Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Németország, Hockenheim 2010-07-25  (Megtekintve 58160 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Július 26, 15:28
Válasz #85

Diego

• Információ Nem elérhető
  • Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
hát a Vettel Alonso esetben én sem láttam semmi szabálytalant, ahogy abban sem ahogy Massa védekezett Alonsóval szemben. Nem is értettem miért pattogott Alonso. Jó hogy nem már ha gyorsabb valaki a másiknál, akkor az előtte lévő automatikusan elengedi.

2010. Július 26, 15:27
Válasz #84

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Német Nagydíj: Nemzetközi sajtóvisszhang

Németország

Bild: "Vettel és Webber makacs harca kevésé árt a sportnak, mint Alonso csalással szerzett győzelme."

Focus: "A Ferrari a botrányos győzelemmel végződő verseny után úgy érzi, nem követett el hibát. A csapat nem akart tudomást venni arról, hogy sportszerűtlen volt."

ZDF: "Érdekes, hogy már az első verseny botránnyal végződött a rádiókommunikáció nyilvánosságra hozatala után. A Ferrari nem volt tisztában azzal, hogy már nem tudják megszakítani a kapcsolatot egy gombnyomással a versenybíróság és a boxfal között, és emiatt a szövetség mindent hall?"

Express: "Vörös szégyen! Becsapták az embereket."

Münchner Tagszeitung: "Alonso piszkos győzelme. Csak a spanyol versenyző ünnepelt a pódiumon, és pezsgővel próbálta lemosni a mocskot magáról."

Frankfurter Allgemeine Zeitung: "Sokan teszik fel a kérdést, hogy Alonso megérdemelten nyert-e a Hockenheimringen, és megoszlanak a vélemények abban, hogy aljas vagy okos húzás volt-e a Ferraritól Alonso elengedése."

Abendzeitung: "Vörös szégyen. Schumit nem zavarja, Lauda csalásról beszél."

Svájc

Blick: "A Ferrari hatalmas pofont adott Massának. A csapat hatalmas öngólt lőtt Alonso győzelmével."

Franciaország

Libération: "A Ferrari valóban más, mint a többi csapat. Ha a Scuderia éppen nem politizál, térden lövi magát. A kettős futamgyőzelmet egy illegális csapatutasítás árnyékolta be."

Le Parisien: "Alonso és a Ferrari – a győzelem függőben van."

L'Equipe: "Felipe Massa győzelme szinte már biztos volt, de felsőbb utasításra Fernando Alonso diadalmaskodott. Az affér elterelte a figyelmet arról, hogy a Ferrari ismét az élen van."

Olaszország

La Stampa: "A Ferrari kettős győzelme 100 ezer dollárba került. A győzelmet beárnyékolta az előzés, ami Alonsót boldoggá, Massát szomorúvá tette."

La Repubblica: "A Ferrari egy botrány árán szerezte meg a kettős győzelmet. A siker egyértelmű, ahogyan szerepek is: Az oroszlán Alonso megelőzte a birka Massát. A brazil pilótát feláldozták a bajnoki címért."

Corriere della Sera: "Alonso az első, Massa pedig a második, a hangulat azonban elharapódzott. Ismerjük be, hogy ha Felipe nyert volna, azt mondták volna, hogy a Ferrari nem normális."

Corriere dello Sport: "Egy abszurd eljárást indítottak a Ferrari ellen. A hatalom képmutatása."

Spanyolország

El Pais: "Massa félreállt: Az évad legvitatottabb versenyét minden idők leghűvösebb eredményhirdetése követte."

El Mundo: "Fernando Alonso mágnesként vonzzabajt. Egy hatalmas személyiség, aki nagy port kavar. A Hockenheimringen nem volt hibás, ő csak gázt adott."

Marca: "Kezdetét vette a Formula-1-es bajnokság, és Alonso újra versenyben van."

Diario AS: "Alonso felzárkózása egy vitás helyzettel kezdődik."

Anglia

The Sun: "Hatalmas a felháborodás az Alonso-csalás után. A Ferrarit ki is dobhatják a Formula-1-ből."

Daily Mirror: "A Ferrari a régi trükkjeit alkalmazza."

Daily Mail: "Bosszúság a Formula-1 számára: A Ferrari manipulálta a Német Nagydíjat."

