Nagyon brutális verseny volt! Nem is emlékszem mikor volt ilyen jó szezon kezdet!! Mint mondtam Massa még nem érzi a dolgot! Nem értem hogyan fordulhatott elő, hogy mind a két ferrari motor feladta!! Ez hihetelen! Most legyenek inkább műszaki gondok, mint később, még a legelején vagyunk, ezért is nem vagyok annyira ideges, hogy a Ferrari kiesett, ráadásul Rubenset kizárták, így kapott egy pontot Kimi! Lehet, hogy megint ez az egyetlen egy pont fogja jeleneteni megint a vb cím győzelmét? Ki tudja! A honda nagyon nagy hibát vétet! Azért örülök, hogy Ross Brawn így összerakta a hondát! Czollner és wéber megint hozták a formájukat, rögtön fikáztak, kombináltak!! Sajnos Kimi is sokat hibázott, de viszont visszajött a régi harcias Kimi, amit úgy megszoltak a fikázok! Keményen előzgetett, most sokkal bátrabb lett, aminek nagyon örülök! Legalább most nem mondtahatja, hogy uncsi volt a futam! nem úgy mint Hamiltonnak, mindenki elfeledkezett róla, ő csak ott körözgetett, alig mutatták! Arra a válaszra, hogyha a Ferrari nem oldja meg a megbizhatósági kérdést, akkor Hamike lesz a VB! Ez tavaly sem így történt, és szerintem ez idén sem fog bekövetkezni !!!! A mercinek is most már kell egy műszaki hiba, mert ilyen nincsen, hogy pont nekik nem! Egy motor hiba bizti, hogy majd lesz nekik!! Egyszerűen ez is hihetetlen, hogy tavaly nem volt nekik egysem!!! És hogy ebben az évben sem legyen!! A Bmw, Williems, Red bull, Toro rosso nagyon szépen mentek, örülök hogy kezdenek az élcsapatokhoz felfejlődni gyorsaság szempontjából! Nem értem, hogy ki szerződtette le nakajimat, egyszerűen borzalmas!!! Nem éertem miért nem Fiscot, Liuzzi, R.Schumit, szerintem ezerszer jobbak lettek volna mint ő! Szerintem idáig ő a legbénább újonc! Amit Wéber mondot kis Piquetről, azzal most egyet kell értenem, egyszerűen nem nőt fel a forma1-hez még, egy kicsit megijedt, még nagy falat neki, de ezt ő is mondta, hogy egy kicsit gyors neki! Végülis lesz rá ideje bele tanulni, és ráadásul Alonsotól sokat tanulhat! Nem lehet minden újonc Hamilton!
Stella16! a futamon is lefulladt a ferka ráadásul mind a kettő!!! Akkor most duplán visszakapták amit szegény Hamikével műveltek!

A következő futamon remélem Ferrari uralom lesz és láthajuk őket a dobógon!