Köszi Tina a véleményt.
A játékkal kapcsolatban én se tudom, hogy miért nem megy jobban. Hírlevélben is mindig megemlítem, de ez is egyre kevesebb embert mozgat meg. És sajnos hiába a 1063 tag, ha csak napi 10-12-en vagyunk fent, ezt szeretném már rég óta elérni, hogy ne csak regisztráljanak, hanem írjanak is valamit, de eddig ez nem volt sikeres. Tudom, hogy sokan nem szeretnek fórumozni, de én azt gondolom, hogy nem egy rossz dolog, ha megoszthatjuk egymással a véleményünket és nyoma is marad a későbbiekben.
Én már elterveztem egy teljes átalakítást és megújulást a fórumon, mert nagyon sok partner nincs megelégedve, ha Partnerek menüpontba kerülnek és az oldal alja se szimpatikus nekik, ezért legtöbbször létre se jön. Ezért egy kisebb portál rész kialakításán gondolkodtam el, hogy ezek a dolgok elkülönüljön egymástól. Persze a kérdés felmerül bennem, hogy ezáltal ki fogja megtalálni a fórumot, szóval ezen még gondolkozok.

Régen felmerült az ötlet, hogy egy chat rész legyen. Az ötlet nem rossz, csak egy fórumon nem a legideálisabb, mert em marad nyoma a beszélgetésnek.

Max. szabadedzések, időmérők, futamok idején lehetne egy live chat szerűséget kialakítani. Tervek tehát vannak, csak a kivitelezést kéne úgy megoldani, hogy senki ne essen pánikba, ha nem látja rögtön a fórum részt.