The Guardian: "A Ferrari győzelme kétségessé vált miután szabálysértéssel nyerték meg a Német Nagydíjat."

Daily Telegraph: "A Ferrarinak a Motorsport Világtanács előtt kell felelnie az illegális csapatutasítás miatt."

Ausztria

Kurier: "A hockenheimi verseny is azt mutatja, hogy a Formula-1-ben piszkos játszmát játszanak. Nemcsak hogy csapatutasítás szaga volt az egésznek, hanem bűzlött, hogy az egész egyelőre eltervezett játszma volt."

Brazília

Folha: "Folt esett a sport hírnevén."

Lance: "Sajnos el kell ismerni, hogy Massa volt bátortalan."

motorsportal.hu

2010. Július 26, 15:23
Válasz #83

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
igen ember, láttam már olyat képzeld. :P
Massa meg a szélárnyék...muhaha...senki nem volt előtte, mivel "szegény Alonsót" éppen leszorítani készült, akinek azt biztosítania kellett volna.

Nem úgy néz ki a hsz-edből, mint aki látott már autóversenyt (és nem erre a szutyok modern kori F1-re kell gondolni ez alatt, mert ez 1 szánalom).

Vettel le se szorította Alonso-t. Fogta az ívet, annyi helyet hagyott neki, hogy beférjen, Alo befért, Vettel utána hagyott neki helyett. Nagyon szépen ellent mondtok magatoknak, amikor azt mondjátok, hogy "sz*r FIA, nincs verseny", amikor meg verseny van, azt mondjátok rá, hogy "leszorítják egymást állandóan". Leszorításra 2 példa: 2009., Nürburgring, Webber vs. Barrichello, 2009., Barcelona, Webber vs. Alonso. Na ez a leszorítás!

Egyébként sem tudom, hogy mit nyavalyogtok, hogy Alonso ellen védekezni mert Vettel, mert nem Vettel fordult el előrébb, hanem Alonso.

Speci, nézegesd majd egy kicsit még jobban azt a Massa onboardot. Aláírom, hogy Vettel qrva szarul rajtolt, Massa meg marha jól, de kellett oda az a szélárnyék - még ha kicsi is volt.

De hát na Nektek azt jelenti a verseny, hogy az egyik pilótát kényszerítik arra, hogy elengedje a másikat, csak mert jobban áll a pontversenyt illetően, hát hajrá! :)

Számomra ez a versenyzés, s nem az, amit ezek a "profiknak" titulált valakik művelnek Ferrari meg egyéb overallba bújva:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=_Vrj5NvAwR4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=_Vrj5NvAwR4</a>

2010. Július 26, 14:59
Válasz #82

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Az a baj nick, hogy amíg nem veszed észre, hogy itt egyes emberek között normális és kulturált véleménycsere menne, addig hozzád konkrétan szólni sem érdemes. Te nem tisztelsz senkit és semmit. Neked csak Alonso van, a többi pilóta vagy alkoholista, vagy csak szimplán sz*r... észre sem veszed, hogy Alonsod sem tökéletes, nagyon sokan utálják, és az ilyen szurkolók miatt, mint te, még jobban megfogják. Massa nekem sem a kedvencem, na de kérlek.. egy ilyen futam után azt írni, hogy Massa megköszönheti hogy Alonso nem alázta be... haha..hol élsz te?  :2funny: Tudod nick, nem véletlenül volt minden második újságon az a szalagcím, hogy "ELVETTÉK Massa győzelmét." Járna egy kössz neki.. de sajnos te sem látod a fától az erdőt. Szónokolni, Világbajnok pilótákat bealázni, fórumozókat sértegetni azt tudsz, de reálisan gondolkodni nem. Ja.. meg írni sem.  ::-)

Köszi. :)
Én sem.

