Teljesen egyetértek azzal, hogy Buttonék úgyanolyan top pilóták! És én is utálom mikor valaki azt mondja egy pilótáról, hogy kiégett! Hányszor hallottam ezt Schumiról. Aztán még mindig veri a mezőnyt! Én szerintem csak akkor leht kiégni, ha már beleszarsz az egészbe, és nem élvezed a versenyzést! Én is igazságtalannak tartom, hogy az erőviszonyok ennyire különbözőek. Ezt láttuk a bahrein futamon, hogy egy kétszeres világbajnok sem tud mit kezdeni egy lassú autóval! Végülis a nagyok egy lassúbb autóval kezdték, és így fedezték fel őket, hogy mennyit ki tudnak hozni, ebből a tragacsból! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy így láthatjuk, hogy milyen tehetségesek, mert szarból is várat tudnak építeni! Sajnos itt az F1-ben is a pénz motivál mindent, ha nincs lóvé, nincs világbajnoki cím! Ennyi! Az hogy nem a legjobb nyeri így meg a vb-t, hát van benne valami, de azt ne feljtsd el, hogy azért csak tettek valamit érte! Kiminek 5 évébe telt megszerezni, és hogy! De van olyan ember akinek már ott van a kezében a vb, de nem tud élni vele, mert elcseszi! Szerintem nem mindenkiből lehet világbajnok! Hiába nem vagyunk egyformák! Mert szerintem, aki fejben ott van abból lehet, de aki nem magabiztos, és kétellkedik benne, hogy úristen én mint világbajnok? remélem értitek mit akarok mondani?
Más! Olvastam Kimi blogját, amit bahreinről írt! Jókat írt, tetszik, hogy ilyen őszinte! Ja meg az, hogy minden futamról ír ez tök jó! Ez nagyon tetszik!