Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Röviden: Alonso a Ferrarival tanul síelni  (Megtekintve 5930 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Január 13, 14:42
Válasz #24

Bizsu

• fejleszt?mérnök
  • **
  • Információ Nem elérhető
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Engem ugyan nem, a moderátorokat annál inkább.  O0

Na én meg amúgyis mindenhol jól viselkedem,

Alonso meg egészen jól síel, kiforrott egyedi stílusa van.

2010. Január 13, 14:33
Válasz #23

ALÁZÓ

• GP2 versenyző
    • Profil megtekintése
Oszt ez mióta zavar téged?
de akkor ne Offoljunk,
Engem ugyan nem, a moderátorokat annál inkább.  O0

2010. Január 13, 14:10
Válasz #22

Bizsu

• fejleszt?mérnök
  • **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Érdekelt az a rádiós műsor, csak azért. :D De ne OFF-oljunk.

Oszt ez mióta zavar téged?
de akkor ne Offoljunk,

2010. Január 13, 14:09
Válasz #21

ALÁZÓ

• GP2 versenyző
    • Profil megtekintése
De azóta már megtaláltam

Amúgy meg hogy keveredtél ide?
Érdekelt az a rádiós műsor, csak azért. :D De ne OFF-oljunk.

2010. Január 13, 14:02
Válasz #20

Bizsu

• fejleszt?mérnök
  • **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
A jó múltkor megszólítottalak, észre sem vetted? :D

De azóta már megtaláltam

Amúgy meg hogy keveredtél ide?

2010. Január 13, 14:00
Válasz #19

ALÁZÓ

• GP2 versenyző
    • Profil megtekintése
Azzzzttta, hogy ez milyen ismerős,
A jó múltkor megszólítottalak, észre sem vetted? :D

2010. Január 13, 13:50
Válasz #18

Bizsu

• fejleszt?mérnök
  • **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Szevasz... Buta vagy és nem először! :D
Na ide figyelj....te.... :disgust:
10 éve szurkolok, több mint 10 éve szurkolok a Ferrarinak, átéltem már ezt azt, de attól mert nincs ott Todt, még nem kéne így beszélni róluk...te... :disgust:
Mellesleg, azért ment el oda Alonso, mert ez egy Ferraris rendezvény, ő meg a pilóta...nem mjd megteszi azt a luxust a te kedvedért, hogy nem megy el. Ne röhögtess már... :clap1:  A kis Massáddal meg fel lesz törölve a padló....és már nem először.

Azzzzttta, hogy ez milyen ismerős,

2010. Január 13, 11:25
Válasz #17

ALÁZÓ

• GP2 versenyző
    • Profil megtekintése
Látom megy a háborgás.Akkor tisztába teszem a dolgokat.Alonsót szánalomnak tartom eleve azért ahogy odakerült.Ez a sielősdi csak hab a tortán.Nagyon meg akar felelni nekik,és beáll a birka nyájba.Ilyen szempontból f*szább gyereknek tartanám ha nem hagyná hogy ráerőltessék azt ami egyáltalán nem érdekli.Tudom hogy Massa éppúgy részt vesz mindenben,de ő Ferrari nevelés és valóban él-hal ezért a csapatért mivel nekik köszönhet mindent.A Ferrari meg egy dupla nulla kirakatcsapat lett Todték távozása óta és egyáltalán nem örülök annak hogy Massa náluk versenyzik.Hányingerem van tőlük mert semmire nem tartom őket mint csapatot.Csakhogy ott a kedvenc pilótám valamennyire szurkolnom kell nekik hogy jól menjen.Alonso majd rájön hogy mibe vágott bele hamarosan.
Elég nagy teher lesz ha tőle várják a megváltást,mivel ő csak egy pilóta.Sokkal komplexebb dolog egy csapat semhogy őrajta múljon bármi is.ő legfeljebb jól vezethet,tesztelhet,meg teázhat Domival és Montival.Ettől nem jön vissza a Suhaméri éra.
Szevasz... Buta vagy és nem először! :D
Na ide figyelj....te.... :disgust:
10 éve szurkolok, több mint 10 éve szurkolok a Ferrarinak, átéltem már ezt azt, de attól mert nincs ott Todt, még nem kéne így beszélni róluk...te... :disgust:
Mellesleg, azért ment el oda Alonso, mert ez egy Ferraris rendezvény, ő meg a pilóta...nem mjd megteszi azt a luxust a te kedvedért, hogy nem megy el. Ne röhögtess már... :clap1:  A kis Massáddal meg fel lesz törölve a padló....és már nem először.

2010. Január 05, 21:54
Válasz #16

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Látom megy a háborgás.Akkor tisztába teszem a dolgokat.Alonsót szánalomnak tartom eleve azért ahogy odakerült.Ez a sielősdi csak hab a tortán.Nagyon meg akar felelni nekik,és beáll a birka nyájba.Ilyen szempontból f*szább gyereknek tartanám ha nem hagyná hogy ráerőltessék azt ami egyáltalán nem érdekli.
Ha Alonso elkezd alkalmazkodni az jól teszi. Nem elég az hogy oda vigye a hírnevét. Jól kell tudni vezetni a másik fontos dolog hogy jól kijöjjön a csapattal. A csapat bizalmat elakarja nyerni mert ő már megtapasztalta milyen rossz körülmények között vezetni. Pont az lenne jó ha ezt a fasza stílust hagyná picsába nem kell neki itt megjátszani hogy ő az isten .Ha valami nem jön be neki úgyis kinyitja a száját ezt megtette Renaulnál is meg Mclarenél is. .Azért mert nem tud jól síelni nem jelenti hogy nem akar megtanulni.

"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. Január 05, 17:14
Válasz #15

Szlavo

• Gengszter Dzsigoló
  • Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Látom megy a háborgás.Akkor tisztába teszem a dolgokat.Alonsót szánalomnak tartom eleve azért ahogy odakerült.Ez a sielősdi csak hab a tortán.Nagyon meg akar felelni nekik,és beáll a birka nyájba.Ilyen szempontból f*szább gyereknek tartanám ha nem hagyná hogy ráerőltessék azt ami egyáltalán nem érdekli.Tudom hogy Massa éppúgy részt vesz mindenben,de ő Ferrari nevelés és valóban él-hal ezért a csapatért mivel nekik köszönhet mindent.A Ferrari meg egy dupla nulla kirakatcsapat lett Todték távozása óta és egyáltalán nem örülök annak hogy Massa náluk versenyzik.Hányingerem van tőlük mert semmire nem tartom őket mint csapatot.Csakhogy ott a kedvenc pilótám valamennyire szurkolnom kell nekik hogy jól menjen.Alonso majd rájön hogy mibe vágott bele hamarosan.
Elég nagy teher lesz ha tőle várják a megváltást,mivel ő csak egy pilóta.Sokkal komplexebb dolog egy csapat semhogy őrajta múljon bármi is.ő legfeljebb jól vezethet,tesztelhet,meg teázhat Domival és Montival.Ettől nem jön vissza a Suhaméri éra.
No nitro,no turbo,simple Bmw power...

2010. Január 05, 16:41
Válasz #14

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Az elvileg minden normálisan gondolkodó embernek tudnia kell, hogy a Ferrari addíg volt kiegyensúlyozott fantasztikus csapat, amíg (Schumi, Todt, és Brawn) "tzlajdonában" volt!
Szépen lassan elszivárgott mindenki...oka van!
Jön a szegény Alo, (kívánom neki h ne így legyen) De ez a Domenikali egy csököttagyú barom, akitől bárki jobban iányítaná a csapatot!
Szóval itt már rég nem azon kellene agyalni, h ki nyal, meg ki nem...
Kutyát se érdekli, a teljesítményekkel van gond...csapat...mentális...stb...egyszóval akár mondhatnám Vezetőségi problémáknak is!
Pesze aki szerelmes a Ferrariba, az nem látje be könnyen, mert nagy multú csapat tra-la-la, de cseszhetik a nagy multat, ha a "motor" gyenge!
Nem véletlen h Schumi nem folytatta velük a munkát!
Mindennek okavan! Bár jobban is jár...most ugyan ő is áruló...
S hozzáteszem, mi lesz akkor, ha még veri is a Ferrarikat?
Huhuhúúúúúú világháború.... Berlusconi :D

Így van Tina! Az a vicces ebben,hogy minden normális ember látja,  hogy Domika szétcseszte ezt a csapatot, nem tudja a dolgokat kezelni ahogyan egy ilyen nagy múltú csapatnál kéne. És igen nem véletlenül hagyta el Schumi a Ferrarit  Látjátok Montzika boldog Domika meg bólogat neki, mintha minden olyan rendbe lenne a Ferrarinál. és igen csóri Alonsotól várják a  feltámadást, csak nehogy pofára essenek. Nem csak Alonson múlik a feltámadás hanem az egész csapaton. Alonso szerintem nem sejtette mekkora fába vágta a fejszéjét. 

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Január 05, 16:23
Válasz #13

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Az elvileg minden normálisan gondolkodó embernek tudnia kell, hogy a Ferrari addíg volt kiegyensúlyozott fantasztikus csapat, amíg (Schumi, Todt, és Brawn) "tzlajdonában" volt!
Szépen lassan elszivárgott mindenki...oka van!
Jön a szegény Alo, (kívánom neki h ne így legyen) De ez a Domenikali egy csököttagyú barom, akitől bárki jobban iányítaná a csapatot!
Szóval itt már rég nem azon kellene agyalni, h ki nyal, meg ki nem...
Kutyát se érdekli, a teljesítményekkel van gond...csapat...mentális...stb...egyszóval akár mondhatnám Vezetőségi problémáknak is!
Pesze aki szerelmes a Ferrariba, az nem látje be könnyen, mert nagy multú csapat tra-la-la, de cseszhetik a nagy multat, ha a "motor" gyenge!
Nem véletlen h Schumi nem folytatta velük a munkát!
Mindennek okavan! Bár jobban is jár...most ugyan ő is áruló...
S hozzáteszem, mi lesz akkor, ha még veri is a Ferrarikat?
Huhuhúúúúúú világháború.... Berlusconi :D

2010. Január 05, 16:22
Válasz #12

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Igen szerintem sem nyal Alo, hanem kiépíti a kapcsolatait a csapattal, teljesen jól teszi hát ezt is várják el tőle, ezért sem értettem Szlavo megállapítását. és köszönöm hogy leírtad azt hogy Kimi nem tette ezt, mert így van, bocsi csak ha majd olvassa egy bizonyos személy akkor még jobban elhiszi nekem, amit nem nagyon akart.
Szerintem is, Alonsonak nem Domika lesz a kedvenc csapatfőnöke, ebben nagyon biztos vagyok. Alonso jól fogja kezelni a dolgokat.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Január 05, 16:08
Válasz #11

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Hehehe..ok Márti 

Am értelek Márti, én sem azt állítottam hogy Rossék idejében szikla fegyelem volt, de nem volt ilyen, mint ami most van :)

Témára visszatérve, ebben nem a nyalás a lényeg, Alonso összetettebb kapcsolatot akar kialakítani, igen, Kimi nem tette ezt :)
Ez csak első évben van így, jövőre örül Alo ha nem látja őket.. :)

2010. Január 05, 15:53
Válasz #10

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Hát azért ott is voltak néha nagy teadélutánok Schumi időszakában, de azzal egyetértek hogy, Todt, Ross időszakában a Ferrarinál ott tényleg rend és fegyelem volt. Sajnos akkor sem szerettem a Ferrarit de elismertem őket, a mai napig. Bocsi laszmen tudom te kinek drukkoltál anno, de hiába nem bírom ezt a két embert, de már én ezt már mondtam, hogy nem az ott dolgozó emberekkel van a bajom, meg nem a csapattal, hanem akiket te leírtál a pár vezető beosztású emberekkel, sajnos ők Ferrarisok, ezért írom automatikusan hogy a a Ferrari, de majd megpróbálom csak a két idóta nevét leírni ha szidom a csapatot, már mint érted, őket a két majmot! ;) :D

Ja amúgy röhögös fejek vannak ott amit írtam laszmen, na akkor látom nem jött be, pedig csak humorizálni akartam, ezért is írtam utána hogy vicces hogy szlavo ebből leszűrte hogy Alo nyalni akar. Hát úgy látszik jobb ha befejezem, ez ma sem megy.
És most amit írtam a teadélutános Schumira én ott sem a nyalásra célzok.
« Utoljára szerkesztve: 2010. Január 05, 16:03 írta Márti »

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek