Jó kis futam volt! Szegény Kovi nagyon brutálisan belecsapodott a gumifalba! Nem szeretek ilyet látni, sajnos mindig az első gondolatom, hogy úristen, lehet hogy meghalt! Én is az hittem hogy a lábát törte de szerencsére semmi baja nincs, csak egy kis eszmélet vesztés volt. És az volt a kórházban az első kérdése, hogy a csapattársa hányadik lett! Jó fej srác! Visszavárunk Török nagydíjra!!!
Kimi fantasztikusa ment, és nagyon örültem, hogy megnyerte a futamot, ezzel is növelte pontjait, már 9 ponkülönbséggel vezeti a vb! Massa is behozta a Ferrarit a második helyen, csak Haminek nem kellett volna a dobogón állnia, én Alonak jobban örültem volna! Úristen nem hittem hogy mondok ilyet, hogy Alonak jobban örültem volna! Még mindig nem tartozik a kedvenceim közé, lehet hogy nem is fog soha, de ki tudja! Amúgy sajnáltam hogy a motorja nem bírta a kiképzést, és az nagyon szimpi volt tőle, hogy odament a rajongókhoz! Ezt Kimi sohasem csinálná, sajnos!
Fisico is szépen ment, és sajnálhatja Brios, hogy kirúgta, és inkább ezt a kis gyereket választotta! A másik újonc, Nakajima is szépen ment, behozta a verdát pontszerző helyre, bár nem láttunk tőle semmi lenyűgőző dolgot, de már halad a többiekkel, nem úgy mint a kis Piquet! A Honda már megint elcseszte Rubensnek a futamot! A nyalókás emberke megint nem figyelt, bár lehet, hogy Fisico nyalókás embere hibázott, ezt sajnos nem tudom! Azért örülök hogy Button szerzett pontot végre! Jaj én úgy drukkoltam Satonak, hogy pontszerző helyen végezzen,( hogy egy kis lóvéhoz jussanak) de hát nem jött össze nekik, nem estek ki annyian előlük! Én sajnálnám, ha felszámolnák a Super agurit, mert egyfelől a pilótákat is és az ott dolgozó embereket is kirugnák! Nem tudom, hogy Bernieke miért nem ad nekik egy kis kölcsönt! persze sokan mondják, hogy minek 11 csapat, főleg, hogy az aguri egyszerűen szuper sz*r! És csak feltartják a mezőnyt! Én akkor sem szertném!
Úgye-úgye az a hülye safty car szabály! Komolyan mondom nem értem miért nem lépnek már ez ügyben! Ez a sok elmebeteg hülye kö**ög! Most is egy versenyző versenyét cseszték el! Sajnáltam Heidfeldet, mert most nulla pontot szerzett! Kubika is szépen ment, sajnálom, hogy nem tudta megelőzni Hamikét!
Vettelnek már elsem kéne indulni a versenyeken mert úgysem fejezi be. Hát én még ilyet sem láttam, hogy négy futamból egyetlen egyetsem fejezett be. Ez az év nagyon sz*rul kezdődik neki! Én sík ideg lennék, mert felkészül rá meg minden és ment mondjuk 300 métert és ennyi a versenyének.
Ja még annyit, hogy Kiminek ez a rövid haj egy vicc, szerintem Hamivel együtt voltak fodrásznál, és ezt mondhatta Hami ott a szobában, hogy öregem jó lett a hajunk!

Már alig várom a Török nagydíjat! Szerintem az is izgis futam lesz, főleg, hogy az Ferraris pálya!!