, és elutasították az ötletet, gondolom ez azóta nem is változott.
Ők kerestek meg: http://radiobro.hu/Ha van információd a műsorral kapcsolatban, akkor írj, bár nem tudom, hogy mekkora hallgatói számmal rendelkeznek, de nem akarok úgy járni, mint a Tisza rádióval.
Jó ötlet, köszi, de a műsorfüzetbe sehol nem találom ezt a programot, vagy csak nagyon fáradt vagyok? Közben engem is megkerestek egy rádiótól, nagyon megörültem neki, de sajnos nem válaszolnak 2napja, pedig rögtön visszaírtam, hogy benne vagyok a támogatásban, az nagyon jó lenne nekünk én azt gondolom.
FIGYLEM: Találtam egy bizonyos FormaNet Magazin nevezetű rádióműsort(Péntek 18.00-19.00-ig a www.radio35.eu oldalon), amelynek ugyan weboldala van, de Fóruma még nincs, úgyhogy pályázhatnánk.UI: Jövő heti adást megpróbálom hallgatni, mert ez így elsőre elég profinak tűnik. Ami az RTL-t illeti ők az F1Hírek fórumát tartják magukénak, az a társoldaluk, szóval egyenlőre oda nem lehet jelenkezni.
F1-live-on anno cseréltünk bannert, de aztán sajnos levettek és még nem is szóltak. Nem adjuk fel, keressük a lehetőségeket.
hát akkor már semmit nem tudok mindenkinek van fóruma :S de azok tök szarok probáltam az F1-live, Formula-1, sporthiradó ezeknek mind van fórumuk de ahogy elnéztem és ez sokkal jobb szebben kivan dolgozva és mint egy normális fórum úgy néz ki a többi csak odavan baszva hogy fórum azt kész!Sajnos az ismerőseim se tudnak pozitív vissza jelzést adni sajnos jelenleg egyik se tudta volna mondani hogy lehetnék a fóruma de ne adjuk fel!
Hát, akkor teljesen majd beleintegrálom a fórumot a facebook oldalunkba és akkor ott lehet csevegni. origo f1 híreknek van fóruma, csak közben átalakultak, az a fórum az f1gp.hu-ra költözött, ami még 2-3 hónapja az admin társamé volt, aki közben itt is hagyott minket, de az új f1 híreknek is lesz fórum tudtommal.
Most ha úgy veszük a facebookon is fórumoznak csak lájkolják meg ilyesmi ugyan úgy egymás hozzászólásaihoz szólnak hozzá! csak mondom tetszikelik!És egyébként az Origo F1 hírek oldalal nem próbáltál beszélni vagy az is hülyeség : mint az rtl klubos amit mondtam?