Én is szídtam a ferrari csapatot rendesen, mert eldurrant az agyam, ez érthető, nekem szabad! Na jó csak hülyülök!

( soha nem hittem volna, hogy a Ferarinál izgulnom kell a tankolás, kerék cserénél, meg az ilyen safety caros boxutcai látogatás terén, mert Schuminál nem ezt szoktuk meg) de már lehigadtam de még mindig dühös vagyok rájuk, mert akkora hibát vétettek, mint még soha. Meg az a dühítő, hogy két éve folyamatosan hibáznak, és nem értem miért. Persze sokan mondják, hogy nincs Schumi, Todt, Brawn. Hát lehet hogy ez a baj, de szerintem nem. Itt egyszerűen csak "új" emberek vannak, és még bele kell tanulniuk. Meg szerintem nagyon akarnak, és ez jó, csak emiatt sok hibát ejtenek. Már néha túlkomplikálják magukat, és emiatt káoszt teremtenek maguk körül. Meg sajnos az is hozzájárul most, hogy Kimi nincs toppon, talán emiatt is a Ferrari kicsit bizonytalan. Tényleg ha elmondanák, mi a probléma, vagy Kimi is valamit elmormogna esküszöm elmegyek és segítek nekik, mert mi egy csapat vagyunk a szurkolókkal.

Csak mondjanak már valamit, mert jövőre szétizgulom az agyamat, hogy Kimi célba érjen, meg a tankolásoknál infarktust kapjak, hogy most minden rendben lezajlott, vagy azon izguljak, mikor füstől el a motor. Tényleg mondják mi baj, és repülök segíteni, még ha nem is tudok, akkor is ott leszek és lelkiekben sugárzom a pozítív energiát.

Persze most mondjátok, hogy akkor mi lesz ha tudom! Semmi, de legalább tudják mi a probléma, mert még mindig nem és csak kamuznak, meg nyomják a rizsa pr szöveget. És így tudom, hogy akkor ezerrel dolgoznak rajta, de így szerintem sötétben tapogatóznak. De most komolyan annyira jó lenne, ha jövőre nulla hiba, nulla elfüstőlés, nulla kiesés, nulla boxutca baleset.
Freedom, azért nem értik, mert a nagy mclaren csapat élén Hamilton van, aki kicsoda?, MR. Tökély.
Meg most ez a tankolás dolog, hát ha ott áll bent a másik ferkás,a kkor, neki is csesszék el a futamát? De az tény hogy a másik fele, aki ott álldogált, és nézett nagyokat, miért nem rohant már akkor? Szerintem ezt ők sem tudják megmondani, gondolom sokkolta őket és ledermedtek.
Meg az hogy Kimi nem segíti, na azért ha kell segíteni fog, de Massa nyilatkozta Monza után, hogy neki nem kell segíteni, még előtte, pedig elvárta, szóval akkor most Kimi mit csináljon? Kimi tudja jól mi a feladata, és nem olyan szenyó, hogy keresztbe tegyen a csapattársának, mert eddig soha nem láttatok ilyet tőle, és még nem is hallótatok.
Remélem a téli szünetben megjavulnak, és a Ferrarisok csak a visszapillantó tükörben látják az ezüst nyílakat!