Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Európa Valencia 2008-08-24  (Megtekintve 8103 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Augusztus 24, 22:33
Válasz #19

Marti

 • *
 • Információ Nem elérhető
 • Forma-1 Világbajnok
 • Moderátor
 • Hozzászólások: 2650
  • Profil megtekintése
Speci! Miaz hogy nem érdemelte meg? Ennyi erővel 2005-ben sem érdemelte meg Alonso a vb! mert akkor Kimi vitte a pálmát, csak az a retkes merci motor, és az a hülye no gumi csere! Szóval nekem ne mondd, hogy nem érdemelte meg! Schuminál is pár vb cím csak úgy lazán a zsebében volt. Meg különben is Kimi visszadta azt az elveszett brazíl győzelmet, a franciai győzelemmel! Végülis ők egy csapat, és ha kell, akkor támogatni kell a másikat, és ne félj Kimi is fogja Massat! A tavalyi évben Kimi szerencsésebb volt (végre), mint Massa. Most Massanak jó éve van, tud alkalmazkodni a gumikhoz, és fejben is rendben van, ezért nagyon esélyes, hogy ővé a vb cím, de még a ferka megbizhatósága miatt elveszítheti. Igaz még mindig Hami vezet, de kevéssel, és ő hamar elveszti a fejét a nagy nyomás miatt!
Stella! Örülök, hogy mindig akkor írsz, mikor Kimi leszerepel! Gondolom, nagyon örülhettél, hogy kiesett, és hogy sokat hibázott. Örülök hogy jó napod volt, és gondolj bele, ezt Kiminek köszönheted. És én ennek örülök, de tényleg, hogy jó napod volt, szerencsére Hamilton is elindult a futamon, mert mondta, hogy lázas, és fáj a nyaka, így kétséges volt, hogy elindul, de elindult! :clap1:  Az előzésről pedig, csak annyit, hogy Kimi sajnos nem volt olyan helyzetben, hogy előzhessen, ezért nem előzőtt. És a Gyuláék meg tényleg nagyon zsenin kommentáltak! Remélem a kövi futamon is ez a páros lesz, mert Palikkal nem csinálnak ilyen színvonalas közvetítést. Hamiltonnak grtulálok a második helyért, mert ilyen betegen megtudta örizni a helyét, az valami lenyűgőző!  :clap7:


"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2008. Augusztus 24, 21:22
Válasz #18

Cole

 • *
 • Információ Nem elérhető
 • Forma-1 Világbajnok
 • Tulajdonos
 • Hozzászólások: 6964
  • Profil megtekintése
  • F1 Fórum
Na újra jelen vagyok.  :D  happy

Nekem a futam nem volt nagy szám, Alonso 1körben kiesett, és a közönsség eléggé ideges volt, én azt hittem, hogy meglincselik Nakadizsmát, de a végén csak Hamet fülyülték ki.  Kimi egyre jobban kezdi elveszíteni a fejét, de nem az ő hibája végülis, hogy nem tud menni az autóval. Belga nagydíjon javíthat, mert Kimis pálya. :) Szóval nyugi Márti.  És végre a BMW is jól mnet, de csak az egyik, és Heidfeld egyre jobban kezdi elveszíteni a bizalmát a BMW-vel szemben, és ugya tudjuk, hogy nem jelent semmit, ha jövőre is szeződése van. lsd.: tavaly Alonso. Szóval gratulálok Kubika!  :)

Stella16

Pedig majdnem nem indult a futamon, mert nagyon beteg volt.

