Végre Kimi hozta a formáját, és vezette a belga nagydíjat, de az utoló 3 kör az maga volt a borzalom a pokol, én ordíbáltam, hogy ezt már tényleg nem hiszem el, meg szídtam Hamit, meg hogy a ferrari csapat már megint elcseszte ezt az egészet, meg Massa is, hát biztonsági autózással második legyen! Ez egy elszomorító nap, és az a tudat, hogy már nem is nyerhet Kimi, mert sajnos Massa lesz a támogatott pilóta! És én is ahogy Freedom mondta, hogy már elegem van ebből, és már nem is fogom nézni, mert nem bírja az idegeim ezt, hogy Hami nagy arcát nézzem, ahogyan megnyeri a vb. Miért kezdett el esni?? Miért nem rakták fel rá az intermedia gumit, mint Nicknek, komolyan mondom nagy bajok vannak a Ferrarinál, Domenicali nem jól végzi a csapatfőnöki feladatait, meg Montzi is elmehet a sunyiba, hogy nem képes a Ferkát rendbeszedni! Hogy ennyire szarok legyenek kemény gumin, és Hami meg ráadásul esőben is tudott azon a szaron menni. Mostmár tényleg betelt a pohár, és innentől nem érdelkel, mert ezeket a csalódásokat már nem bírom, erre az évre már elég lesz, és ezt a magyar sportokra is értem! De egy valami pozítív dolog is van, hogy megbüntették Hamit, és én ennek örülök, ha már Kimi kiesett, akkor Haminek se legyen jó. Teljesen megérdemelte, minek nyomult ott annyira, mikor úgy is lett volna esélye máshol megelőzni, és sajnos megelőzte volna, de ha Kimi egy kicsit visszavett volna, akkor talán Hamit tudta volna stresszelni, és ő hibázott volna. És ha valaki azt mondja Kimiről, hogy nem motívált és nincs agresszió, én azt seggbe rúgom, akkor nem kockáztatott volna, hanem ő is mint Massa, aki kicsit megijedt a vízes pélyától, biztonság autózással behozta volna a ferkát. Lehet hogy ezt kellett volna, már láthatjuk így Massa mekkorát kaszált, de még milyen nagyot! ( De ő sem érdemli meg hogy győzött,de legalább, így visszakapta az égiektől a hungaroringi győzelmét) És így akar vb szerezni, akkor sok sikert neki! És látszik, hogy a Ferarinak elég nagy hatása van a FIAnál, az tuti, de megérdemli a merci, mert ők okozták, ezt azzal a bizonyos botránnyal, hogy a FIAnál fekete listán vannak, és ha csinálnak valmi hibát, akkor rögtön büntetést kapnak. És ha botrányt csinálnak emiatt, akkor szerintem mindenki leszarja, mert egy retek csapat! Meg az a szomoró, hogy ezzel a büntivel Kiminek semmivel sem lesz jobb. Akkor számomra végetért ez a szezon, elég hamar befejeződőtt, már várom a jövő évet, hogy újból szurkolhassak.