Nem is tudtam, hogy a silver sektorban kaja, pia is jár? Szerintem valamit elnézet a gyerek! Én úgy tudom, hogy a padok clubosoknak jár kaja, pia! Ja és 400 euroba a super gold tribün kerül, és a silverek 270-250 euroba! Na mindegy!
Már csak 3 nap és itt leszenk nálunk a pilóták. Nah gondolom, a nagy fanatikus rajongók már tudják hol szállnak meg a pilóták, és már lesátoroztak. Jó hogy van egy beépített infosuk, kár hogy nekem nincs, meg a kis szenyák nem mondják el, hogy hol lesznek! Hát én maradok a boxutcai látogatásnál, meg a hungaroringnél, hátha belebotlok Kimibe. Különben is ott égnék, a sok tini nyávogó Kimis lányok között! Mi a francért KImiznek annyit, persze ha majd egész végig mondom a nevét, majd fogja és aláírja? ( Ja, lehet, hogy csak azért, hogy fogjam be!

) Persze az más ha azt akarjuk jöjjön ki és Kimizünk, de azt is csak modjával.
remélem jó helyem lesz, ja és a legfontosabb, hogy jó időnk lesz ezen imádkoztam, hogy ne legyen esős borus! Mert szerintem senkinek nincs kedve szakadó esőben, és hidegben kint ülni! Már csak 3 nap és itt vannak! De komoly, a mi kis hazánkaba jönnek.

Jöjjön aki csak tud, mert szerintem nagyon jó lesz! Cole gyere már pénteken, már tudjuk, hogy lesz buszjárat. Szóval semmi nem akadályozhat meg, csak az, hogy elfogy a jegy! A danubius radióban minden órában lehet jegyet nyerni a forma1-re, csak azt kell tenned, hogyha meghallód, az f1-es autót, a zeneszám elején, akkor azt tudnod kell, hogy ki és mi a dal címe. 4 számot kell felismerni, és csak telefonálni, és bemondani, persze ha éppen szerencséd van és téged kaocsolnak.
Már csak 3!