2008. Augusztus 24, 20:56
Válasz #17

speci

 • *
 • Információ Nem elérhető
 • Forma-1 Világbajnok
 • Törzstag
 • Hozzászólások: 1032
  • Profil megtekintése
Márti! Az ellenség az ""-ben írtam, nem szó szerint. Kiminek meg azért nem drukkolok, meret a tavalyi eredménye nem teljesen volt ott, hogy ő VB legyen. Ezért Massának kellett segítenie, amiért a "kicsi" is el volt keseredve a hazai GP-n. Persze logikus volt a döntés, de én akkor nagyon sajnáltam Felipét. :'( Ezért most inkább ő, mint más legyen a VB. Érdekes, hogy a tavalyi brazil futamig ő is "ellenség" volt. :)
A futamról: nagyon unalmas volt, de sajnos nem csak ez a futam. Még a régi Hakkinen vs. Schumi csaták idejében voltak jó futamok igazán. Akkor nagyon szerettem a F1-et. De azért jövőre is kimegyek a magyar GP-re. ;) A "kicsi" nagyon ott volt, gratula neki! O0 De a japánt kinyírom! :mad1: Nem ez az első eset tőle, amit simán el lehetett volna kerülni. Szerintem pontszerző helytől fosztotta meg Alot. Massa mellett csak Hami volt még ott, ezért neki is gratula!

2008. Augusztus 24, 20:43
Válasz #16

Stella16

 • *
 • Információ Nem elérhető
 • Újonc
 • Hozzászólások: 29
  • Profil megtekintése
  • E-mail
SZIASZTOK!
Szép kis futam volt ;)
Nah ennyit a nagy Kimikéről,ha olyan nagy ember,akkor mi a f.nének nem megy a futamokon??És senki ne mondja azt nekem hogy nem lehetett volna előznie...pedig lehetett volna ???
A végére meg a motor is besz.rt :search:
Hamilton jól ment mint MINDIG...Most nem volt ideges,és kapkodó és így meg is lett a biztos 8 pont.....EZAZ :1:
Massát viszont kezdem csípni..mostanában elég jól megy!Gratula neki az 1. helyért! ;)
Jah és csókoltatom Gyuláékat :)Végig jól kommentáltak,Kimit is szépen leírták,vagyis nemis Kimit hanem az életmódját...
Nah mindegy,csak ennyit akartam!:)
Sziasztok!2008. Augusztus 24, 20:13
Válasz #15

F1Andris

 • *
 • Információ Nem elérhető
 • Forma-1 Világbajnok
 • Törzstag
 • Hozzászólások: 3581
 • "Be on the edge"
  • Profil megtekintése
  • f1gp.hu
Massa teljesítménye egészen egyszerűen zseniális. Gyakorlatilag tönkreverte a mezőnyt, szerintem Hamilton is kezd elbizonytalanodni, nagyon nagy nyomást helyez a vállára ezzel a bravúros teljesítménnyel. Ezek után nagyon megérdemelne egy vb címet. Kiminek nem ment, mostanában szenved. A legnagyobb probléma hogy pályán egész egyszerűen lehetetlen előzni, és mindig beragad valaki mögé. Hogy lehetne előzni amikor az első 10 autó nagyságrendiléeg egy másodpercen belül van. Persze Gyula meg a Gabi szerint nincs motiváció meg bla-bla-bla, ahha azért rajtolt ki a boxból is előbb mint kellett volna, mert nem siet mi?

Amúgy maga a futam kicsit uncsi volt.

Vissza a régi F1-et ahol volt előzés és izgalom! Emberek ne a KERS-en gondolkozzatok hanem hogy, hogyan lehetne izgalmassá tenni a versenyt. Meg ne a motor teljesítményt vegyék vissza, sőt azt növeljék. Meg számomra a régi F1 színvonalasabb volt, persze most is nagyon jó versenyzők vannak a mezőnyben, de pár éve úgymond nagyobb egyéniségek voltak, és nem ilyen sablonosan nyilatkozó reklámfigurák mint Piquet és társai.
Én ilyennek képzelem el az F1-es DREAM TEAM-et:  Schumacher, Hakkinen, Irvine, Villeneuve, Hill, Montoya, Raikönnen, Alonso, Button, Barrichello, Coulthard. Számomra ők jelentik az igazi F1-et, ha a modern időket nézem. Rájuk fel tudok nézni.
Nem hiszem, hogy pl Kiminek nagyon nagy "feeling" lehet versenyezni például Hamilton ellen, szerintem jobban örülne ha a régi"öregek" ellen nyerhetne vb címet és nem Hamilton meg Piquet-vel szemben. Mert azért valljuk meg Schumacher ellen nagyobb dolog győzni mint ezek a zöldfülűek ellen.


