Kedves Felhasználók!
Sajnos eljött ez a pillanat is. Az elmúlt időben kicsit távol voltam a fórumtól, elég sok dologom akadt. Közben nagyban készül az új fórum, csak elég nagy vele a macera, és hát ha nem lesz Bahrein Nagydíj, az még nekem is kedvezhet.

A lényeg az, hogy a tárhelyszolgáltatónknál megint eljöttek ezek a régi tünetek, hogy az adatbázis elszáll útközben, percekig belassul a fórum, én pl. frissítés közben( teszt fórumon) nem tudok semmit csinálni, mert meghal egyszerűen minden. Nem szeretném ezt így sokáig csinálni, mert ez a felhasználóknak nem kedvez. Nem szeretnék látogatókat veszteni ezzel. Ezért jó lenne fizetős tárhelyre költözni, én kinéztem egy egész olcsó tárhelyet. Az olcsó húsnak híg a levele elve sajnos ezeknél nem jöhet szóba, mert voltam már drága tárhelynél és hát nem jók a tapasztalataim. A lényeg az, hogy szeretném, ha fórum végre valahára egy stabil helyen lenne. Itt jöttök szóba Ti.

mivel non-profit oldal vagyunk sajnos, ezért még a Google reklámokból se jön bevétel, csak 2-3é évente, azt nem kérhetem, hogy minden nap nyomjatok rá a Google reklámra, mert az szabályellenes, szóval itt még dolgoznom kell a hatékonyságán.

A lényeg az, hogy nem várom el, hogy pénzt küldjetek nekem csak is erre a célra, de ha valaki van olyan anyagi állapotban és megteheti azt nagyon megköszönnénk. Persze annak is örülünk, ha tudjátok reklámozni a fórumot, esetleg embereket hívni, ilyesmi.

Paddock helyére kéne egy új műsor, esetleg online rádió, jó lenen újabb partner oldalakkal együttműködni. Jó lenne, ha kicsit feltudnánk dobni a fórumot a közel jövőben, mert tavalyi év második felében csökkent az aktivitásunk, nem szeretném, a elfáradna a fórum.
Köszi, hogy elolvastad a kuszára sikeredett hozzászólásomat.

Várom a visszajelzéseket.