Üdvözöllek a fórumon! Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Az ismétlés mikor lesz ma?
Hátja, dögunalmas szezon következik... Ha egy autó legalább másodperccel gyorsabb mindenki másnál, akkor aztán kenheti a hajára a mezőny a KERS-t meg állítható szárnyat meg bármit, márpedig most ez a helyzet. Ráadásul az RB tanult a tavalyi évből, Webbernek esélyt se adnak arra, hogy támadóközelségben maradjon, ha akarna se tudna galibát okozni.
Nem hiszem, hogy nagy ellensége lenne. Nem mindenkinek jön össze, néha neki se, tavaly Alonso pl kiugrott a rajtnál, pedig előtte soha nem történt vele ilyen.Sokak szerint idén jobb szezon lesz, mint a tavalyi, én már most kételkedek, szerintem rosszabb lesz, de ne legyen igazam.
sokkal komolyabb mint tavaly
hogy nem rontja el a rajtot
igen és csak azt akarom mondani hogy kevés az esélye
Nem, Vettel ellensége a megbízhatatlanság... A Rajtjai nem vészesek, egyszer egyszer fordult elő vele is ami mindenkivel, hogy benézte! De ez még nem a vészes kategória! Csak most van 1 nagy barátja, a komolyság! És amennyiben végig higgadt, fegyelmezett marad, borítékolhatjátok azt a címet! Én most nagyon így látom...
én még mondok neked valamit mi Vettel ellensége : a rajt