2008. Augusztus 24, 19:49
Válasz #14

Marti

 • *
 • Információ Nem elérhető
 • Forma-1 Világbajnok
 • Moderátor
 • Hozzászólások: 2650
  • Profil megtekintése
Speci! Komolyan ellenséggé vált Kimi, akinek drukkoltál 5 évig? nekem pedig Alonso volt az ellenség, egészen tavaly második félévéig, annyira nem szerettem Alot, most meg Hami a főellenség,. Alonso a mercinél megváltozott szerencsére,mert szerintem ez az igazi énje, és nem az ami 2005-2006-ban volt! Különben, jó hogy Aloval együtt átjöttetek a Renaulthoz, mert a merci csapat nagyon leszerepelt tavaly. Hami és a merci csapat nem szimpiek, érdekes a többi csapattal semmi gondom, mindenkit csípek, csak őket nem! De várjál, Massa ott van nálad az 5.helyen, és ő is Ferraris! És akkor Kimi miért vált ellenséggé? Speci ezt most nem értem! Tudod szőke vagyok! :D Végülis a te dolgod, annak szurkolsz akinek akarsz, csak ez fura nekem.
Most a futamról pár szó, mert csak ennyit érdemel. Massanak gratulálok, és az első számú státuszhoz, mert megérdemli! Legalább Schumi is boldog mert a kis tanítvány ilyen jól teljesít. Kimiről, hát ... nem tudom mi van vele, de ez nem ő. Azt hittem hogy a nyári szünetből visszatérve ott lesz az élben, de nem, még a dobogó közelben sem volt. Sajnos elúszot a vb cím, már két ember között dől majd el, akkor már Massa nyerje meg, mert tényleg megérdemli! Kimi ma ráadásul hibázott is ott a boxban, piros jelzésnél indult el, szerencsére nem lett komolyabb baja annak a szerelőnek. Úgy sietett, hogy Kovit megelőzze, és nem nézte, hogy most az zöld, szerintem rohadtul koncentrált mikor gyullad ki a lámpa, és mikor a második kigyulladt, akkor szerintem reflexből elindult. Aztán hogy még jobb legyen a helyzete, akkor elfüstől a motorja. Mondom ez igen, ezért érdemes volt moziban néznem, és ráadásul már az elején is sz*rul rajtolt, és már akkor elmenta kedvem, de már úgy is mentem a moziban, hogy ez is felejtős futam lesz, hát nem az lett! És szegény Alonsot is kiesett mert Nakijama kiütötte. Az tuti, hogy a spnyolok, listájára már Nakijama is rákerült! Tényleg annyira sajnáltam! Meg uncsi is volt a futam, pedig hogy be lett harangozva, hogy itt tudnak előzni, stb.. Még Világi Péterke is mondta idáig ez volt a leguncsibb futam. Na aztán ő is tud kommentálni, mint Czollner, de legalább ő nem hordja el mindennek a pilótákat, hanem a lányokkal foglalkozott, meg benyőgött pár póént, ami annyira nem volt vicces. Hallottam, hogy Gyulánk, és Gabikánk már megint Kimit fikázták, és megint a piával jöttek. De jó hogy nem hallottam, mert annyiar felhúzták volna az agyam, hogy a tv előtt ordibáltam volna, hogy mekkor nyomorékok! Meg azzal jönnek, hogy Kiminek mentális próblémái vannak, hogy már zsebében van egy vb cím és már nem érdekli a versenyzés! Ezt a baromságot, hát nagyon nem ismerik Kimit, mert aki ilyet mondd az hülye. Épp aki maximalista, aki csak az első helynek örül. És mindig azon van hogy nyerjen, és nem azzal törödik, hogy hát elég ha pontszerző helyen vagyok, mert nekem az is elég. Húú már megint ideges vagyok és rohadt csalódott! Hamikét meg hallom a spanyolok még mindig imádják. Szép kis fütykoncertet nyomtak a tiszteletére. A következő futamon fogalmam sincs hogy fog alakulni, mert az Kimi pályája, a nagy kedvenc, de ezzel a teljesítménnyel, nem lesz dobogó ott sem. Szerintem Kimi már nem fog tudni ezen a gumi próblámán javítani, majd jövőre remélem láthatjuk az igazi Kimit, és a sok fröcsögös rosszindulatú barmoknak befogja majd a szájukat! És a ferari is remélem megoldaj a motornak a megbizhatóságát, mert ha mégegyszer valamelyik pilótánál elfüstől, az a vb címükbe kerül. Szóval a ferka is szedje össze magát, mert már kezd szánalmassá válni! Ez tényleg pár szó volt. :D


