Nem is olyan szép ez a pálya, mint a képeken, mert tele van nagy konténerekkel, Monacó szebb! Lehet, hogy azért tünik most olyan semmilyennek, mert borús volt!

Nagyon csalódótt vagyok minden szempontból, az olimpián is hiába drukkolok semmi, na akkor gondoltam, hogy akkor mit várhatok Kimitől ma, hát jó gondoltam, megint semmit! Az embert annyira lehangolja ez a sikertelenség, hogy szurkolsz, izgulsz, és semmi, nem örülhetsz a végén, hanem sírsz! Egyszerűen hiába voltam optimista, nem megy, sokkal nagyobbat koppansz, ha így vesztesz, de ha pesszimista vagy, akkor jóbban örülsz a sikernek! Persze, azért az emberben ott van egy kis remény lángocska, ami éppen pislákol, de ez így annyira sz*r! Meg megint olvastam a formula.hu egy cikket, ami megint felbosszantott, hogy miért kell belekötni már megint Kimibe! Egyzerűen nem értem, hogy mit várnak tőle, hogy elkezdjen zokogni Alo vállán, vagy órákig álljon ott. Ez gusztustalan, szerintem mindenkit megrázzot ez az eset, engem is és én igazán át tudom élni, hogy ez mennyire fájhat a spnyoloknak, , főleg akiknek a hozzátartozójuk fent ült a gépen. az emberek nem egyformák mindenki máshogy dolgozza fel, valaki sír valaki nem. Én elég érzékeny vagyok, szóval rajtam látszanak az érzelemk. És azért húzom fel magam, mert ez egy újságíró, és ilyet leír,. És kit érdekel, hogy ő most nem sírt, de ott volt, és ez a lényeg!
Alonson is meglepődtem, hogy nem jutott be a Q3-ba. A Toro Rosso nagyon jól ment, Vettel is nagyot ment ma, de már Gyulánk ájulásig csodálta. a holnapi futamon dől el a ferrari számára, hogy most ki legyen a number one! De sajnos ez egyértelmű lesz, mert Kiminek nem megy a gumi próblémák megoldása. Szerintem még ilyen próblémája nem volt, pályafutása során, hogy egész évben a gumikkal küszködjön. Valamit a Briston elcseszett, mert én még nem láttam ilyet Kimitől, hogy ezért. Komolyan mondom, nem értem ezt, miért pont most nem megy neki. Ez elég vicces, hogy ezen bukja el vb címét, és lehet, hogy a konstrüktőrit is. Így nem lesz háromszoros, pedig én azt szeretném! Tudom kit érdekel mit szertenék!

De akkor is, már csak egy évem maradt, ezt megérthetitek, addig is minden percét fanatikussan örült rajongással szeretném élvezni, ezt a csodás sportot, amit FORMA1-nek hívanak.

Már tényleg kezdek meghülyülni!

Ha megint számomra egy felejtős futam lesz, én megörülök, esetleb belga nagydíjban bízok,mert ez Kimi pályája, de ha itt sem, akkor

!