Még jó hogy nem mert nincs miért szídni őket!
Amúgy a futamról, az nagyon brutálisan szánalmas volt amit a ferk csinált. Domenicalival együtt kirúgatnám őket a francba, így még nem süllyedt le ez a csapat mint most, és ők nyáladzanak folyton, hogy mi egy csapat vagyunk. Hát jó kis csapt vagytok, elcsesztétek massa vb címét, ehhez gratulálok, és ha még benyögik, hogy a konstruktőri címeért harcolunk, hát, akkor tényleg menjetek a francba. Mert egy ilyen csapta nem érdemli meg, mert amit ma műveltetk, az felháborító, és az a legszomorúbb, hogy mindig hibáznak, elejétől fogva, és hiába mondják nincs gond náluk, akkor nagyot tévednek, mert rohadt nagy próblémák lehetnek. Hozzásegítettétek Hamit a vb címhez, komolyan mondom ez röhej, abszúrd, felháborító. Már régen mondom, hogy valami nincs rendben náluk valami. És nem tanulnak semmit a hibákból, hát már csinálták azt, hgy egyszerre hívták ki őket a boxba, és akkor sem jöttek ki jól belőle, könyörgöm, akkor ez most mi volt?! És ez a lámpás rendszer egy sz*r, ezt már láttuk, de mindenki mondta még Massa is, hogy rendben van ez a rendszer és maradni fog. Hát tessék maradt, és elcseszte az esélyedt! Szerintem már Schumi sem jönne vissza ehhez a csapathoz, mert ez a csapat egy nulla! Basszus nézik hogy íMssa hogy húzza a csövet, és nem hogy futnának már akkor, hogy leszedjék, még állnak és néznek ki a fejükből. Hát simán meűg is halhatott volna, meg nem csak ő hanem mindenki veszélyben volt, bár mikor levegőbe repülhetet volna a boxutca! Ezt a barmokat! Sajnálom de ennyit a Ferariról, én rohadt csalódott vagyok, mert ilyen hibákat nekkik soha nem szabad elkövetniük. SOha Soha soha, de nem ők visszafejlődnek, és ha hibáznak pánikolnak, meg ha történik ilyen safty caros történet, akkor nem tudnak rögtön reagálni, hogy most mi legyen, nem ők pánikolnak, és behívják mind két pilótát, és tudták, hogy ez múltkor nem jött be! Meg tavaly is mit műveltek, nem tankolták meg Massa autóját, hát már ott kezdődtek el ezek az óvis hibák. Komolyan mondom szétvet az ideg! Kimi si mi a szart erőlködőtt ott, hát úgyse tudta volna megelőzni, és már megint eldobodt magától, meg a csapattól, bár az kit érdekel pontot! Kimi soha ennyit nem hibázott mint ebben az évben, tényleg valami nincs rendben nála, ahogy írtad Freedom, papírforma teljesítményt nyújtott, és volt egy olyan érzésem, hogy megint falba megy, és nem!és ráadásul 4 kör volt hátra. Kimire is dühös vagyok, de nagyon, mert nem ííígy szokott ő vezetni, nem tudom mi baja lehet, mert én ezt sem tudom még mindig elhinni, hogy nem tudja a gumikat felmelegíteni, hát 9 kör kell neki hogy üzemihömérsékletre tudja melegíteni, utána, meg sorban futja a gyorsköröket? Hát hogy van ez? Massat nagyon sajnálom, azt hiszem a sors nem akarja, hogy világbajnok legyen, inkább Hami, hát ezt sem értem!
Alonso nagyon szépen ment, és látjátok, az a pumpa nem véletlenül romlott el, a sors keze, meg az égiek, még is csak közrejátszanak. Ebből a futamből ez az egy pozítívum van, hogy ő nyerte meg, mert tényleg jól ment és megérdemelten nyerte! Gratulálok. És hogy örült, már régen láttuk!

És szegény Trulli is, hát ez sem fair, végig gürizi, és az autónak annyi! őt is nagyon sajnáltam.
A Ferari meg jövőre szedje össze magát, mert ha ilyen elő fog fordulni, akkor szerintem ezek már csak süllyedni fognak!