"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2008. Augusztus 24, 18:28
Válasz #13

Marti

 • *
 • Információ Nem elérhető
 • Forma-1 Világbajnok
 • Moderátor
 • Hozzászólások: 2650
  • Profil megtekintése
Végeredmény:
1   Felipe Massa     Ferrari   -
2   Lewis Hamilton     McLaren-Mercedes
3   Robert Kubica     BMW Sauber   
4   Heikki Kovalainen McLaren-Mercedes   
5   Jarno Trulli     Toyota   
6   Sebastian Vettel  STR-Ferrari   
7   Timo Glock     Toyota   
8   Nico Rosberg     Williams-Toyota   
9   Nick Heidfeld      BMW Sauber   
10   Sebastien Bourdais STR-Ferrari   
11   Nelsinho Piquet      Renault   
12   Mark Webber      Red Bull-Renault   
13   Jenson Button      Honda   
14   Giancarlo Fisichella   Force India-Ferrari   
15   Kazuki Nakajima      Williams-Toyota   
16   Rubens Barrichello Honda   
17   David Coulthard      Red Bull-Renault   
Ret   Kimi Räikkönen      Ferrari   
Ret   Adrian Sutil      Force India-Ferrari   
Ret   Fernando Alonso      Renault


"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2008. Augusztus 24, 18:07
Válasz #12

tapaty

 • *
 • Információ Nem elérhető
 • Forma-1 versenyző
 • Törzstag
 • Hozzászólások: 554
 • f?szakács
  • Profil megtekintése
  • E-mail
Na, most, hogy már tudjuk a végeredmény, a kép még sötétebb. Pont sehol, Alonso is kiesett, de legalább a kis Massa nyert. Megérdemelte.
Hungarian Rubens Barrichello Fansite
http://www.barrichello.eu

2008. Augusztus 23, 21:37
Válasz #11

speci

 • *
 • Információ Nem elérhető
 • Forma-1 Világbajnok
 • Törzstag
 • Hozzászólások: 1032
  • Profil megtekintése
Márti! Ez úgy volt, hogy még Hakkinen idejében lettem Mekis. Az ősi "ellenség" a Ferrari volt. :) Nekik, Schuminak nem drukkoltam, sőt...Aztán Kimi elment és jött Alonso, akit már Renaultnál is "csodáltam". Mivel Kimi Ferraris lett, így ő is "ellenséggé" vált. :) A tavalyi Mekis ügy nem tetszett, és nem a "lopós" része, hanem ahogy Aloval bántak. Ezért "jöttem" vele a Renaulthoz. ;) Most úgy áll a helyzet, hogy: Alonso, Kubica, Trulli, Barrichello, Massa, Rosberg. Nekik szurkolok, fontossági sorrendben. De persze, ha Kimi, vagy Hami nyer nekem az sem baj, mert Alo idén nem lehet VB.
tapaty! 2009-től szerintem a Honda fel fog jönni min. a középbe, úgy hogy ne aggódj, ez az év már lefutott. Csakúgy , mint a Renaultnak. Szerintem lesz itt meglepetés a végén. SC biztos lesz legalább 1x, de kicsúszás az biztosan többször. Várjuk meg a végét. A Honda belemegy az 1 kiállásos taktikába és még lehet nekik pont. (Hallkan megjegyzem, hogy a Renault helyében én is ezt csinálnám  :secret:).

2008. Augusztus 23, 20:57
Válasz #10

tapaty

 • *
 • Információ Nem elérhető
 • Forma-1 versenyző
 • Törzstag
 • Hozzászólások: 554
 • f?szakács
  • Profil megtekintése
  • E-mail
Na gondolkodtam, hová is írja? Ide vagy a dühöngőbe. :mad1: De szerintem teljesen mindegy. A Honda teljesítményét már kommentálni sem érdemes.  :no_1:
Hungarian Rubens Barrichello Fansite
http://www.barrichello.eu

2008. Augusztus 23, 20:03
Válasz #9

Marti

 • *
 • Információ Nem elérhető
 • Forma-1 Világbajnok
 • Moderátor
 • Hozzászólások: 2650
  • Profil megtekintése
Tudom, hogy ilyen, csak már úgy látszik megöregedtem, mert nem bírom! Akkor speci te átérzed mit érzek! Kiminél hány évet idegbetegeskedtem én is, és most is, pedig azt hittem végre nem kell idegeskednem ennyit! De ez a mostani olimpia is rátesz egy lapáttal! Speci ez a váltás hogy jött nálad, hogy Kimi drukker voltál, most meg Alonso? Mert tűz és víz a két versenyző! Ez olyan fura! Tudom, nem kell mindent értenem! :D
És az a tipp, csodálatos! O0, de nem akarok kárörvendő lenni, mert visszájára fordul, mint a ringen, bár igaz Massaval történt, de hát mégis csak ferkás.


"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2008. Augusztus 23, 19:33
Válasz #8

speci

 • *
 • Információ Nem elérhető
 • Forma-1 Világbajnok
 • Törzstag
 • Hozzászólások: 1032
  • Profil megtekintése
Nyugi Márti, ez már csak ilyen. :) Anno én is Kimi szurkoló voltam, még a Meki idejében. Gondolhatod...tiszta ideg voltam. Most meg Alonak drukkolok, de látod, ez tiszta csalódás számomra. Hogy miért nem jutott be a Q3-ba? Az a kis kicsúszás nem hiszem, hogy ilyen sokba került, bár az idők elég közel voltak egymáshoz. De egy jó taktikával még feljöhet a 4. 5. helyre. Meg Kimi is előre léphet, mert szerintem lesz SC, mivel elég csúszós a pálya. Tippen Hamiltonra esik, hogy ő kicsúszik, de még ott lesz szerintem DC bácsi is. De ne így legyen! ;)

2008. Augusztus 23, 19:28
Válasz #7

Marti

 • *
 • Információ Nem elérhető
 • Forma-1 Világbajnok
 • Moderátor
 • Hozzászólások: 2650
  • Profil megtekintése
Időmérő eredménye:
Hely   
        Versenyző   
                        Csapat             Q1           Q2              Q3
1   Felipe Massa   Ferrari         1:38.176   1:37.859        1:38.989
2   Lewis Hamilton   McLaren-MerCI 1:38.464   1:37.954   1:39.199
3   Robert Kubica   BMW Sauber    1:38.347   1:38.050   1:39.392
4   Kimi Räikkönen   Ferrari         1:38.703   1:38.229   1:39.488
5   Heikki Kovalainen McLaren     1:38.656   1:38.120   1:39.937
6   Sebastian Vettel STR-Ferrari  1:38.141   1:37.842   1:40.142
7   Jarno Trulli   Toyota         1:37.948   1:37.928   1:40.309
8   Nick Heidfeld   BMW Sauber    1:38.738   1:37.859   1:40.631
9   Nico Rosberg   Williams-Toy  1:38.595   1:38.336   1:40.721
10   Sebastien Bourdais STR-F      1:38.622   1:38.417   1:40.750
11   Kazuki Nakajima   Williams-Toy  1:38.667   1:38.428   
12   Fernando Alonso   Renault         1:38.268   1:38.435   
13   Timo Glock   Toyota         1:38.532   1:38.499   
14   Mark Webber   Red Bull-R    1:38.559   1:38.515   
15   Nelsinho Piquet   Renault         1:38.787   1:38.744   
16   Jenson Button   Honda         1:38.880       
17   David Coulthard   Red Bull-R    1:39.235       
18   Giancarlo Fisico Force India  1:39.268       
19   Rubens Barrichello Honda      1:39.811       
20   Adrian Sutil   Force India   1:39.943       