: 2010. július 26. - 14:58:08
Az a baj nick, hogy amíg nem veszed észre, hogy itt egyes emberek között normális és kulturált véleménycsere menne, addig hozzád konkrétan szólni sem érdemes. Te nem tisztelsz senkit és semmit. Neked csak Alonso van, a többi pilóta vagy alkoholista, vagy csak szimplán sz*r... észre sem veszed, hogy Alonsod sem tökéletes, nagyon sokan utálják, és az ilyen szurkolók miatt, mint te, még jobban megfogják. Massa nekem sem a kedvencem, na de kérlek.. egy ilyen futam után azt írni, hogy Massa megköszönheti hogy Alonso nem alázta be... haha..hol élsz te?  :2funny: Tudod nick, nem véletlenül volt minden második újságon az a szalagcím, hogy "ELVETTÉK Massa győzelmét." Járna egy kössz neki.. de sajnos te sem látod a fától az erdőt. Szónokolni, Világbajnok pilótákat bealázni, fórumozókat sértegetni azt tudsz, de reálisan gondolkodni nem. Ja.. meg írni sem.  ::-)

Én sem.

bocsi. így:

Köszi. :)

2010. Július 26, 14:45
Válasz #81

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése

Idézet
Én is azt hittem, hogy kulturáltan működik itt a társalgás, de ez után nem tudok mást mondani:

Én sem.

2010. Július 26, 12:11
Válasz #80

levi98

• Fernando Alonso 5
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Fernando Alonso 5
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari,Lotus Renault,Hispania Racing Team
  • Kedvenc pilótád: Fernando Alonso,Karun Chandhok, Robert Kubica, Heikki Kovalainen,Felipe Massa, Kamikaze Kamui Kobayashi :)
Ok nick igazad van. Először marhaságot írtam.
Sokan kritizálták is Vettelt hogy mennyire leszorította Alonsot, bár sztem ennyi simán belefér. Sőt... Nem emlékszem melyik futamon volt, amikor Kimi más a füvön előzött a célegyenesben. Az hátborzongató volt.
na jó lenne befejezni a vitát ;)
Go Fernando!

2010. Július 26, 12:10
Válasz #79

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Ok nick igazad van. Először marhaságot írtam.
Sokan kritizálták is Vettelt hogy mennyire leszorította Alonsot, bár sztem ennyi simán belefér. Sőt... Nem emlékszem melyik futamon volt, amikor Kimi más a füvön előzött a célegyenesben. Az hátborzongató volt.

2010. Július 26, 11:55
Válasz #78

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Úgy is működik! :)

nick: Ha lehet picit kulturáltabban! Köszi
oké
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. Július 26, 11:53
Válasz #77

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Én is azt hittem, hogy kulturáltan működik itt a társalgás, de ez után nem tudok mást mondani:

Úgy is működik! :)

nick: Ha lehet picit kulturáltabban! Köszi

2010. Július 26, 11:52
Válasz #76

levi98

• Fernando Alonso 5
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Fernando Alonso 5
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Fernando Alonso,Karun Chandhok, Robert Kubica, Heikki Kovalainen,Felipe Massa, Kamikaze Kamui Kobayashi :)
na de ne bántsuk szegényt... aki F1ben van volt, azért valamit csak tud. Más nem pénze van dögivel... :)
: 2010. július 26. - 11:43:32
Ezért írtam, hogy Vettel szúrta el.
: 2010. július 26. - 11:44:07
csak mi társalgunk itt? :)
jaja
Go Fernando!

2010. Július 26, 11:51
Válasz #75

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése

.
Egyébként a rajtnál úgy tűnt nekem, hogy Massa szivatta meg Alot.
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien

2010. Július 26, 11:44
Válasz #74

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
ez igaz

na de ne bántsuk szegényt... aki F1ben van volt, azért valamit csak tud. Más nem pénze van dögivel... :)
: 2010. július 26. - 11:43:32
Alonso hogy védje vissza Massa támadását mi közben ott van Vettel köztük...????,

csak mi társalgunk itt? :)

2010. Július 26, 11:43
Válasz #73

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése

: 2010. július 26. - 11:37:49
Egyébként kettejük közül Vettelnek kellett bolna körülnéznie hogy mi is zajlik mögötte.
De Te ezt biztosan jobban tudod...
Alonso hogy védje vissza Massa támadását mi közben ott van Vettel köztük...????,

2010. Július 26, 11:42
Válasz #72

levi98

• Fernando Alonso 5
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Fernando Alonso 5
    • Profil megtekintése
Go Fernando!

2010. Július 26, 11:40
Válasz #71

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
hr]Pont Satot említed?
ő inkább belehajtott volna mindkettőjükbe. :)

ez igaz

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek