Üdvözöllek a fórumon! Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Soha az F1 történelmében nem volt ennyi boxkiállás egy futamon(88)! Hozzászólás összevonva: 2011. Augusztus 04, 13:41Időmérő:Futam:
Keresgess a jutubon, hátha fent leszek Úristen...szinte hallom magamban Gyulát... " Úristen és szakad szét az eső kabát, Jézus Mária.... "
Azt nemv ette fel senki, ahogy futsz be és közben szakítod szét az esőkabátot, milyen szép jelenet lehetett volna, Gyula kommentálásával. Igen, a hideg engem is meglepett, mert tulajdonképpen nem ezt jósolták.
Az még egy dolog hogy esett... olyan hideg volt, hogy azt hittük október van.... Azért annyi eszem volt hogy az utolsó 6 kemény körre felvettem az esőkabátot....majd rá el is állt az eső... Aztán szét is szakítottam lent a pályán.... hiába nem bírta a tempót... leszaggatta a sebesség
2006 után újra esős idő lesz a Magyar Nagydíjon.
az idéni sztem is eldőlt.Vettel lehet hogy 2012 ben egy ujabb vb cimet fog ünnepelni 3x os vb bajnok
Jó verseny volt, de az látszik, hogy a Ferrari hideg körülmények között köze nincs a futamhoz, Alonso eső idő alatt folyamatosan csúszkált Massa-val együtt.Grat Vettel 2. VB címéhez. Eldőlt, nincs kérdés.