"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2008. Augusztus 23, 18:48
Válasz #6

Marti

 • *
 • Információ Nem elérhető
 • Forma-1 Világbajnok
 • Moderátor
 • Hozzászólások: 2650
  • Profil megtekintése
Nem is olyan szép ez a pálya, mint a képeken, mert tele van nagy konténerekkel, Monacó szebb! Lehet, hogy azért tünik most olyan semmilyennek, mert borús volt! :-\ Nagyon csalódótt vagyok minden szempontból, az olimpián is hiába drukkolok semmi, na akkor gondoltam, hogy akkor mit várhatok Kimitől ma, hát jó gondoltam, megint semmit! Az embert annyira lehangolja ez a sikertelenség, hogy szurkolsz, izgulsz, és semmi, nem örülhetsz a végén, hanem sírsz! Egyszerűen hiába voltam optimista, nem megy, sokkal nagyobbat koppansz, ha így vesztesz, de ha pesszimista vagy, akkor jóbban örülsz a sikernek! Persze, azért az emberben ott van egy kis remény lángocska, ami éppen pislákol, de ez így annyira sz*r! Meg megint olvastam a formula.hu egy cikket, ami megint felbosszantott, hogy miért kell belekötni már megint Kimibe! Egyzerűen nem értem, hogy mit várnak tőle, hogy elkezdjen zokogni Alo vállán, vagy órákig álljon ott. Ez gusztustalan, szerintem mindenkit megrázzot ez az eset, engem is és én igazán át tudom élni, hogy ez mennyire fájhat a spnyoloknak, , főleg akiknek a hozzátartozójuk fent ült a gépen. az emberek nem egyformák mindenki máshogy dolgozza fel, valaki sír valaki nem. Én elég érzékeny vagyok, szóval rajtam látszanak az érzelemk. És azért húzom fel magam, mert ez egy újságíró, és ilyet leír,. És kit érdekel, hogy ő most nem sírt, de ott volt, és ez a lényeg!
Alonson is meglepődtem, hogy nem jutott be a Q3-ba. A Toro Rosso nagyon jól ment, Vettel is nagyot ment ma, de már Gyulánk ájulásig csodálta. a holnapi futamon dől el a ferrari számára, hogy most ki legyen a number one! De sajnos ez egyértelmű lesz, mert Kiminek nem megy a gumi próblémák megoldása. Szerintem még ilyen próblémája nem volt, pályafutása során, hogy egész évben a gumikkal küszködjön. Valamit a Briston elcseszett, mert én még nem láttam ilyet Kimitől, hogy ezért. Komolyan mondom, nem értem ezt, miért pont most nem megy neki. Ez elég vicces, hogy ezen bukja el vb címét, és lehet, hogy a konstrüktőrit is. Így nem lesz háromszoros, pedig én azt szeretném! Tudom kit érdekel mit szertenék! :blum: De akkor is, már csak egy évem maradt, ezt megérthetitek, addig is minden percét fanatikussan örült rajongással szeretném élvezni, ezt a csodás sportot, amit FORMA1-nek hívanak.  :zizi: :1: Már tényleg kezdek meghülyülni! :uglystupid2: Ha megint számomra egy felejtős futam lesz, én megörülök, esetleb belga nagydíjban bízok,mert ez Kimi pályája, de ha itt sem, akkor  :ablow: !


"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2008. Augusztus 09, 23:54
Válasz #5

Marti

 • *
 • Információ Nem elérhető
 • Forma-1 Világbajnok
 • Moderátor
 • Hozzászólások: 2650
  • Profil megtekintése
Az tuti, hogy ez alegszebb pálya lesz, de remélem előzgetős lesz, mert hát ez a verseny fő alkotórésze, az előzés. Gondolom, aki tervezte, az tudta jól, hogy a versenyzők szeretnének többet előzni, meg a nézők is több előzést látni. Ez az izgalom felbecsülhetetlen, és sajnálom, hogy a magyar pályán nem lehet előzni. Aki tervezte, az nagy hibát vétett, de örüljünk, hogy van és rendezhetünk forma1-et a mi kis hazánkban! :)


"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

 


Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek