Még mindig nem látom a pályán Kimi Raikkonent! Ti láttátok? Én nem! Ez borzasztó, hogy már megint a merci kerekedett felül! Ez így nem fair, hogy Haminek van egy joker lapja (Heikki), ami mindig ott van, és segíti! És még milyen nagy arccal nyilatkozta, hogy milyen szerencse hogy Kovival nem kell csatáznia, hogy ilyen gondok nem voltak náluk, ( és nem is lesznek)! Ha holnap nem rajtolja le Kovit, én megörülök, mert most Kovi indul a koszosabbik oldalról, bár ez sem segít rajta sokat, mert Massa ott van előtte, és hát nem hinném, hogy ölremenő csatát vívnának, esetleg a boxutcás megoldásban bízok, hogy talán ott leelőzi, és már csak a kis Hamike marad! De ha eső lesz, akkor minden elképzelhető, még lehet első is akár, ha jól jönnek ki a lépések. De ebben az évben olyan peches volt, és éppen most fognak az égiek egy kis szerencsét adni neki? Ez most neki nagyon fontos futam, és már megint csak 4. lett. Ez nagyon elszomorító! Alonso hoza a 6. helyet, ami szép teljesítmény, nem úgy mint a kis Piquet gyerek aki a kormányt ütőgette, hogy már megint elbénázta az időmérőt. És végre Nick is megverte csapattársát, már itt volt az ideje, egy kis önbizalom nővelő! Nem tudom mi lesz holnap, remélem Kimi javára fordulnak a dolgok, mert ha nem akkor búcsút mondhat a vb címnek, és ő is Kovi pozicíójába kényszerül!